Заробіток на Андроїді

Anonim

За допомогою смартфона можна не тільки витрачати гроші, а й заробляти. Іноді такі заробітки не вимагають жодних вкладень. Розібравшись із запропонованою роботою, можна отримувати на місяць кілька зайвих тисяч рублів на кишенькові витрати чи поповнення свого рахунку. Що таке заробіток на Андроїді і як заробити свої перші гроші? Нічого складного в цьому немає, в чому ви зможете переконатись після ознайомлення з нашим оглядом.

Заробляємо на фотографіях

Мобільний заробіток на Андроїді більш ніж можливий – про це знають багато власників Android-пристроїв.Деякі заробляють досить пристойні гроші, причому у пасивному режимі. Саме так відбувається заробіток на фотографіях. Що для цього потрібно? Найзручнішим сервісом для продажу фото є Clashot. Він надає однойменну програму, яку потрібно встановити на свій смартфон або планшет.

За що платить Clashot? Оплата в сервісі провадиться за продаж фотографій – їх реалізація здійснюється у відомому фотобанку Depositphotos. Суть така – ви робите знімок, завантажуєте його в додаток, відправляєте на модерацію Після модерації знімок потрапляє в каталог Depositphotos, де його зможуть придбати вебмайстри, журналісти, розробники електронних журналів , портали новин та інші особи/сервіси, які потребують тематичних фото.

Здавалося б, все просто – реєструємось, фотографуємо та заробляємо. Але все не так просто, як це здається на перший погляд. Вся справа в тому, що до фотографій пред'являється безліч вимог:

  • Затребуваність у потенційних покупців;
  • Відсутність вручну нанесений написів;
  • Висока якість фотографій;
  • Наявність цікавого сюжету;
  • Мінімальний розмір – 3, 8 мегапікселів.

Крім того, фотографії не повинні бути засвіченими або недоекспонованими, каламутними та незрозумілими До продажу не допускаються власні зображення, сімейні фото, скріншоти, боку звернено картинки, фотографії зі сценами жорстокості, знімки хмар та неба, фотографії маленького розміру. Для того щоб почати успішно заробляти за допомогою Clashot, потрібно навчитися робити гарні фотографії.

Наприклад, до продажу допускаються красиві фото їжі, предметні фото, подійні знімки (наприклад, зі свят, фестивалів, виступів), якісні тематичні фото, фотографії тварин та багато іншого.Фотографії мають бути красивими не тільки для вас, а й для оточуючих, у тому числі для модераторів. Тому селфі, фотографії з гулянок і пиятик, фотографії улюбленої кішечки, фотографії з туалету та багато іншого до продажу не підходить.

Додатки для заробітку на Андроїд

У магазині Play Market ви знайдете численні програми на Андроїд для заробітку грошей. Типовим прикладом є додаток Адверт Апп: Мобільний заробіток від розробника Advert Mobile. На відміну від багатьох аналогів ми бачимо тут приємний російськомовний інтерфейс. Заробіток здійснюється шляхом виконання різних завдань.

Наприклад, гроші нараховуються за пошук та встановлення ігор та додатків, за вступ до груп у соціальних мережах. Вартість кожного завдання становить кілька карбованців. Взяті виконання завдання потрапляють у список активних – ваші дії полягають у тому, щоб виконати всі зазначені у завданні пунктыПісля цього на ваш рахунок зараховується та чи інша сума. Якщо список завдань малий, можна скористатися розділом «Партнерські замовлення» та отримати гроші за виконання партнерських завдань із зарахування коштів на свій основний рахунок.

Ще одним способом заробітку в Advert App є залучення рефералів - за введення вашого бонусного коду реферал отримає 5 рублів, а ви отримуватимете 10% від заробітку вже набраних рефералів. Регулярно переглядайте список завдань, щоб заробити більше учасників у системі дуже багато. Інші програми для заробітку на Андроїд:

  • AppBonus: Мобільний заробіток – платять за встановлення додатків, є реферальна програма;
  • Мобільний заробіток AppTrack – ще один клон вищезгаданих програм;
  • Яндекс.Толока Бета – перевірка організацій, що знаходяться поруч, перевірка пошукової видачі, порівняння картинок, інші завдання;
  • ЦеноФон – тут оплачуються перегляди відеороликів, потрібен безлімітний трафік - обережно, програма «зливає» занадто багато даних для точного показу реклами;
  • TopMission – виконання завдань за схемою «таємний покупець». До речі, чудовий спосіб заробити гроші. Актуально для великих міст з безліччю магазинів;
  • streetBee – ще один додаток для виконання завдань у реальності (перевірка товарів у магазинах, таємний покупець тощо).

Перші три програми, описані в нашому огляді, практично ідентичні одна одній. Ви вступаєте до десятків груп, переглядаєте ролики, встановлюєте та запускаєте десятки додатків, забиваючи пам'ять свого смартфона або планшета. Хороший заробіток, не пов'язаний з інсталяціями, може запропонувати Яндекс.Толока – там цікаві завдання, хоч і не з дуже великою оплатою.

Заробіток на розробці додатків

Найдостойніший заробіток варіант – вивчити програмування та писати корисні програми. Заробіток тут здійснюється за рахунок реклами, що розміщується в програмах, а також за рахунок платних дій та платного контенту. Спосіб досить трудомісткий, але при грамотному підході може принести дуже і дуже багато грошей. показах реклами.