Як перенести контакти з Нокіа на Андроїд

Anonim

Ви користуєтесь смартфоном або телефоном Nokia, але хочете перейти на Android? Або навпаки, вам до жахів набрид Android, і ви хочете спробувати Nokia на Windows Phone? Тоді вам потрібно буде подбати про грамотне перенесення контактів. Для цього створено чимало інструментів, що відрізняються за рівнем складності. Як перенести контакти з Nokia на Андроїд? Ми розповімо вам про декілька способів перенесення.

Як будемо переносити наші контакти?

  • За допомогою хмарних сервісів;
  • За допомогою програми Nokia PC Suite;
  • C за допомогою універсальної програми MOBILedit;
  • За допомогою інших програм та сервісів.

У всіх способів є певні недоліки, тому ми рекомендуємо вам уважно ознайомитися з даним матеріалом і вибрати для себе найбільш прийнятний варіант.

Перенесення через хмарні сервіси

Для того, щоб виконати перенесення контактів з Nokia на Android, нам знадобиться обліковий запис на Outlook - саме через нього виконується синхронізація контактів на смартфонах Nokia, що працюють під керуванням Windows Phone. Заходимо на веб-сайт Outlook і знаходимо тут пункт «Люди». Вибираємо пункт «Керування – Експорт для Outlook.com та інших служб», зберігаємо файл з контактами з розширенням .csv.

Тепер нам залишається імпортувати файл в інший хмарний сервіс – Google Контакти. Заходимо на сайт сервісу, вибираємо пункт «Ще - Імпорт», вказуємо розташування файлу та чекаємо на його імпортування.Як тільки контакти з'являться у хмарному сервісі, почнеться автоматична синхронізація зі смартфоном – всі записи акуратно перетікають у ваш смартфон (не забудьте увімкнути синхронізацію). Також файл можна імпортувати за допомогою внутрішніх засобів смартфона.

Перенесення через PC Suite

Для того, щоб перенести контакти з Nokia на Андроїд, ми можемо скористатися універсальною програмою Nokia PC Suite. Вона дозволяє працювати як зі старими телефонами, так і з новими смартфонами з'явитися у самій програмі. Далі переходимо в меню "Файл - Експортувати контакти" і зберігаємо отриманий файл у довільному місці. Тепер нам залишилося імпортувати його у свій смартфон.

Як перенести контакти з Андроїда на Нокіа? Для цього потрібно виконати експорт файлу за допомогою базової функції смартфона або через Google Контакти.Збережений файл імпортуємо через Nokia PC Suite, проводимо синхронізацію та спостерігаємо, як усі перенесені контакти з'являються у телефонній книзі вашого нового смартфона.

Перенесення через MOBILedit

Перенести контакти з Nokia на Андроїд допоможе універсальна програма MOBILedit. Вона дозволяє синхронізувати дані між будь-якими мобільними телефонами, у тому числі між старими та новими. В базі програми є солідний набір драйверів для коннекта з будь-якими трубками Для того щоб виконати перенесення, необхідно підключити смартфон Nokia до комп'ютера та запустити програму – вона підбере драйвери та виконає підключення .

Далі зберігаємо контакти з телефонної книги в пам'яті комп'ютера і відключаємося. Настала черга підключення Андроїд-смартфону - підключаємо його до комп'ютера, чекаємо на встановлення драйверів, після чого виробляємо імпорт контактів. Для того, щоб виконати перенесення контактів з Андроїда до Nokia, проводимо операцію у зворотному порядку.

Перенесення контактів іншими способами

Як ми можемо перенести контакти з Nokia на Android і назад? Для цього використовуються сторонні програми, що дозволяють переносити контактні дані між смартфонами або через хмарні сервіси. Також можливе надсилання контактних даних електронною поштою, через SMS або через Bluetooth Після цього їх потрібно буде прийняти на іншому смартфоні та додати до телефонної книги. Але користуватися хмарними сервісами синхронізації набагато зручніше та простіше – рекомендуємо!