Тарифи Ростелеком в Калузі та Калузькій області на інтернет та телефон

Anonim

Оператор Ростелеком розкинув свої високошвидкісні мережі по всій країні, пробравшись і до Калузької області. Місцевим абонентам доступний повний набір послуг зв'язку - починаючи від Інтернету по оптичному каналу та закінчуючи цифровим ТБ. Цей огляд дасть вам максимум інформації про тарифні плани Ростелеком у Калузі. Також ми розповімо про адреси офісів обслуговування та навчимо управляти послугами самостійно.

Особистий кабінет Ростелекому

Ростелеком Калузької області підготував для фізичних осіб зручний інструмент самообслуговування – це особистий кабінет. Щоб скористатися цим інструментом, виконайте такі кроки:

  • Пройдіть процедуру реєстрації – вкажіть номер телефону або електронну пошту, задайте пароль, виберіть регіон обслуговування.
  • Авторизуйтесь в системі.
  • Додайте в систему послуги, що використовуються (всередині ЛК і на нашому сайті ви знайдете всі необхідні інструкції).

Тепер все готове до управління послугами – ви зможете змінити тарифний план, виконати перевірку балансу, провести оплату банківською карткою, попрацювати з бонусною програмою, замовити деталізацію. І все це без допомоги техпідтримки Ростелекома, додзвонитися в яку буває проблематично.

Адреси офісів Ростелекому

У Калузькій філії Ростелекому працюють кілька абонентських відділів по роботі з клієнтами. Ось список адрес:

  • Г. Калуга, вул. Достоєвського, буд. 39.
  • Г. Обнінськ, пр-т Леніна, буд. 123.
  • Г. Малоярославець, вул. Московська, буд. 8.
  • Г. Людинове, вул. Московська, буд. 3.
  • Г. Кіров, вул. Пролетарська, буд. 34.

Абонентам з Балабанового слід звертатися до офісу Ростелекому в Обнінську. Телефон гарячої лінії – 8-800-1000-800. Він доступний з мобільних та міських номерів безкоштовно, як і багато номерів формату 8-800. Цілком можливо, що в місцевих офісах доступні і місцеві контакти (внутрішні телефонні номери для абонентів). Телефонний код регіону – Калузька область – 484.

Як оформити підключення

Якщо у вас є доступ в інтернет (на роботі або через мобільний), подайте заявку на підключення до Ростелекому Калузької області прямо на офіційному сайті. Вам потрібні контактні дані та адреса підключення. Фахівці розглянуть заявку та винесуть рішення – можна підключити абонента чи ні.Залежно від технічної можливості підключення здійснюється за оптичною або телефонною лінією.

Наступний спосіб подання заявки – за телефоном 8-800-1000-800. Зателефонуйте за цим номером, виберіть потрібний пункт у голосовому меню. Фахівець підтримки прийме від вас заявку та передасть її на розгляд. Також є можливість подання заявок через офіційні офіси обслуговування Ростелекому.

Тарифи на оптичний інтернет

Для початку розглянемо тарифи на інтернет для тих, хто підключається по оптичній лінії. Цей канал зв'язку є найшвидшим і найнадійнішим. Він забезпечує стабільну якість з'єднання. Для підключення оптики в Калузі діють наступні тарифні плани:

  • Тариф «Інтернет до 100 Мбіт/сек» - старша пропозиція з абонентською платою 660 руб/міс. Також сюди входить послуга з оренди роутера за 1 руб/міс.
  • Тариф «Інтернет до 60 Мбіт/сек» – для абонентів середньої активності. Абонентська плата - 550 руб/міс.
  • Тариф «Інтернет до 30 Мбіт/сек» – для економних абонентів, які не потребують величезних швидкостей. Абонплата складає 500 руб/міс.
  • «Ігровий» – спеціалізований тариф для любителів онлайн-ігор. Включає інтернет на швидкості до 100 Мбіт/сек, швидкий доступ до ігрових серверів та безліч ігрових опцій за 850 руб/міс. Сюди ж входить послуга з оренди роутера за 1 руб/міс.

