Кращі тарифи Ростелеком у Твері та Тверській області

Anonim

Після прочитання даного огляду ви дізнаєтесь, де знаходяться офіси Ростелеком у Твері, які тарифні плани діють у регіоні, як додзвонитися в техпідтримку та як підключити послуги зв'язку. Оператор Ростелеком надає своїм абонентам безліч послуг – починаючи від безлімітного інтернету та закінчуючи міським телефоном. Також у регіоні працює мобільний зв'язок – на клієнтів оператора чекають доступні тарифи та збалансовані пакети хвилин та інтернет-трафіку.

Обслуговування та самообслуговування

Телефон служби підтримки Ростелеком для всіх регіонів однаковий. І Тверська філія не стала тим винятком – техпідтримка доступна за номером 8-800-1000-800. Місцеві контакти, доступні на регіональному рівні, слід уточнити у найближчому відділенні зв'язку – ось їх адреси:

  • Г. Тверь, вул. Радянська, буд. 31.
  • Г. Тверь, вул. Симеонівська, буд. 28.
  • Г. Ржев, вул. Леніна, буд. 1.
  • Г. Вишній Волочок, вул. Велика Садова, д. 68/76.
  • Г. Кімри, вул. Кірова, д. 21а.
  • Г. Торжок, вул. Студентська, буд. 14.
  • Г. Удомля, пр-т Курчатова, д. 20а.
  • Г. Бежецьк, пл. Радянська, буд. 6.

Жителям Конаково та Бологого слід звертатися до офісів, розташованих у зазначених населених пунктах.

Абонентам з Твері та Тверської області можна не відвідувати відділення Ростелекому. Для них був розроблений зручний особистий кабінет, що дозволяє отримати відповіді на багато питань. Основні функції ЛК – замовлення деталізації, зміна тарифних планів, підключення та відключення послуг, оплата банківською картою, робота з бонусною програмою, перегляд списань та нарахувань.Для зручнішого управління послугами передбачено мобільний додаток – вхід до нього здійснюється з даними від ЛК.

Всі представлені в даному огляді послуги створені для фізичних осіб. Також оператор підготував безліч послуг для корпоративних клієнтів – IP-телефонія, послуги віртуального ЦОД, відеозв'язок, організація call-центрів, оренда каналів зв'язку, мобільний зв'язок, спеціальні послуги. Отримайте інформацію щодо обслуговування юросіб та підприємців на офіційному сайті Ростелекому.

Тарификація доступу в інтернет

Ростелеком є ​​одним з провідних провайдерів інтернет-послуг у Твері та Тверській області. Підключення до мережі виконується в регіоні двома способами – оптичними та телефонними лініями. Оптичні канали відрізняються високою швидкістю, здатні передавати гігантські обсяги даних. За ними виконується підключення цифрового телебачення.

Телефонна лінія – слабший канал. Використовувана тут технологія ADSL здатна забезпечити швидкість до 20-24 Мбіт/сек, але на практиці такі показники можливі лише за умови прилеглого розташування абонента поряд з АТС. У Твері максимальна швидкість доступу через ADSL становить до 7 Мбіт/сек.

Відсутність технічної можливості підключення через оптику призводить до того, що абонентів підключають через ADSL. Тому цей канал зв'язку залишатиметься актуальним ще довгі роки, незважаючи на численні негативні відгуки користувачів (їхня поява зазвичай пов'язана з огидною якістю) телефонних ліній).

Тарифи Ростелеком у Твері поділяються на дві категорії – для оптики та телефонної лінії. Спочатку розглянемо тарифні плани для швидкісного оптичного з'єднання:

  • «Інтернет до 100 Мбіт/сек» - надається з можливістю оренди роутера з Wi-Fi за 1 руб/міс. Абонентська плата становить 660 руб/міс.
  • «Інтернет до 60 Мбіт/сек» – тарифний план із середньою швидкістю доступу. Абонентська плата на ньому становить 550 руб/міс.
  • «Інтернет до 30 Мбіт/сек» – тарифний план економ-класу з абонентською платою 500 руб/міс (можна доплатити ще 50 рублів і взяти тариф на 60 Мбіт/сек).
  • «Ігровий» – спеціальна пропозиція для ігроманів, включає доступ в інтернет на швидкості до 100 Мбіт/сек, послугу оренди роутера за 1 руб/міс, безліч ігрових опцій та ігрових подарунків. Абонентська плата - 850 руб/міс.

