Акція «Гігі за детокс» Білайн: опис

Anonim

Оператор Білайн пропонує абонентам тарифної лінійки «ВСЕМО!» скористатися унікальною пропозицією та отримати додатковий інтернет-трафік. Відучора діє акція «Гігі за детокс». Її умови цілком прості: необхідно на 2 години на день відмовитись від користування смартфоном і отримати за це 50 бонусних мегабайтів інтернету. Ті абоненти, у яких безлімітний трафік, за дотримання всіх умов можуть годину на день безкоштовно роздавати інтернет.

Опис

З повним описом акції «Гігі за детокс» можна ознайомитись на офіційному сайті Білайн.Суть цієї акційної пропозиції проста – займаючись якимись справами та не відволікаючись на смартфон протягом 2 годин, користувач отримує у подарунок 50 мегабайт інтернет-трафіку. Якщо ж абонент підключений до безлімітного інтернету, то він може роздавати трафік безкоштовно протягом години на день.

Бонуси нараховуються лише один раз на добу, незалежно від того, скільки годин абонент проводить без смартфона.

За рахунок такої пропозиції можна отримати до 1, 5 Гб безкоштовного інтернету на місяць. Примітно, що трафік, що отримується з різних акцій, підсумовується та витрачається поступово, наприкінці місяця весь невитрачений пакет обнулюється.

Промо проводиться з 27 березня і до кінця цього року. Брати в ньому участь можуть мешканці всіх регіонів, за винятком Чукотського округу, Республіки Крим та міста Севастополя. Компанія залишає за собою право змінювати умови участі в односторонньому порядку.

Як стати учасником

Щоб підключитися до участі в акційній пропозиції, необхідно дотримуватися такої інструкції:

  1. У магазині додатків завантажують «Мій Білайн». Якщо воно вже встановлено, слід оновити його до останньої версії.
  2. На екрані вибирають потрібну акцію та натискають активну кнопку «Участь в акції».
  3. Щоб отримати бонусні мегабайти, слід активувати опцію «Почати детокс». Після цього, не виходячи з програми, блокують мобільний пристрій.

Далі достатньо протриматися лише дві години без смартфона та бонуси будуть нараховані. Цей час можна витратити з користю, поспілкуватися з близькими людьми, зайнятися мистецтвом чи спортом.

Якщо людина не користується смартфоном 2 години і більше, то умови вважаються виконаними. Після цього на екрані з'являється яскравий значок, що говорить про нове досягнення. Всього таймер розрахований на 6 годин безперервної роботи.

Якщо абонент виходить із програми раніше, ніж через 2 години, і користується мобільним пристроєм більше 15 секунд, то умови акції вважаються невиконаними. Якщо під час роботи таймера телефон розрядиться або перезавантажиться, таймер вимикається. Повторно запустити його можна лише через 2 години.

Як відключити

Для відключення акції на смартфоні необхідно ввести команду 067412350. Після цього абонент отримує повідомлення, що послугу деактивовано.

Якщо є необхідність припинити відлік таймера і скористатися телефоном, потрібно просто вийти з програми. У цьому випадку вже зафіксований час анулюється.