Для невимогливих абонентів з Калуги достатньо наймолодшого тарифного плану.

Тарифи для підключення через ADSL

Технологія ADSL має на увазі високошвидкісний доступ до інтернету через телефонну лінію без її зайнятості. Порівняно з оптикою швидкості тут низькі, у Калузі вони обмежені до 8 Мбіт/сек. На вибір абонентів Ростелекому представлено лише два тарифи:

  • «Інтернет до 8 Мбіт/сек» - базовий тарифний план з можливістю оренди роутера за 1 руб/міс. Абонентська плата - 550 руб/міс.
  • «Ігровий» – тариф для ігроманів, що включає ігрові опції та оренду роутера на тих же умовах. Абонентська плата - 850 руб/міс.

При цьому міський телефон залишається вільним.

Тарифи для послуги «Інтерактивне ТБ»

Ця послуга призначена для тих, хто хоче провести до себе додому кабельне телебачення. Ростелеком гарантує високу якість зображення і надає доступ до солідного набору каналів. Тариф «ТВІЙ Оптимальний» запропонує глядачам 156 каналів, «ТВИЙ Просунутий» – 191 канал, а «ТВІ Максимальний» – 233 канали (зокрема для дорослих). Для кіноманів Ростелеком підготував тарифний план "ТВОЇ Прем'єрний" за 620 руб/міс.

Додаткові можливості:

  • Підключення тематичних каналів.
  • Управління переглядом.
  • Доступ до відеопрокату.
  • Послуга «Мультискрин» для перегляду ТБ на кількох пристроях.
  • Розважальна послуга «Караоке».

Доступ до «Інтерактивного ТБ» можливий лише каналами Ростелекому.

Тарифи для послуги «Інтерактивне ТБ 2.0»

Можливості цієї послуги підійдуть тим, хто часто подорожує країною, але не хоче розлучатися з телевізором. Вона передбачає доступ до улюблених телеканалів через будь-які канали зв'язку, зокрема через Wi-Fi. Можна приїхати в інше місто, оселитися в готелі, підключити приставку до інтернету та насолоджуватися фільмами та телешоу. Діючі тарифи Ростелеком у Калузі:

  • «ТВІЙ Стартовий 2.0» - сотня і навіть більше каналів за 320 руб/міс.
  • «ТВІЙ Оптимальний» – добірка більш ніж зі 120 телеканалів за 420 руб/міс.
  • «ТВІЙ Просунутий» – понад 140 каналів різних тематик за 620 руб/міс.
  • «ТВИЙ Максимальний» - майже 200 каналів за 1700 руб/міс для тих, хто не звик себе обмежувати.

Вартість ТВ-приставки для доступу до «Інтерактивного ТВ 2.0» становить 3990 рублів. Також абонентам доступні розважальні та сервісні послуги – від керування переглядом до караоке.

Тарифи формату «2 в 1»

Якщо вам потрібні інтернет та телебачення одночасно, скористайтесь пакетними тарифними планами. Ось список пропозицій, що діють для оптики:

  • 127 каналів у рамках послуги «Інтерактивне ТБ», «Інтернет до 100 Мбіт/сек», послуга «Мультискрин», оренда роутера та ТБ-приставки за 1 руб/міс. Абонентська плата - 850 руб/міс.
  • 127 каналів у рамках послуги «Інтерактивне ТБ», «Інтернет до 60 Мбіт/сек», послуга «Мультискрин», оренда ТБ-приставки за 1 руб/міс. Абонентська плата - 750 руб/міс.
  • 127 каналів у рамках послуги «Інтерактивне ТБ», «Інтернет до 30 Мбіт/сек», послуга «Мультискрин». Абонентська плата - 700 руб/міс.
  • 127 каналів у рамках послуги «Інтерактивне ТБ», «Ігровий» зі швидкістю до 100 Мбіт/сек, послуга «Мультискрин», оренда роутера та приставки за 1 руб/міс, безліч ігрових доповнень для онлайн- ігор. Абонентська плата - 1050 руб / міс.

