Tele2 допомагає робити понеділки приємними

Anonim

Теле2 знову пропонує абонентам взяти участь у акції «Понеділки Tele2». Завдяки такій пропозиції найважчий день тижня може стати дуже приємним. Саме по понеділках усі столичні абоненти можуть отримати безкоштовну філіжанку кави в «Шоколадниці» та приємну знижку на оплату послуг таксі Gett.

Суть акції

Акційна пропозиція «Понеділки Tele2» є частиною стратегії lifestyle enabler. В рамках цієї акції оператор пропонує не бонуси, а справді гарні подарунки, які забезпечать чудовий настрій на цілий день.Компанія Теле2 йде в ногу з часом і постійно запускає цікаві програми разом із партнерами. Зараз оператор відновив дію проекту, метою якого є показати мешканцям столиці, що понеділок може бути не лише важким, а сповненим приємних несподіванок.

Як взяти участь

Акційна програма доступна москвичам відучора, а вже з 20 травня скористатися унікальною пропозицією зможуть і абоненти інших регіонів. Примітно, що немає необхідності вибирати подарунок, у понеділок можна скористатися одночасно двома пропозиціями від партнерів.

Щоб взяти участь у програмі, потрібно отримати промокод у спеціальному додатку «Мій Tele2» або на спеціальному сайті оператора. Активувати промо можна будь-коли. Пропозиція діє для абонентів Москви до 10 червня 2019 року.

Директор з маркетингу розповіла, що компанія Теле2 постійно пропонує своїм клієнтам нові цікаві акції. Цього разу оператор дарує абонентам цілих три місяці приємних понеділків.

Варто нагадати, що наприкінці 2018 року подібна акційна пропозиція від оператора зв'язку вже була. Воно допомагало розпочинати новий робочий тиждень із гарним настроєм. Промо користувалося популярністю серед абонентів різного віку. На адресу компанії надійшло багато позитивних відгуків. Шанувальники цієї програми запитували, чи буде її відновлено. Тому компанія запускає не просто другу хвилю, а й збільшує тривалість акції вдвічі.