Як на Айфоні поставити пісню на дзвінок

Anonim

Стандартні мелодії для дзвінка порядно дратують і втомлюють – принаймні більшість людей реагують на базові мелодії саме так. Тому ми дуже любимо встановлювати на дзвінок свої улюблені мелодії та топові хіти, які лунають у ротації радіостанцій. Що стосується користувачів iPhone, то в цьому питанні вони мають певні складнощі. Як на Айфон поставити пісню на дзвінок? Ознайомтеся з цією процедурою за допомогою нашого огляду.

Обмеження платформи iOS

Компанія Apple свято дотримується принципів захисту авторських прав. Тому ми не можемо взяти та встановити довільний трек як дзвінок на свій iPhone.Що робити тим, хто самостійно пише музику на синтезаторі і хоче поставити власну мелодію на дзвінок? Здавалося б, жодних порушень авторських прав тут немає. Тим не менш, базових можливостей для заміни сигналу виклику на довільний трек немає

Зате такі можливості є у користувачів інших мобільних платформ – завантажуємо мелодію, обрізаємо її до потрібного розміру (або залишаємо як є), після чого закачуємо її будь-яким зручним способом у свій телефон. Все готово – заходимо в налаштування звукових профілів, вибираємо нашу мелодію, зберігаємо налаштування та насолоджуємось улюбленою мелодією. Власникам iPhone залишається лише позаздрити власникам інших телефонів.

Що ж робити власникам iPhone 4S, 5s, 6 та багатьох інших? Як поставити пісню на дзвінок до свого iPhone? Для цього доведеться скористатися деякими хитрощами. Нам знадобляться:

  • Будь-який менеджер файлів для Windows, що дозволяє змінювати розширення файлів;
  • Мультимедійна програма iTunes;
  • Скачанная мелодия.

За допомогою цього набору ми спробуємо встановити мелодію на дзвінок в Айфоні в обхід обмежень.

Створюємо рінгтон за допомогою iTunes

Відразу зазначимо, що максимальна тривалість рінгтонів для iPhone становить 38 секунд – ще одне обмеження.

На першому етапі нам потрібно додати музичний файл до медіатеки iTunes, це робиться через верхнє меню «Файл». Після приступаємо до обрізання мелодії – тиснемо правою кнопкою по файлу, вибираємо пункт «Довідки» та переходимо на вкладку «Параметри», де знаходяться інструменти для обрізання мелодії.

Власники телефонів на інших мобільних платформах змушені користуватися різними звуковими редакторами - тільки так можна обрізати рінгтон до потрібних розмірів. Власники iPhone цього позбавлені, оскільки на вкладці «Параметри» ми бачимо два пункти:

  • "Початок";
  • «Кінець».

Саме тут ми і можемо встановити, з якого моменту починається рінгтон (наприклад, з 21 секунди). На другому рядку вказуємо час закінчення рингтону, максимальна тривалість якого не може перевищувати 38 секунд. Тиснемо «ОК», знову викликаємо контекстне меню і вибираємо пункт «Створити версію у форматі AAC» - наш рінгтон майже готовий, залишилося лише змінити розширення. На цьому етапі нам знадобиться файловий менеджер з можливістю зміни розширень файлів.

Якщо ви хочете використовувати звичайний Провідник, пройдіть в «Панель керування – Параметри папок», відкрийте вкладку «Вид» і зніміть там галочку «Приховувати розширення для зареєстрованих типів файлів». Відкривши Провідник ви побачите, що майже у всіх файлів видно розширення.m4r (це робиться через стандартне перейменування через контекстне меню).

Встановлюємо мелодію на iPhone

Наш рінгтон готовий, залишилося лише прибрати у нього точки старту та зупинки через вкладку «Параметри». Тепер спробуємо встановити мелодію на дзвінок iPhone 5s (ну або на будь-який інший iPhone). Для цього проводимо синхронізацію, після чого створений нами рінгтон відправиться в смартфон Залишається дрібниця – заходимо в налаштування звуків і встановлюємо наш рінгтон на дзвінок. Тепер під час голосового виклику ви будете чути улюблену пісню, а не стандартні мелодії, що набридли.