Тарифні плани для телефонної лінії здадуться невигідними – дається взнаки висока абонентська плата в поєднанні з невеликою швидкістю. Для абонентів з Твері доступні лише два тарифи:

  • «Інтернет до 7 Мбіт/сек» - базовий тарифний план, що включає можливість оренди роутера за 1 руб/міс. Абонентська плата - 550 руб/міс.
  • «Ігровий» – тариф для гравців в онлайн-ігри, включає оренду роутера за 1 руб/міс і безліч ігрових доповнень. Абонентська плата – 850 руб/міс, швидкість доступу до мережі – до 7 Мбіт/сек.

Якщо зберетеся підключатися в Твері до Ростелекому, зайдіть на сайт оператора і ознайомтеся з акціями, що діють - цілком можливо, що вони дозволять підключитися на більш вигідних умовах.

Крім того, на території Твері діють кілька бездротових точок доступу, що належать Ростелекому. Через них здійснюється доступ до Інтернету на похвилинній основі. Для підключення до мережі необхідно придбати Єдину карту зв'язку, підключитися до точки доступу, пройти авторизацію із зазначенням даних із картки. Тарифікація складає 1 руб/хв. Гаряча лінія бездротового підключення – 8-800-450-0-158.

Підключаємо цифрове ТБ

Послуги сучасного цифрового телебачення представлені в Ростелекомі відразу двома різновидами.Найкращу якість зображення надає послуга «Інтерактивне ТБ». Вона працює виключно через канали Ростелекому, функціональність через мережі інших операторів неможлива. та серіалами.

Тири, що діють у Твері, на «Інтерактивне ТБ» такі:

  • Тариф «ТВІЙ Стартовий» – включає 127 телеканалів за 320 руб/міс.
  • Тариф «ТВІЙ Оптимальний» – пакет із 158 каналів з абонплатою 420 руб/міс.
  • Тариф «ТВІЙ Просунутий» – 188 різнопланових телеканалів за 620 руб/міс.
  • Тариф «ТВІЙ Максимальний» – значні 223 канали за не менш значні 1700 руб/міс.
  • Тариф «ТВОЇ Прем'єрний» – цікава спецпропозиція для любителів кіно. Включає канали з новинками і блокбастерами. Абонентська плата - 620 руб/міс.

Для вже існуючих абонентів передбачені знижки на абонплату.

Послуга «Інтерактивне ТБ 2.0» запропонує більш цікаві умови. Зокрема, тут надається керування переглядом – це постановка передач на паузу та їх перемотування. Також можливе підключення через будь-якого іншого провайдера. Розглянемо тарифні плани, що діють:

  • «ТВІЙ Стартовий 2.0» – тариф початкового рівня, включає понад сотню телеканалів. Абонентська плата - 320 руб/міс.
  • «ТВИЙ Оптимальний 2.0» – понад 120 телеканалів, у тому числі дитячої, спортивної та музичної спрямованості. Абонентська плата - 420 руб/міс.
  • «ТВІЙ Просунутий 2.0» – понад 140 каналів, до яких входять пізнавальні телеканали та HD-канали. Абонентська плата - 620 руб/міс.
  • «ТВІЙ Максимальний 2.0» – максимальна кількість каналів, у тому числі й для дорослих. Абонентська плата - 1700 руб/міс.
  • «Легкий 2.0» - 35 російських телеканалів за одноразовий платіж розміром 1000 рублів.

Також на обох послугах передбачені додаткові пакети каналів та розважальні послуги (наприклад, «Караоке»).

Пакетні пропозиції

Розглянемо пакетні тарифи на інтернет та ТБ від Ростелекому. Вони вигідні тим, що надають знижку сумарну абонентську плату. Для початку вивчимо тарифи для підключення по оптичному каналу:

  • «Інтерактивне ТБ» на 127 телеканалів, оренда ТБ-приставки та роутера за 1 руб/міс, «Інтернет до 100 Мбіт/сек» за 850 руб/міс.
  • «Інтерактивне ТБ» на 127 телеканалів, оренда ТБ-приставки за 1 руб/міс, «Інтернет до 60 Мбіт/сек» за 750 руб/міс.
  • «Інтерактивне ТБ» на 127 телеканалів, «Інтернет до 30 Мбіт/сек» за 700 руб/міс.
  • «Інтерактивне ТБ» на 127 телеканалів, оренда ТБ-приставки за 1 руб/міс, «Ігровий» зі швидкістю до 100 Мбіт/сек, пакет ігрових опцій та доповнень за 1050 руб/міс.

Для тих, хто підключається по телефонній лінії, передбачені свої тарифні плани:

  • «Ігровий» зі швидкістю 7 Мбіт/сек, «Інтерактивне ТБ» на 127 каналів, ТБ-приставка за 1 руб/міс, ігрові опції та доповнення для онлайн-ігор. Абонентська плата - 1050 руб / міс.
  • «Інтернет до 7 Мбіт/сек», «Інтерактивне ТБ» на 127 каналів, ТБ-приставка та роутер за 1 руб/міс. Абонентська плата - 700 руб/міс.

