Як підключити інтернет Ростелеком

Anonim

Ростелеком став одним із найпоширеніших у Росії провайдерів. Він працює практично у всіх регіонах країни, надаючи абонентам телефонний зв'язок, швидкісний доступ до Інтернету та доступ до цифрового інтерактивного телебачення. Як підключити інтернет від Ростелекому і що для цього потрібне? Інформацію з цього питання ви зможете отримати з нашого огляду.

Підключаємо інтернет в офісі Ростелекому

Якщо ви хочете підключити домашній інтернет від Ростелекому, вам слід відвідати найближчий офіс обслуговування абонентів і подати заяву. Це один із найпростіших способів підключення, доступний кожному абоненту. Відвідуючи офіс, потрібно не забути взяти з собою паспорт Як здійснюється підключення?

  • Потрібно вибрати відповідний тарифний план і розібратися з додатковими послугами та опціями;
  • Оформити заявку на підключення у вільного консультанта офісу обслуговування;
  • Дочекатися візиту майстра, який виконає підключення.

Скільки коштує підключити інтернет від Ростелекому? Підключення виконується безкоштовно, але якщо вам захочеться, щоб майстер налаштував все домашнє обладнання, то доведеться платити окремо.

У перелік робіт з підключення входить прокладання кабелю в квартиру, встановлення додаткових кабельних каналів, оформлення документів на підключення. Також майстер продемонструє, що інтернет дійсно працює – це робиться на обладнанні майстра.

Сьогодні Ростелеком проводить в будинки оптоволоконний інтернет, після чого розводить кабелі по квартирах, забезпечуючи максимальну швидкість доступу до 100 Мбіт/сек.Інтернет через домашній телефон можна підключити лише там, де є технічна можливість надання доступу до мережі через ADSL.

Для того щоб підключити інтернет від Ростелекому на комп'ютер, вам потрібно скористатися протягнутим у квартиру кабелем. Він з'єднується з мережевою картою комп'ютера, після чого ви зможете вийти в інтернет.

Зверніть увагу, що деякі тарифні плани пропонують абонентам халявні Wi-Fi роутери. проводів та підключити до мережі не тільки комп'ютер, а й свій смартфон.

Підключення інтернету в режимі онлайн

Для того щоб підключити інтернет від Ростелекому, відвідувати офіс оператора зовсім не обов'язково – можна обійтися онлайн-заявкою через сайт оператора. Насамперед вам необхідно вказати у формі свою домашню адресу, щоб з'ясувати наявність технічної можливості підключення.Якщо можливості немає, можна подати попередню заявку на підключення – як тільки будинок буде підключено, вам про це обов'язково повідомлять.

Якщо технічна можливість підключення вже є, вам залишиться тільки підібрати відповідний тарифний план, а також вказати підключення додаткових послуг (якщо потрібно). Після отримання заявки з вами погодять час візиту майстра, після чого ви будете підключені до швидкісного інтернету від Ростелекому.