Віртуальна АТС МТС

Anonim

Нещодавно віртуальна АТС від МТС була представлена ​​послугою «Телефонія в офіс». Вона відрізнялася далеко не найпросунутішим функціоналом, але забезпечувала офіси телефонією. На додаток до неї оператор запустив повноцінну послугу «Віртуальна АТС» із значно більшими можливостями. Саме про це ми і поговоримо в рамках нашого огляду.

Що є «Віртуальна АТС»

«Віртуальна АТС» – це хмарна АТС від МТС, створена спеціально для бізнес-клієнтів. Це універсальне рішення, що дозволяє вирішити будь-які завдання бізнесу та організувати корпоративну IP-телефонію в рамках одного офісу або одразу кількох філій.Послуга поєднує в собі можливості традиційної офісної телефонії з багатоканальним номером та мобільного зв'язку.

Розглянемо основні можливості послуги «Віртуальна АТС» від оператора МТС:

  • Легкість в управлінні – для цього було створено зручний особистий кабінет.
  • Можливість реалізації будь-яких запитів бізнес-клієнтів.
  • Поєднання будь-яких пристроїв – від програмних до мобільних телефонів у рамках єдиної віртуальної офісної АТС.
  • Можливість організації call-центрів з нумерацією 8-800.
  • Можливість підключення установчих АТС до єдиної корпоративної мережі.
  • Будь-які функції керування викликами – переадресація, черги дзвінків, голосова пошта, перехоплення дзвінків, конференц-зв'язок, утримання виклики, фільтрація дзвінків за «білими» та «чорними» списками, голосове меню та багато іншого.
  • Внутрішні короткі номери (FMC).

«Віртуальна АТС» від МТС – це повноцінна професійна телефонна станція без прив'язки до географічного розташування абонентів і навіть офісу. Функціонал її настільки великий, що опис усіх функцій вписується у брошуру на 39 сторінок. Для управління IP-телефонією для бізнесу використовується спеціальний веб-інтерфейс з гнучкими налаштуваннями.

Представлені пакети послуг

IP-телефонія від МТС представлена ​​кількома пакетами. Найпростіший називається «Віртуальна АТС Базова», з абонентською платою від 1000 руб/міс. Він включає 10 внутрішніх співробітників з підключенням через мобільні або програмні IP-телефони, 3 активні лінії і один багатоканальний номер для вхідних і вихідних дзвінків. Можливості – гнучка переадресація, голосове вітання, внутрішні короткі номери, конференц-зв'язок, обмеження дзвінків, call-центр та багато іншого.Призначення – фірми з обмеженою кількістю співробітників.

«Віртуальна АТС Стандартна» – для організацій зі стаціонарними офісами та мобільними співробітниками. Пакет надає 1 багатоканальний номер, підтримку 10 одночасно поточних розмов, 30 внутрішніх номерів, а також 500 хвилин на всі місцеві виклики). (Плюс всі можливості базового пакета).

«Віртуальна АТС Розширена» – пакет для великих офісів, у тому числі з філіями. Максимальний функціонал від МТС, приголомшлива гнучкість у налаштуваннях, підключення регіональних номерів, встановлення мелодій на гудки та багато інших можливостей для телефонії бізнес-класу. Включає 1 багатоканальний номер з 30 лініями, а також 100 номерів користувача. Абонентська плата - від 7900 руб/міс.

«8-800 Стартап» - абонентська плата від 900 руб/міс, пакет для невеликих компаній з багатоканальним номером формату 8-800 на 4 лінії та трьома номерами для співробітників. Передбачені функції керування дзвінками, запис розмов, підключення мобільних та стаціонарних номерів, прийом/надсилання факсимільних повідомлень та багато іншого. Також включено 200 хвилин на місцеві дзвінки та функції АТС.

«8-800 Лайт Про» включає багатоканальний номер формату 8-800 на 8 ліній, 500 хвилин зв'язку, 3 внутрішні телефонні номери, функції попереднього тарифу. Також тут реалізовані обробка дзвінків, підтримка VIP-персон, голосове меню, перехоплення дзвінків, підключення установчих АТС та інші можливості. /міс.

Як підключити АТС від МТС

Підключити послугу «Віртуальна АТС» від МТС можна такими способами:

  • Зателефонувати за контактним телефоном 8-800-250-2000 – це спосіб для тих, хто тільки збирається стати бізнес-клієнтом МТС.
  • Через офіційний сайт – заповніть форму заявки та замовте зворотний дзвінок спеціаліста МТС.
  • Через персонального менеджера, прикріпленого до організації.
  • Через Центр обслуговування корпоративних клієнтів – зателефонуйте за номером 8-800-250-0990 (для існуючих клієнтів МТС).

Після подання заявки з вами зв'яжеться спеціаліст, який допоможе підібрати найбільш підходящий тарифний план послуги «Віртуальна АТС» відповідно до потреб вашого бізнесу. Він же підготує всі необхідні документи та договори.