«Онови пакет» від МТС: продовжи пакети хвилин

Anonim

Компанія МТС підготувала для абонентів сервіс «Онови пакет», доступний на тарифах «Smart mini». Він дозволяє отримати новий пакет послуг, не чекаючи дати початку нового звітного періоду. Нововведення стане зручним для тих, хто не хоче підключати дорожчий тариф, але хоче отримати нові хвилини та трафік достроково, до дня списання абонентської плати. Сервіс почне працювати з 20 березня 2019 року.

Рішення вийде цікавим – абоненту, який вимовив весь ліміт хвилин або витратив весь трафік, не доведеться чекати наступного звітного періоду.Також йому не доведеться докуповувати додаткові пакети – як правило, дорожчі. Натомість він зможе перезапустити тарифний план і почати користуватися ним як з першого дня.

про сервіс

Сервіс достроково оновлює включені в тарифний план «Smart mini» послуги – це трафік, хвилини та SMS. Як тільки абонент закінчує один з пакетів, він вводить USSD-команду і отримує оновлені пакети. Одночасно з цим відбувається зміщення дати списання абонентської плати - наступного разу вона спишеться рівно через місяць.

Переваги

Переваг у сервісу багато:

  • Абонентові не потрібно підключати дорогі додаткові пакети.
  • Невитрачені залишки переносяться на новий період.
  • Немає жодної додаткової абонплати.
  • Простота в управлінні – достатньо взяти та запам'ятати одну команду.

Якщо ж сервісом доводиться користуватися частіше двох разів на тиждень, є сенс задуматися про альтернативний тарифний план. Наприклад, ним може стати "Мій Smart" з 10 Гб трафіку та 200 хв/SMS за 500 руб/міс. На тарифі передбачено збільшення трафіку до 15 або 20 Гб, хвилин та SMS – до 400 та 600 шт. Максимальна абонплата складає 700 руб/міс.

Умови використання

Ніяких серйозних умов немає – пакети можуть бути оновлені будь-якого дня після чергового списання абонплати. не лімітується. Сервіс працює на всій території Росії, незалежно від поточного розташування абонента.

Як оновити пакети

Підключити «Онови пакет» можна двома способами:

  • Надсиланням USSD-команди 929 – після набору команди натисніть кнопку виклику.
  • Відправлення SMS з довільним текстом на безкоштовний короткий номер 9290.

Свідченням успішного оновлення стане інформаційне SMS. Проконтролюйте залишки послуг через особистий кабінет або мобільну програму.

Що буде з невикористаними пакетами

Залишки з минулого пакету сумуються з новим. Оновленню підлягають одразу всі послуги – хвилини, інтернет та SMS. Пріоритетно витрачаються попередні пакети, після їх вичерпання починається витрата нових. На вторинний перенесення залишків накладається заборона, яку прибрати неможливо. Втім, у активних абонентів вони витрачаються швидко.

Що робити, якщо сервіс недоступний

Якщо сервіс недоступний, перевірте баланс – його повинно вистачити на повторне списання абонентської плати. – спробуйте скористатись сервісом ще раз.

Інші причини недоступності:

  • Номер заблокований – потрібно вимкнути блокування через особистий кабінет або в офісі обслуговування МТС.
  • Абонент користується іншим тарифним планом – сервіс працює лише на тарифах «Smart mini».
  • Неможна купити новий пакет, якщо на тарифі активовано якусь знижку на абонентську плату.
  • На тарифі встановлено добову тарифікацію – поповніть рахунок, щоб списалася місячна абонентська плата.

Ще одна причина – абонент спробував надіслати запит поза сплаченим періодом.