Обираємо тариф Ростелеком у Брянську та Брянській області на інтернет та телебачення

Anonim

У цьому огляді ми вивчаємо, як працює провайдер Ростелеком у Брянську. Йтиметься про діючі тарифи на інтернет, розташування офісів обслуговування, контактну інформацію та багато іншого. Також ви дізнаєтесь, як подати заяву на підключення до мережі та отримати допомогу технічних фахівців. Для зручності читання інформація поділена на кілька частин.

Обслуговування та підключення

У Брянській філії Ростелекому працює всього один офіс обслуговування. Він розташований у регіональній столиці – у Брянську.Адреса офісу – пр-т Леніна, буд. 47. Режим роботи – з 8 до 19 з понеділка по п'ятницю та з 10 до 15 у суботу, без перерв на обід. У неділю в офісі вихідний день з усіх питань слід звертатися в робочі дні.

Якщо проблема носить технічний характер, скористайтесь одним із наступних каналів отримання допомоги:

  • Чатом у мобільному додатку Ростелекома – зручний спосіб зв'язку в режимі онлайн.
  • Електронна пошта – через форму зворотного зв'язку в особистому кабінеті або на офіційному сайті.
  • Соціальними мережами – тут відповідають на загальні питання, так чи інакше пов'язані з послугами Ростелекому у Брянську та Брянській області.
  • Контактним номером телефону – тут відповідають на технічні та багато інших питань. Телефон служби підтримки Ростелекому у Брянській області – 8-800-1000-800. Телефонуйте сюди, якщо немає інтернету або не працюють інші послуги зв'язку.

Для управління тарифами та послугами рекомендуємо використовувати особистий кабінет для фізичних осіб – додайте до нього використовувані послуги та підтвердіть на них права, отримуйте детальну інформацію, змінюйте тарифні плани. Наприклад, через ЛК підключається послуга «Статична IP адреса» – абонентська плата за неї становить 180 руб./міс.

Зверніть увагу, що тарифи Ростелеком у Брянську можуть трохи відрізнятися від тарифних планів, що діють у населених пунктах Клинці, Новозибків, Дятьково, Почепі, Стародубі та інших містах/селищах. Ми ж наводимо тарифікацію для регіонального центру – міста Брянська.

Як підключитися

Ми вже розповіли про адреси та контакти, настала черга розповісти про процес підключення. Найпростіше подати заявку через інтернет – виберіть потрібні послуги, вкажіть домашню адресу та контактні дані.З вами зв'яжуться фахівці Ростелекому, які перевірять наявність технічної можливості підключення та розкажуть про ваші подальші дії. Також ви можете подати заявку за телефоном 8-800-450-01-50 або особисто, звернувшись до брянського офісу провайдера.

Спеціалісти, що прибули на місце підключення, проведуть весь комплекс технічних робіт, допоможуть налаштувати підключення - пропишуть в обладнанні DNS, логін з паролем, підготують бездротову точку доступу. Підключення виконується безкоштовно, вам залишиться лише внести абонплату. Устаткування купується абонентом окремо або орендується (купується) безпосередньо у Ростелекому.

Діючі тарифні плани

У продовження огляду ми розповімо про тарифи Ростелекому на інтернет, тарифи на телебачення, а також про тарифні плани на мобільний зв'язок та стаціонарну телефонію. Також буде надано інформацію про корисні опції.

Тарифи на інтернет

Для абонентів з Брянська Ростелеком пропонує підключення по оптичній лінії, Wi-Fi та телефонній лінії. На «оптиці» працюють такі тарифні плани:

  • «Інтернет до 30 Мбіт/сек» - швидкість до 30 Мбіт/сек за 500 руб./міс.
  • «Інтернет до 50 Мбіт/сек» - швидкість до 50 Мбіт/сек за 550 руб./міс.
  • «Інтернет до 100 Мбіт/сек» - швидкість до 100 Мбіт/сек за 660 руб./міс.

Старший тариф відрізняється тим, що на ньому доступна оренда бездротового роутера всього за 1 руб./міс. Також кожен абонент отримує у подарунок – ліцензійний ключ на антивірусний софт на 1 місяць. Підключення виконується по оптичній лінії, за наявності технічної можливості.

Працює у Брянську та спеціальний тариф від Ростелекому під назвою «Ігровий». Він пропонує абонентам швидкість до 100 Мбіт/сек, зменшений час відгуку до ігрових серверів, а також спеціальні ігрові опції "World of Tanks", "World of Warships", "Point Blank", "Blade & Soul", "Lineage 2" та "Фогейм".Також гравцям доступні ексклюзивні винагороди. Швидкість доступу становить до 100 Мбіт/сек, абонентська плата – 850 руб./міс.

Підключення до Ростелекому по оптичних лініях можливе далеко не за кожною адресою в Брянську. За відсутності технічної можливості пропонується альтернатива телефонна лінія з технологією ADSL. Для абонентів із Брянська доступні два тарифи – «Інтернет до 5 Мбіт/сек» за 550 руб./міс. та «Ігровий» з аналогічною швидкістю (включаючи ігрові опції та оренду бездротового роутера за 1 руб./міс.) за 850 руб./міс.

Тарифні плани для ТБ

Тарифи на телебачення від Ростелекому поділяються на дві категорії – на послуги «Інтерактивне ТБ» та послуги «Інтерактивне ТБ 2.0». Остання версія відрізняється можливістю підключення через будь-якого провайдера. Якщо потрібна хороша якість зображення, підключайтеся до першої версії послуги – там і каналів більше.

