3 способи відключити абонентську плату на Мегафоні

Anonim

Абонентська плата на МегаФоні дратує необхідністю витрачати гроші за послуги, що не використовуються. Тому деякі абоненти обирають тарифні плани з похвилинною та посекундною тарифікацією. Але в них часто приховані опції з абонплатою. Вимкнути абонентську плату на МегаФоні допоможуть наші прості інструкції, що стосуються популярних тарифних планів.

1. Прибираємо абонплату на тарифі «Переходь на НОЛЬ»

Тарифний план «Переходь на НIЛЬ» вирушив до архіву в березні 2019 року. Нові підключення недоступні, але ним, як і раніше, користуються тисячі абонентів.І вони виявляють невдоволення обов'язковою абонплатою. Вона стягується за фактом здійснення внутрішньомережевого виклику та становить 6 руб/добу. Після першого дзвінка всі інші дзвінки всередині мережі здійснюються безкоштовно. Вимкнути цю абонплату не вийде, але вона знімається тільки в ті дні, коли абонент дзвонить усередині мережі.

У деяких абонентів цей тариф підключений з опцією «Переходь на НОЛЬ+». Абонентська плата складає 6 руб/добу. До неї входять:

  • 100 Мб інтернету на добу;
  • інтернет на месенджери;
  • безлімітні місцеві виклики всередині мережі.

Плата за опцію знімається щодня. Для позбавлення від абонплати зателефонуйте на сервісний номер 0500970 або завітайте до особистого кабінету.

2. Відключаємо абонплату на тарифі «Включайся! Відкривай»

На зміну тарифу «Переходь на НОЛЬ» прийшов «Включайся! Відкривай». Пропозиція націлена на малоактивних абонентів. Воно включає опцію «Відкривай+» із добовим списанням 6 руб/добу. До неї входять:

  • Необмежену кількість місцевих дзвінків усередині мережі.
  • Безлімітний трафік для вищезгаданих месенджерів.
  • 3 Гб інтернету на інші потреби.

Дзвінки на інші місцеві номери коштують 2 руб/хв. Без опції встановлюється альтернативна тарифікація - безліміт всередині мережі за 6 руб/день (за фактом здійснення виклику), місцеві виклики по 2 руб/хв, 100 Мб інтернету за 25 рублів. Для відключення опції та переходу на цю тарифікацію зателефонуйте на 0500970 або скористайтесь особистим кабінетом.

3. Тариф «Посекундний»

Це єдиний тарифний план (ТП) без будь-якої абонентської плати. Усі місцеві виклики тарифікуються по 3 руб/хв. Тарифікація ведеться на посекундній основі – 5 коп/с. Мобільний інтернет коштує 10, 1 руб/Мб, що дуже дорого. Для інтернет-користувачів цей тариф не підходить.Для переходу на «Посекундний» скористайтеся особистим кабінетом або загляньте в найближчий офіс обслуговування – команди недоступні. Якщо трафік все-таки потрібен, перейдіть на тариф «Включайся! Відкривай» з абонентською платою 6 руб/добу.

Перспективи тарифів без абонентської плати

Тарифи без щомісячних платежів перспективними не є. Якби не законодавчі норми, які зобов'язують операторів мати хоча б один тарифний план з похвилинною тарифікацією, їх не було б зовсім. Мегафону не потрібні абоненти, які не приносять грошей на постійній основі – навіть якщо вони не використовують весь виділений пакет хвилин. Навіть під час дзвінка на гарячу лінію пріоритет віддається тим, хто вносить щомісячні платежі – їм додзвонитися легше.

Тарифи без абонплати вигідні хіба що для людей похилого віку, яким не потрібні гори трафіку та пакети хвилин. Вони найчастіше приймають дзвінки від дітей та онуків, ніж здійснюють їх самостійно.Для решти абонентів, які користуються смартфонами, підходять пакетні тарифи – з хвилинами, трафіком та SMS-пакетами. У 1-й місяць рекомендуємо взяти молодший ТП та оцінити витрати, після чого вибрати найбільш підходящий тарифний план.