Як додати фільм до iTunes з комп'ютера

Anonim

Любіть дивитися фільми на мобільному телефоні? Це чудова розвага для тих, хто проводить багато часу в дорозі. Фільм скрасить авіапереліт і допоможе не занудьгувати в електричці, подарує приємні хвилини дозвілля у міжміському чи міському автобусі. Перед початківцями нерідко виникає питання – як додати фільм до iTunes з комп'ютера? Спробуємо вирішити цю проблему разом.

Пряме копіювання файлів

Здавалося б, що для закачування фільмів немає нічого простішого, ніж пряме копіювання - підключив смартфон до комп'ютера, вибрав необхідні файли, перекинув їх мишею в задану папку.Але на практиці все виглядає трохи інакше. Вся річ у тому, що

смартфони Apple iPhone не розпізнаються комп'ютерами як знімні носії Тому скопіювати на них файли у прямому вигляді не вийде – знадобиться спеціальне програмне забезпечення.

Таким програмним забезпеченням є програма iTunes. Воно має потужний функціонал і служить для синхронізації даних між комп'ютерами та пристроями з iOS. Також воно служить до виконання багатьох інших операцій, та їх перерахування у межах даного огляду перестав бути актуальним. Важливо лише те, що iTunes допоможе нам швидко перекинути відеофайли з комп'ютера в iPhone.

Установка iTunes

Для того щоб додати фільм на Айфон через Айтюнс, необхідно встановити «тунця» на свій комп'ютер. Зайдіть на сайт Apple, знайдіть там посилання на скачування iTunes, зніміть галочки, що стосуються отримання розсилок і натисніть кнопку «Завантажити» - через кілька секунд на ваш комп'ютер почне скачуватися остання версія цієї програми.

Завантажити iTunes можна і з інших ресурсів, але в цьому випадку потрібно уважно перевірити версію софту – пам'ятайте, що останні версії Айтюнс відрізняються простотою і більш дружнім інтерфейсом. Крім того, завантаження програми зі сторонніх ресурсів загрожує безпеці вашого комп'ютера – ви можете заразити ПК вірусами або троянами. Тому найкраще зробити вибір на користь офіційного сайту.

Як додати фільм в Айтюнс з комп'ютера

Для того щоб додати фільм до iTunes з комп'ютера, необхідно запустити саму програму і знайти папку з фільмами. Далі заходимо в меню «Файл» та вибираємо пункт додавання відео до медіатеки. Після цього можна буде розпочати синхронізацію. Зверніть увагу, що сюди додадуться лише ті файли, з якими впорається ваш iPhone – це потрібно враховувати при додаванні відео до медіатеки.

Хочете додати відеофайли з комп'ютера всією купою відразу? Можна вчинити так:

  • Виділити всі файли в папці та перетягнути їх у вкладку «Фільми»;
  • Скопіювати необхідні файли до папки, де зберігаються відеофайли;
  • Вибрати в меню «Файл» пункт «Додати папку до медіатеки».

Виберіть будь-який спосіб і помістіть потрібні файли в медіатеку – після цього залишиться завантажити їх у свій iPhone.

Синхронізація фільмів в iPhone

Ви вже додали необхідні файли до iTunes і сформували медіатеку? Залишилося залити вибрані фільми в iPhone. Для цього підключаємо пристрій кабелем до ПК, чекаємо визначення пристрою, ставимо галочку «Синхронізувати фільми» у вкладці «Фільми», відзначаємо галочками файли, що синхронізуються, і натискаємо на кнопку «Синхронізувати» - через кілька хвилин (залежно від обсягу файлів) всі фільми опиняться в ваш iPhone.

Хочете додати фільми, записані в іншому форматі? У цьому випадку можемо порадити скористатися програмою Free MP4 Video Converter. Вона допоможе відконвертувати всі фільми у відповідний для iPhone формат – після цього їх потрібно буде додати до медіатеки та запустити синхронізацію.

Знайти фільми у відповідному форматі допоможуть спеціалізовані торрент-ресурси – тут нерідко викладаються фільми, записані в форматах, що підтримуються Айфонами. Тим самим ви зможете позбавитися необхідності проведення тривалої конвертації.