Послуга «Інтерактивне ТБ» для мешканців Брянська представлена ​​п'ятьма тарифами:

  • «Твій стартовий» - 124 канали за 320 руб./міс.
  • «Твій оптимальний» - 155 каналів за 420 руб./міс.
  • «Твій просунутий» - 186 каналів за 520 руб./міс.
  • «Твій максимальний» - 229 каналів за 1700 руб./міс.
  • «Твій прем'єрний» - телеканали з блокбастерами та прем'єрами за 620 руб./міс.

Для послуги «Інтерактивне ТБ 2.0» передбачені такі тарифи:

  • «Твій стартовий 2.0» - більше 100 каналів за 320 руб./міс.
  • «Твій оптимальний 2.0» - більше 155 каналів за 420 руб./міс.
  • «Твій просунутий 2.0» - понад 140 каналів за 520 руб./міс.
  • «Твій максимальний 2.0» - понад 170 каналів за 1700 руб./міс.
  • «Твій прем'єрний 2.0» - телеканали з блокбастерами та прем'єрами за 620 руб./міс.

Также Ростелеком запропонує абонентам із Брянська додаткові тематичні пакети каналів.

Тарифи на домашній телефон

Незважаючи на повсюдне проникнення мобільного зв'язку, стаціонарна телефонія не збирається здавати свої позиції. На вибір жителів Брянська пропонуються одразу сім тарифів від Ростелекому:

  • «Безлімітна Росія» – необмежену кількість дзвінків на будь-які номери Ростелеком у країні. Абонентська плата - 490 руб. / міс.
  • «Безлімітний» - місцевий безліміт на номери Ростелекому за 442 руб./міс.
  • «Абонентський» – ще один місцевий безліміт для тих, хто вже користується інтернетом або цифровим ТБ від Ростелекому. Абонентська плата - 320 руб. / міс.
  • «Комбінований 350» - 350 хвилин за 320 руб. / міс.
  • «Соціальний» - 100 хвилин за 213 руб. / міс.
  • «Вихідний» - безліміт у вихідні та святкові дні за 320 руб./міс.
  • «Погодинний» – всі місцеві дзвінки по 50 коп/хв за 180 руб./міс.

Хвилини понад ліміт і міжмісто оплачуються окремо.

Пакетні тарифні плани

Найдешевше користуватися пакетними послугами Ростелекому – в цьому випадку абонентів чекає більш вигідна абонентська плата.

  • «Інтернет до 30 Мбіт/сек» та інтерактивне ТБ на 124 канали з антивірусом на місяць за 700 руб./міс.
  • «Інтернет до 60 Мбіт/сек» та інтерактивне ТБ на 124 канали з ТБ-приставкою за 1 руб./міс. з абонентською платою 750 руб./міс.
  • «Інтернет до 100 Мбіт/сек» та інтерактивне ТБ на 124 канали з ТБ-приставкою та бездротовим роутером за 1 руб./міс. з абонплатою 850 руб./міс.

Також доступний пакет «Ігровий» – він включає відповідний тариф з ігровими опціями та інтерактивне ТБ за 1050 руб./міс.

Підготовлено два тарифні плани для підключення за технологією ADSL – це «Ігровий» на 5 Мбіт/сек та 124 канали ТБ за 1050 руб./міс. та «Домашній інтернет + Інтерактивне ТБ» за 700 руб./міс.

Мобільний зв'язок – тарифи

Ростелеком пропонує своїм абонентам недорогі тарифи на мобільний зв'язок. Тут ми бачимо значні пакети послуг із невисокою абонентською платою. Усього представлено сім тарифних планів:

  • «На всіх L» – 450 хвилин дзвінків по Росії, безліміт на російські номери Ростелекому, 10 Гб мобільного інтернету, 50 SMS по Брянську та Брянській області, безкоштовний трафік для месенджерів, соціальних мереж та програми «Інтерактивне ТБ» за 350 руб./міс.
  • «На всіх XL» – 700 хвилин дзвінків по Росії, безліміт на російські номери Ростелекому, 20 Гб мобільного інтернету, 50 SMS по Брянську та Брянській області, безкоштовний трафік для месенджерів, соціальних мереж та програми «Інтерактивне ТБ» за 550 руб./міс.
  • «Суперсимка S» – 7 Гб інтернету, безліміт на російські номери Ростелеком, безкоштовний трафік для месенджерів, соціальних мереж та програми «Інтерактивне ТБ» за 10 руб./добу.
  • «Суперсимка M» – 1 Гб інтернету, безліміт на російські номери Ростелеком, безкоштовний трафік для месенджерів, соціальних мереж та програми «Інтерактивне ТБ», 400 хвилин по Росії та 50 SMS по Брянську та всьому регіону за 270 руб. / Місяць.
  • «Суперсимка L» – 10 Гб інтернету, безліміт на російські номери Ростелеком, безкоштовний трафік для месенджерів, соціальних мереж та програми «Інтерактивне ТБ», 450 хвилин по Росії та 50 SMS по Брянську та всьому регіону за 350 руб./місяць.
  • «Суперсимка XL» – 20 Гб інтернету, безліміт на російські номери Ростелеком, безкоштовний трафік для месенджерів, соціальних мереж та програми «Інтерактивне ТБ», 700 хвилин по Росії та 50 SMS по Брянську та всьому регіону за 550 руб. / Місяць.
  • «Суперсимка FREE» – без абонентської плати, місцеві виклики по 1, 5 руб./хв., SMS по Брянську та регіону по 1, 5 руб., Трафік – 15 руб./10 Мб.

Якихось цікавих пропозицій, що включають швидкісний інтернет, мобільний зв'язок і домашнє ТБ, як це реалізовано у Білайна, на Ростелекомі немає.