Тарифи Ростелеком на домашній телефон

Anonim

Раніше стаціонарна телефонія була представлена ​​одним єдиним тарифом – вносиш абонентську плату і можеш здійснювати безлімітну кількість місцевих дзвінків. Що ж до міжміста, він оплачувався (і оплачується) окремо. Сьогодні тарифи Ростелекому на домашній телефон представлені у кількості восьми штук. Вони включають певні обсяги місцевих хвилин, але не включають зв'язок міжгородом.

Оглядаючи тарифи на міський телефон від Ростелекому, ми розглянемо:

  • Різновиди тарифних планів;
  • Кількість включених хвилин;
  • Наявність додаткових сервісних послуг.

Завдяки нашому огляду ви зможете підібрати оптимальний тарифний план під свої потреби.

Безлімітні тарифи на телефон від Ростелекому

Під безлімітними тарифними планами від Ростелекому маються на увазі тарифи, що пропонують абонентам необмежену кількість місцевого зв'язку. До їх переліку входять тарифи «Безлімітний», «Вихідний», «Базовий» та «Розширений». Розглянемо їх докладніше. Тариф «Безлімітний» орієнтований на тих, хто потребує необмежених місцевих викликів, але не потребує додаткових послуг. Він включає безлімітну кількість хвилин, які можна витрачати на дзвінки по Москві.

Абонентська плата становить 522 руб./місяць, причому 204 з них – це фіксована оплата за надання фізичної абонентської лінії що у вашу квартиру йдуть дроти).Початковий платіж, за відсутності у приміщенні чи квартирі телефону, становитиме 3600 рублів (як і всіх інших тарифних планах).

У будні дні ви працюєте, а у вихідні любите побалакати по телефону? Тоді спеціально для вас було розроблено унікальний тариф «Вихідний». Він орієнтований на здійснення безлімітних місцевих викликів у вихідні та святкові дні. Тариф дуже зручний для тих, хто відпочиває у суботу та неділю, а також на святах. У решту днів місцеві виклики коштують 54 коп./хв. Абонентська плата на даному тарифі складає всього 348 руб./міс - це один з найдешевших тарифних планів.

Тарифний план «Базовий» нагадує тариф «Безлімітний», абонентська плата у ньому становить 530 крб./мес. За ці гроші абоненти одержують у своє розпорядження необмежений обсяг місцевих хвилин. Також абоненти можуть скористатися додатковими сервісними послугами – це «Годинник і календар», «Визначник номера», «Лінія екстреного зв'язку», «Автоматичний повторний набір», «Переадресація» » та «Скорочений набір номера».

Наступний тариф носить назву «Розширений». Він розрахований на тих, хто хоче отримати від традиційної телефонії максимум послуг. І їх тут справді дуже багато – до вищезазначеного списку ми можемо додати «Очікування виклику», «Утримання виклику», «Музика при утриманні виклику», «Конференц-зв'язок», «Система поштових скриньок», «Функція диктофона», «Запис розмов », «Особисте вітання», «Повідомлення за зовнішнім номером» та «Інформація за відсутності». За такий розширений набір послуг потрібно сплачувати 636 руб./міс. Що стосується кількості місцевих викликів, то вона не лімітується – можна розмовляти скільки завгодно.

Тарифи з лімітами на зв'язок

Тарифи Ростелекому на телефонний зв'язок включають чотири лімітованих тарифних плани:

  • «Комбінований 350»;
  • «Комбінований 450»;
  • «Соціальний»;
  • «Погодинний».

Якщо безлімітні розмови вам не потрібні, зверніть увагу на тарифний план «Комбінований 350». Він включає 350 хвилин місцевих дзвінків за 354 руб./міс. Ніяких додаткових послуг тут немає, тому абонентська плата досить низька. Тарифний план «Комбінований 450» включає 450 хвилин місцевих дзвінків при абонентській платі в 390 руб./міс. Додаткових послуг, як і в попередньому варіанті, немає. Додаткові хвилини на місцеві номери коштують по 42 копійки.

Наступний погодинний тариф «Соціальний» орієнтований тих, кому домашній телефон потрібен лише періодично. Об'єм включених послуг складає всього 100 хвилин на місяць. Абонентська плата складає 240 руб./міс, а всі додаткові хвилини тарифікуються по 64 копійки. Щодо найдешевшого тарифу на телефонний зв'язок від Ростелекому, то тут ми бачимо тарифний план «Погодинний».Він не включає будь-яких пакетів хвилин, а абонентська плата становить 204 руб./міс - це розмір плати за використання телефонної лінії. Місцевий зв'язок тарифікується по 58 коп./хв.