Зміни цін на супутникове ТБ МТС з 1 квітня 2019

Anonim

З 1 квітня очікується зміна цін на супутникове ТБ МТС. Зміниться вартість пакетів «Базовий» та «Базовий на рік». У першому випадку ціна на послуги становитиме 175 рублів на місяць, у другому абонентам доведеться заплатити 1600 рублів на рік. Зміна стосуватиметься абонентів, які тільки підключають такі канали, а також тих, хто переходить на них. Для тих клієнтів, які підключилися на ці пакети до 1 квітня поточного року та не змінювали тарифний план, абонплата залишається незмінною.

Яка ціна була до цього

Підняття цін на послуги стосується передплати на канали «Базовий» та «Базовий на рік». Виняток становлять лише користувачі «Інтерактивного Супутникового ТБ МТС», для них вартість залишається незмінною.

Зараз тарифний пакет «Базовий» коштує 140 рублів на місяць, тобто ціна підвищиться на 35 рублів. Підключаючись до цієї послуги, абонент отримує 186 цікавих каналів у високій якості. Для підключення опції необхідно придбати спеціальне обладнання, яке підтримує формат відеостиснення.

Супутникове мовлення на рік зараз коштує 1200 рублів. Ціна цієї послуги з 1 квітня 2019 зростає відразу на 400 рублів. В рамках цього тарифного плану абоненти отримують 186 популярних каналів різної тематики у відмінній якості. Щоб підключити послугу, необхідно також попередньо придбати спеціальне обладнання.

Що ще доступно користувачам

В рамках послуги супутникового ТБ доступні до підключення та кілька тематичних пакетів. Вартість таких послуг відрізняється в залежності від переваг.

  • Дитячий. Додатково додається 5 цікавих програм для дітей. Для підключення потрібно додатково заплатити 50 руб/міс.
  • Дорослий. До перегляду доступні 4 спеціалізовані програми для дорослої аудиторії. Абонплата складає 150 руб/місяць.
  • Наш футбол. Додається програма для справжніх шанувальників футболу. Вартість - 219 руб / міс.
  • AMEDIA Premium HD. Абонплата 200 руб/міс.
  • МАТЧ! ФУТБОЛ. Подарунок для футбольних уболівальників, всього за 380 рублів на місяць.
  • НАСТРОЮ КІНО! Доступні цікаві програми для кіноманів, абонплата 319 руб/міс.

Можна безкоштовно активувати додаткові сервіси. Доступні новини, погода, батьківський контроль та низка інших корисних опцій.

Детальну інформацію можна дізнатися на офіційному сайті мобільного оператора або у фірмовому салоні. Там же фахівці розкажуть про тонкощі підключення та розкажуть, яке обладнання слід придбати.