А ось пропозиції для ADSL:

  • «Ігровий» зі швидкістю до 8 Мбіт/сек, оренда ТБ-приставки за 1 руб/міс, 127 телеканалів у рамках послуги «Інтерактивне ТБ», безліч доповнень для ігроманів, послуги «Мультирум» та « Управління переглядом». Абонентська плата - 1050 руб/міс;
  • «Інтернет до 8 Мбіт/сек», оренда ТБ-приставки та роутера за 1 руб/міс, 127 телеканалів у рамках послуги «Інтерактивне ТБ», послуга «Мультискрин». Абонентська плата - 700 руб/міс.

Непогана можливість економії на абонплаті.

Підключаємо міський телефон

Тарифи на домашній телефон у Калузі відрізняються різноманітністю. - «Погодинний», з абонентською платою 180 руб/міс (для міської та сільської місцевості) та місцевими викликами по 50 коп/хв. Тариф «Соціальний» (для міста та села) надається з абонплатою 213 руб/міс і вже включає 100 хвилин на місцеві виклики (54 коп/хв понад пакет). Його найближчим аналогом є «Комбінований 350» з абонентською платою 320 руб/міс у варіантах для села та міста (44 коп/хв понад пакет).

Безлімітні тарифи на міський телефон:

  • «Безлімітний» (доступний для міста та сільської місцевості) – абонентська плата 442 руб/міс з місцевим безлімітом;
  • «Абонентський» – спеціальна пропозиція для номерів, що обслуговуються на старих телефонних станціях. Абонентська плата становить 320 руб/міс;
  • «Безлімітна Росія» – місцеві виклики та міжмісто в безлімітному режимі за 490 руб/міс.

Тариф на міський телефон можна будь-якої миті поміняти через особистий кабінет.

Тарифи на мобільний зв'язок

Ростелеком є ​​не тільки інтернет-провайдером, а й оператором стільникового зв'язку. На вибір своїх абонентів він пропонує тарифні плани з абонентською платою та без неї. Тариф без абонплати називається «Суперсимка Free», всі місцеві дзвінки на ньому коштують 70 коп/хв. Відправка SMS по Калузі та Калузької області коштує 1, 4 руб/хв, по Росії - 2, 5 руб/хв. Інтернет за сучасними мірками дорогий - 10 Мб за 15 рублів.

Нові тарифи з абонентської плати представлені наступними пропозиціями:

  • «На всіх L» – включає 10 Гб мобільного трафіку та 300 локальних хвилин, а також безліміт на номери Ростелеком по всій країні та безліміт для месенджерів та соціальних мереж за 299 руб/міс.
  • «На всіх XL» – включає 20 Гб мобільного трафіку та 700 локальних хвилин, а також безліміт на номери Ростелеком по всій країні та безліміт для месенджерів та соціальних мереж за 550 руб/міс.

Дані тарифи передбачають можливість поділитися включеними послугами з іншими абонентами Ростелекому.

Лінійка класичних тарифних планів:

  • «Суперсимка S» - 5 Гб мобільного трафіку, безліміт всередині мережі Ростелеком по РФ, 1 руб/хв на місцеві номери за 7 руб/добу. Також у тариф включений безліміт для соціальних мереж та месенджерів.
  • «Суперсимка M» – 2 Гб мобільного інтернету, безліміт всередині мережі Ростелеком по РФ, 200 хвилин по Калузі та Калузькій області та 50 місцевих SMS за 199 руб./міс.
  • «Суперсимка L» – 10 Гб мобільного інтернету, безліміт всередині мережі Ростелеком по РФ, 300 хвилин по Калузі та Калузькій області та 50 місцевих SMS за 299 руб./міс. Доступний безліміт для месенджерів та соцмереж.
  • «Суперсимка XL» - 20 Гб інтернету, безліміт всередині мережі Ростелеком по РФ, 700 хвилин по Калузі та Калузькій області та 50 місцевих SMS за 550 руб./міс. разом з безлімітом під месенджери та популярні соцмережі.

SIM-картки продаються в офісах Ростелекому.