Таке поєднання дозволяє заощадити на абонентській платі.

Тарифні плани для міського телефону

Продовжимо огляд розглядом тарифів Ростелекому на домашній телефон. Вони поділені на дві категорії – безлімітні та лімітовані. Спочатку розберемося з безлімітами:

  • «Безлімітний» – базовий тарифний план, що колись був єдиним. Він надає місцевий безліміт для дзвінків по Твері. Абонентська плата - 452 руб/міс.
  • «Безлімітна Росія» - цікава модифікація для безлімітних дзвінків по всій Росії. Абонплата - 490 руб/міс. Дія тарифу не поширюється на дзвінки на стільникові номери.
  • «Вихідний» – якщо суботу та неділю ви проводите вдома, то цей тариф для вас. Він діє лише у вихідні та святкові дні (офіційні), надаючи безлімітні дзвінки по Твері та Тверській області. В інші дні працює щохвилинна тарифікація 50 коп/хв.
  • «Абонентський» – для абонентів, що обслуговуються на старих АТС. Це повноцінний місцевий безліміт, але більш дешевий - всього 330 руб/міс.

Также Ростелеком передбачено кілька лімітованих тарифів:

  • «Соціальний» - включає 100 хвилин місцевих дзвінків з абонентською платою 223 руб./міс. Понад пакет – 54 коп/хв.
  • «Комбінований 350» - надає 350 хвилин по Твері та Тверській області за 330 руб/міс. Дзвінки понад пакет – 44 коп/хв.
  • «Погодинний» – похвилинна тарифікація 50 коп/хв з абонентською платою 190 руб/міс.

Включені хвилини на останньому тарифному плані відсутні.

Тарифи на мобільний зв'язок

Стільниковий зв'язок від Ростелекому відрізняється доступними розцінками. Найпростіший тариф надається без абонентської плати та відрізняється відсутністю включених послуг. Тарифікація дзвінків по Твері та Тверській області – щохвилини, по 70 коп/хв. Відправка SMS по регіону коштує 1, 4 руб, по Росії - 2, 5 руб. Інтернет порівняно дорогий, він надається пакетами по 10 Мб вартістю 15 рублів кожен.

Для активніших абонентів Ростелеком приготував такі тарифи:

  • «Суперсимка S» – безліміт всередині мережі Ростелекому, 4 Гб трафіку, анлім для популярних месенджерів та соціальних мереж. Абонентська плата – 7 руб/добу, місцеві виклики – 1 руб/хв.
  • «Суперсимка M» – безліміт всередині мережі Ростелекому, 1 Гб трафіку, 200 хвилин для місцевих дзвінків, 50 місцевих SMS. Абонентська плата - 199 руб/міс.
  • «Суперсимка L» – безліміт всередині мережі Ростелекому, 10 Гб трафіку, 300 хвилин для місцевих дзвінків, 50 місцевих SMS, анлім для популярних месенджерів та соцмереж. Абонентська плата - 299 руб/міс.
  • «Суперсимка XL» – безліміт всередині мережі Ростелекому, 20 Гб трафіку, 600 хвилин для місцевих дзвінків, 50 місцевих SMS, анлім для популярних месенджерів та соцмереж. Абонентська плата - 499 руб/міс.

Нещодавно у Ростелекома з'явилися тарифи, що дозволяють ділитися хвилинами і трафіком. Усього їх два:

  • «На всіх L» – тарифний план включає 10 Гб трафіку, анлім для популярних месенджерів та соцмереж, 300 хвилин дзвінків на номери Твері та Тверської області, а також 50 місцевих SMS з абонентською платою 299 руб/міс. .
  • «На всіх XL» – тарифний план включає 20 Гб трафіку, анлім для популярних месенджерів та соцмереж, 600 хвилин дзвінків на номери Твері та Тверської області, а також 50 місцевих SMS з абонентською платою 499 руб/міс. .

Замовте SIM-карти Ростелекому за телефоном 8-800-1000-800 або придбайте їх у найближчому офісі обслуговування оператора.

Як підключитися до Ростелекому

Заявки на підключення приймаються трьома способами:

  • Телефоном гарячої лінії 8-800-1000-800.
  • У фірмових офісах обслуговування.
  • На офіційному сайті оператора.

Всі подані в огляді тарифи дійсні для Твері. Тарифи для інших населених пунктів Тверської області можуть трохи відрізнятися від зазначених.