Білайн скасовує можливість обміняти гігабайти на хвилини та SMS для деяких абонентів

Anonim

Зовсім недавно компанія Білайн представила унікальні тарифи «ВСЕ», які дозволяють вигідно користуватися послугами зв'язку. Абонент може вибрати саме той тарифний пакет, який найбільше задовольняє його потреби. В рамках цього плану передбачені безкоштовні хвилини, інтернет-трафік та безкоштовні підписки на деякі опції. При замовленні сім-карти на сайті Білайн клієнт отримує до 50% знижки.

Особливість тарифів

Особливістю стартових пакетів «ВСЕМО» є те, що при необхідності можна обміняти хвилини та SMS на гігабайти або навпаки. Обмін відбувається абсолютно безкоштовно, зробити це можна в мобільному додатку.

У кожному з тарифів лінійки «ВСЕМОЕ» є безкоштовні хвилини, повідомлення та гігабайти. Всім новим клієнтам, які замовлять sim-карту на сайті зараз, надається безкоштовна можливість самостійно вибрати гарний номер.

Що змінилося

Мобільний оператор дещо переглянув умови користування лінійкою тарифів «ВСЕМО». Вже з 28 березня абонентам, які використовують опцію "Безлімітний інтернет", стане недоступний обмін трафіку на хвилини або повідомлення. Винятком у цьому випадку будуть лише користувачі, у яких підключені допоміжні номери в рамках «Загального пакету послуг».

Інші умови користування зв'язком у рамках «ВСЕМО» не змінюються. Є можливість підключити опцію, де передбачені додаткові гігабайти.

Детально дізнатися про зміни можна за телефоном гарячої лінії або у фірмовому салоні зв'язку.

Білайн – все для зручності клієнтів

Компанія Білайн активно розвивається і постійно пропонує своїм клієнтам вигідні пропозиції. Так, у 2018 році оператор практично кожні півгодини запускав нову базову станцію. За рік їх було збудовано та запущено понад 16 тисяч. Завдяки цьому мережа LTE зросла в 1,5 рази, тому що 2/3 всіх нових станцій було побудовано саме в цьому стандарті.

Модернізація мереж по всій країні дозволила збільшити швидкість LTE більш ніж у 2 рази. Високошвидкісний інтернет від ВимпелКом вже працює в 81 регіоні країни, згодом планується охопити всю територію.