Тариф «Анлім» за 1 руб від Білайн

Anonim

Оператор Білайн запустив акцію «Тариф «Анлім» за 1 руб/добу». Всього 1 рубль на день за безлімітний інтернет та хвилини для дзвінків по Росії. Скористатися акцією зможуть нові абоненти, які підключаються до мережі фірмових офісів Білайна. Можливе резервування SIM-карток з тарифним планом на сайті оператора та доставка особисто в руки. Стати учасниками зможуть і ті, хто має намір перейти до Білайна від іншого оператора. Терміни проведення акції – з 20 по 27 березня 2019 року.

Знижка на абонентську плату в рамках акції складає 95%. Вона надається лише першого місяця після підключення. Починаючи з другого місяця, встановлюється базова абонентська плата в розмірі 20 руб/добу. До неї включено:

  • Безлімітний інтернет на всій території Росії.
  • 500 хвилин для дзвінків на російські мобільні;
  • Опція «HD-відео» для перегляду відео у високій якості.

Після вичерпання пакета хвилин підключається послуга «Автопородження хвилин» - вона надає пакети об'ємом 50 хвилин за 50, 85 руб. Без неї вартість дзвінків становить 2 руб/хв на місцеві номери та 5 руб/хв по Росії.

Умови акції не передбачають заборони на перехід на інші тарифні плани. Відразу після закінчення абонент може змінити тариф, щоб вибрати більш відповідні умови обслуговування. Але протягом першого місяця йому доступний повноцінний безліміт. Також можлива дострокова зміна тарифного плану.

Вартість SIM-карти становить 200 рублів, ці кошти зараховуються на баланс абонента. Перші 30 рублів підуть на абонентську плату за перший місяць.Для автоматичного поповнення балансу рекомендуємо налаштувати автоплатеж, прив'язавши до нього банківську картку. За відсутності коштів на рахунку доступ до послуг зв'язку припиняється. Щодо переходу, то з ним треба поквапитися – до закінчення акції залишається кілька днів. Заяву на перенесення номера до Білайну необхідно написати до 27 березня.

Трохи про роздачу інтернету

На тарифі «Анлім» працює безкоштовна роздача інтернету. Вона діє лише 1 годину на добу. Для продовження необхідно підключити послугу "Роздача інтернету" - вона коштує 50 руб/год або 150 руб/добу. Ліміти на обсяги трафіку, що роздається, відсутні. Безкоштовна роздача працюватиме навіть у акційний період, коли розмір абонплати становить 1 руб/добу.