Тариф Ростелеком «Назавжди»

Anonim

Інтернет від Ростелекома представлений практично на всій території Росії. А в деяких регіонах компанія є провідним провайдером послуг доступу до Інтернету. Для залучення клієнтів оператор регулярно проводить акції та відкриває нові тарифні плани. Тариф "Назавжди" від Ростелекому також представлений у рамках акції "Пакет назавжди". Що являє собою цей тариф? Про це розповість наш невеликий огляд.

Підключити тариф «Назавжди»

Підключення закрито у зв'язку із закінченням акції

Опис акції

Надання послуг від Ростелекому на території Москви здійснюється під іншим брендом, що називається ОнЛайм. Зайшовши на сайт цього бренду, ми побачимо інформацію про акцію «Пакет назавжди». Що таке акція та однойменні тарифи?

Суть пропозиції полягає в тому, що для абонентів, що підключилися в період його дії, абонентська плата не змінюватиметься ніколи Наприклад, ми вирішили підключитися до мережі та вибрали пакет з інтернету та цифрового телебачення за 333 рублі на місяць. Після того, як акція закінчиться, розмір абонентської плати не зміниться. Також вона не змінюватиметься доти, доки абонент не захоче перейти на будь-який інший тарифний план.

Акція «Пакет назавжди» діє до кінця лютого 2016 року – саме в цей термін потрібно встигнути подати заяву на підключення, взявши участь в акції. Останні абоненти, які подали заяви, будуть підключені до 15 березня цього ж року. Взяти участь в акції зможуть усі фізичні особи, які є або не є абонентами Ростелекому.

Підключаючи інтернет-тариф «Назавжди» від Ростелекому, ви зможете розраховувати на те, що абонентська плата буде фіксованою і ніколи не зміниться.Також ви отримаєте можливість безкоштовно скористатися послугою «Караоке» - вона підключається на строк у 60 днів, після чого автоматично відключається За необхідності, ви зможете відключити послугу «Караоке» заздалегідь , але повторне підключення вже буде платним.

Опис тарифів «Пакет назавжди»

Відгуки про тариф «Назавжди» від Ростелекому показують, що пропозиція дійсно вигідна – абоненти отримують швидкісний доступ в інтернет та 117 каналів сучасного інтерактивного цифрового телебаченняПоговоримо про тарифи та вигоди більш детально. Усього абонентам доступні три тарифи «Пакет назавжди»:

  • Пакет «2 в 1 Назавжди 5» - ця пропозиція надає доступ в інтернет на швидкості до 5 мбіт/сек та пакет цифрового телебачення «Твій стартовий». Абонентська плата становитиме всього 333 руб./міс;
  • Пакет «2 в 1 Назавжди 60» - ця пропозиція надає доступ в інтернет на швидкості до 60 Мбіт/сек і пакет цифрового телебачення «Твій стартовий». Абонентська плата становитиме всього 555 руб./міс;
  • Пакет «2 в 1 Назавжди 100» - ця пропозиція надає доступ в інтернет на швидкості до 100 мбіт/сек та пакет цифрового телебачення «Твій стартовий». Абонентська плата становитиме всього 777 руб./міс.

Розцінки досить вигідні, але найбільше вигода помітна у першому пакеті. Вона полягає в тому, що вартість телевізійного пакету Твій стартовий окремо становить 320 руб./міс., а вартість пакету телебачення з інтернетом в рамках акції «Пакет назавжди» складає 333 руб./міс. Разом вартість доступу до інтернету, якщо відняти платіж за ТБ, становить лише 13 руб./мес

Найбільш оптимальним для домашнього використання є пакет «2 в 1 Назавжди 60». Його вартість складає 555 руб./міс, а швидкості в 60 Мбіт/сек вистачить для більшості потреб - це якісні відеоконференції, швидке відкриття веб-сторінок, миттєве відтворення відеороликів.На додаток до всього абоненти зможуть насолодитися 117 каналами цифрового телебачення.