Як синхронізувати музику на айфон через Айтюнс

Anonim

Для закачування мультимедійного контенту в смартфони iPhone було створено універсальну програму iTunes. Вона має пристойний функціонал і дозволяє виконувати безліч операцій, починаючи від простого перекидання файлів і закінчуючи оновленням прошивки. Як синхронізувати музику на iPhone через iTunes? Цим питанням спантеличуються новачки, які тільки придбали смартфон від відомого американського бренду.

Що нам знадобиться для закачування музики в iPhone?

  • Справний з'єднувальний USB-кабель з відповідним роз'ємом;
  • Комп'ютер із встановленим iTunes останньої версії;
  • 10-15 хвилин вільного часу.

Давайте розберемося, як відбувається процес перекидання музики з комп'ютера в iPhone.

Додаток iTunes та його налаштування

Початківець, який щойно придбав iPhone, щиро сподівається, що керувати таким високотехнологічним, продуманим і «розумним» пристроєм дуже легко. Але насправді це не так. У всякому разі, до деяких моментів доведеться звикати, заплющуючи очі на безліч явно зайвих рухів тіла. А для закачування улюблених музичних треків доведеться користуватися спеціальним програмним забезпеченням.

Процесс додавання музики в iPhone лише здається простим. Здавалося б, потрібно лише підключити пристрій до комп'ютера і скопіювати в нього необхідні файли, як на будь-який USB-носій.Але насправді це не так – смартфони iPhone не визначаються комп'ютерами як знімні носії, тому для синхронізації файлів необхідно використовувати програму iTunes, розроблену фахівцями Apple.

Після того як ви встановите iTunes і підключіть до нього свій iPhone, потрібно трохи поколупатися в налаштуваннях цієї програми. Зокрема, необхідно зайти на вкладку «Огляд», зняти галочку «Синхронізувати автоматично», встановити галочки «Синхронізувати лише відмічені пісні та відео» та «Обробляти музику та відео вручну». Все це потрібно зробити, щоб уникнути випадкової втрати даних у своєму смартфоні.

При проведенні синхронізації музики стан плейлиста в смартфоні наводиться до того виду, в якому знаходиться плейлист (медіатека) в iTunes. Якщо в момент спрацювання автоматичної синхронізації медіатека буде порожня, вміст iPhone (ми маємо на увазі список музичних файлів) буде очищено.

Синхронізація музики через iTunes

Ви вже встановили останню версію iTunes та приготували музичні треки? Як синхронізувати музику в iTunes? Для цього потрібно виконати такі кроки:

  • Додати музичні треки до медіатеки iTunes, вказати теги, жанри та інші дані (можна і не вказувати);
  • Зайти у вкладку «Музика» та встановити галочку «Синхронізувати музику»;
  • Вибираємо об'єкти синхронізації – вся музика, певні жанри чи певні композиції;
  • Натискаємо на кнопку синхронізації та чекаємо результатів.

Як правило, процес синхронізації триває 10-15 хвилин – за цей час усі музичні файли заллються в iPhone Процедура досить тривала, тільки етап додавання музики може розтягнутися на тривалий час, якщо ви зберетеся редагувати файли і сортувати треки.Зате ви зможете привести свою медіатеку в ідеальний порядок, що неможливо зробити за допомогою інших інструментів.

А що робити, якщо iTunes не синхронізує музику на iPhone? Причини виникнення проблеми:

  • Ви використовуєте стару версію iTunes – спробуйте оновити програму, що позбавить її від помилок, що накопичилися;
  • iTunes потребує переустановки – знайдіть на нашому сайті інструкцію з переустановки iTunes і повторіть вказані в ній процедури;
  • Перевірте цілісність USB-кабелю – цілком можливо, що він несправний;
  • На iPhone не вистачає вільного місця – у цьому випадку можуть виникати різні проблеми.

На щастя, проблеми з iPhone виникають дуже і дуже рідко, так як це обладнання відрізняється винятковим запасом за надійністю. Тому ймовірність виникнення проблем із синхронізацією вкрай мала.

Альтернативний спосіб завантаження музики

Власники пристроїв на Android позбавлені подібних труднощів із синхронізацією музики – вони підключають свої гаджети до комп'ютера, здійснюючи пряме перекидання музичних треків на згадку. Приблизно те саме можна зробити і на iPhone. Для цього тут використовується додаток iTools, що працює без допомоги громіздкого та кілька повільного мультимедійного комбайна iTunes

Для того, щоб закинути музику в iPhone, необхідно запустити iTools і підключити смартфон до комп'ютера. Як тільки він визначиться (найменування гаджета з'явиться у вікні програми), можна приступати до закачування музики - зайдіть на вкладку Music, виберіть відібрані треки і просто перекиньте їх сюди мишкою. Головною перевагою такого підходу є висока швидкість перекидання файлів з комп'ютера в iPhone.