Як відновити видалені фото на Андроїді

Anonim

Операційна система Android має гранично простий і зрозумілий інтерфейс. Усі дії тут виконуються найпростішими жестами. Все це полегшує життя користувачам. Тільки легкість виконання тих чи інших операцій часто призводить до випадкового видалення файлів. Як відновити видалені фото на Андроїді та повернути важливі фотографії?

Програми для відновлення фото

Якщо б ми випадково видалили фото на звичайному телефоні, то відновити їх було б проблематично. Але так як у наших руках знаходиться пристрій на операційній системі Android, то ми маємо всі необхідні інструменти для оперативного відновлення файлів.Ці інструменти ми можемо знайти в каталозі програм Play Market Введіть у пошуковий рядок фразу «відновлення видалених фото» і отримайте в своє розпорядження велику кількість відновлювального софту.

У списках лідерів ми знайдемо такі додатки:

  • Restore Image (Super Easy) від AlpacaSoft;
  • DigDeep від GreatStuffApps;
  • Відновлення фото від Recovery Photo, Rescue lost &Restore deleted image.

Всі ці програми діють таким чином – сканують усі доступні папки щодо віддалених фотографій. У результатах сканування виводяться як існуючі фото, так і віддалені Це дещо ускладнює пошук віддалених фотографій, які потрібно відновити, але аналіз топових додатків показав, що прибрати відображення наявних фотографій неможливо .

Ефективні способи відновлення

Хочете відновити віддалені фото з телефону на Андроїд, але ніяк не можете знайти нормальний додаток? Тоді ми розповімо вам про найефективніші способи відновлення фотографій.

За допомогою резервних копій

Ви дбаєте про збереження даних і регулярно робите резервні копії? У такому разі ви завжди можете відновити випадково віддалені фотографії. Якщо ви досі не познайомилися з резервним копіюванням, рекомендуємо встановити програму CM Backup – Безпечну хмару від розробника Cheetah Mobile Cloud. Додаток дозволяє зберігати резервні копії важливих даних у власному хмарному сховищі – кожному користувачеві виділяється 5 Гб дискового простору. Додаток дозволяє зберігати:

  • Записи з календаря та журналу викликів;
  • Контакти та повідомлення;
  • Будильники;
  • Закладки браузера та фотографії.

Зберігання даних здійснюється на серверах Amazon S3. Обов'язково скористайтеся цією програмою, якщо ви хочете зберегти всі свої фотографії. У разі втрати ви зможете швидко відновити їх з хмарного сховища.

Дуже зручні інструменти для створення резервних копій фотографій та відеороликів надають десктопні програми Яндекс.Диск та Dropbox. Вони дозволяють забезпечити резервне копіювання при підключенні будь-якого смартфона чи планшета. Процедура проста і не викликає жодних складнощів – потрібно лише підключити кабель, підтвердити свої наміри та дочекатися завершення копіювання.

Відновлення через програму Google Photo

Чи можна відновити віддалені фото на Андроїді? Звичайно можна, особливо, якщо ви користуєтеся програмою Google Photo.Софтина дійсно зручна та функціональна, вона дозволяє автоматично впорядкувати фото, зберігаючи їх у хмарному сховищі Google. Якщо ви випадково видалите фотографії з локального сховища, або ваш смартфон згорить, потоне, вибухне, загубиться або впаде в прірву, ви завжди зможете відновити свої фото.

Для встановлення програми Google Photo відвідайте магазин програм Play Market. Встановлена ​​софтина прив'яжеться до вашого облікового запису та допоможе організувати копіювання важливих фото в хмарне сховище. Їх можна буде переглядати у приватному режимі, ділитися з іншими користувачами. Також є створення колажів, анімацій, панорам та інших цікавих штуковин. Додатковою перевагою стане наявність функції редагування фотографій

Відновлення через десктопні програми

Як відновити віддалені фото на Андроїді від Samsung або будь-якого іншого виробника? Якщо вам набридли працюючі програми з Play Market і ви не дуже любите возитися з резервним копіюванням, ми готові запропонувати вам універсальний варіант - це програма 7-data Android Recovery.Вона гранично проста у користуванні і дозволяє реально відновлювати файли будь-якого типу Процес відновлення зводиться до наступних етапів:

  • Включаємо в налаштуваннях смартфона/планшета налагодження USB;
  • Встановлюємо та запускаємо програму на комп'ютері;
  • Підключаємо пристрій до ПК і запускаємо сканування;
  • Зберігаємо результати сканування у виділеній папці (на жорсткому диску ПК).

Програма 7-data Android Recovery дозволяє відновити не тільки фотографії, а й будь-які інші типи файлів. При цьому вона не вимагає включення додаткового функціоналу і не потребує прав суперкористувача - відмінний варіант для швидкого і безпроблемного відновлення віддалених фото в операційній системі Android.