iPad не заряджається

Anonim

Планшетні комп'ютери iPad стали нашими вірними супутниками. Вони дозволяють знаходити потрібну інформацію, працювати з поштою, спілкуватися у соціальних мережах та виконувати інші дії. Незважаючи на високий рівень надійності, гаджети від Apple іноді ламаються. Солідна частина поломок пов'язана з відсутністю заряду. Що робити, якщо iPad не заряджається?

Перевірка зарядного пристрою

У вас не заряджається Айпад? Цілком можливо, що проблема пов'язана із зарядним пристроєм. Нам потрібно перевірити його працездатність, використовуючи для цього інше ЗП – його можна взяти у друзів та знайомих. Підключивши зарядний пристрій до гаджета, слід перевірити наявність заряду.

Якщо зарядка пішла, сміливо вирушаємо в магазин і купуємо нове ЗУ (бажано оригінальне, щоб уникнути проблем з низькоякісними аксесуарами). Нема де взяти інший зарядний пристрій, але під рукою є інший гаджет від Apple? Підключаємо підозрювану зарядку до гаджета і знову перевіряємо наявність заряду.

Якщо гаджет не заряджається, то проблема в несправному зарядному пристрої. Так як їх ремонтом майже ніхто не займається, простіше завітати до найближчого салону зв'язку або фірмового магазину Apple, щоб придбати там нове ЗУ. Відсутність заряду може бути пов'язана з використанням неякісних неоригінальних аксесуарів

Розробники гарантують нормальний заряд тільки з оригінальними зарядними пристроями. Крім того, творці неоригінальних зарядок могли помилитися з параметрами, через що струм заряду виявляється недостатнім. При використанні ЗУ від Apple таких проблем не буде.

iPad не заряджається від комп'ютера

Підключили планшет до комп'ютера з метою підзарядити акумуляторну батарею? Тоді ви можете зіткнутися із проблемою невідповідності сили зарядного струму. В результаті Айпад не заряджається – що робити? Проблему можна вирішити двома способами:

  • Спробувати підключити планшет до іншого комп'ютера;
  • Змінити USB-порт;
  • Скористатися USB-хабом із зовнішнім живленням.

Можливо, що USB-порти вашого комп'ютера не здатні забезпечити достатню силу струму для заряджання акумулятора планшетного ПК У цьому випадку потрібно протестувати працездатність планшета на іншому комп'ютері – підключаємося та перевіряємо наявність заряду. Якщо його немає, то проблема пов'язана з самим Айпадом.

Якщо заряджання пішло, це означає, що USB-порти на вашому комп'ютері не в змозі забезпечити достатній зарядний струм.У деяких випадках проблема вирішується шляхом перепідключення гаджета до іншого USB-порту - іноді вони виходять з ладу, внаслідок чого нормальна зарядка стає неможливою.

Якщо ж ви користуєтеся розгалужувачем USB, рекомендуємо підключити його до електричної мережі, щоб збільшити зарядний струм.

iPad не включається і не заряджається

Якщо ваш iPad не включається і не заряджається, то проблема криється в самому гаджеті - потрібно везти його в ремонтну майстерню. Але перед цим обов'язково перевіряємо працездатність зарядного пристрою. Якщо ніякі самостійні хитрощі не допомогли, сміливо їдемо до найближчого сервісу – тут гаджет оглянуть фахівці та винесуть свій вердикт.

Цілком можливо, що проблема криється в акумуляторній батареї, яка потребує заміни. У деяких випадках відсутність заряду пов'язана з поломкою системної плати.

Айпад показує зарядку, але не заряджається

Ви поставили свій гаджет заряджатися, але через деякий час виявили, що батарея знову розряджена? Чому не заряджається Айпад? У деяких випадках відсутність нормального заряду пов'язана з псуванням акумуляторної батареї – її потрібно поміняти, звернувшись до сервісного центру.

Також можливі проблеми із зарядним пристроєм – спробуйте скористатися заздалегідь робочою зарядкою. У найскладніших випадках така дивна поведінка гаджета пов'язана з поломкою його електронної частини.