Дзвінки в Казахстан з Росії дешево

Anonim

Мобільний зв'язок дозволяє здійснювати голосові дзвінки в будь-яку точку світу. При цьому вартість дзвінків залежить від дальності до тієї чи іншої країни. Який із російських операторів готовий забезпечити дзвінки до Казахстану з Росії дешево та без абонентської плати? Слід зазначити, що такі пропозиції є у ​​всіх операторів зв'язку нашій країні. Ось перелік вигідних пропозицій від російських операторів:

  • Тарифний план «Твоя країна» від оператора МТС;
  • Тарифний план «Теплий прийом 2017» від оператора Мегафон.

У нашому огляді ми розглянемо ці тарифні плани більш детально та приділимо увагою переваг тарифів від операторів IP-телефонії.

Огляд вигідних тарифів для дзвінків у Казахстан

Наш огляд ми розпочнемо з тарифного плану «Твоя країна» від популярного оператора МТС. Тариф надається без абонентської плати та забезпечує вигідні дзвінки за більш ніж 15 напрямками. Придатний він і для місцевих викликів, вартість яких становить від 3 руб./хв. Також, на тарифі є вигідні розцінки на дзвінки по Росії.

Что стосується дзвінків до Казахстану, то їх вартість на тарифному плані «Твоя країна» становить 3, 5 руб./хв. Ви дзвоните на номери оператора Kcell. Якщо потрібно дзвонити на інші мобільні та міські телефони, незалежно від міста та району перебування абонента, вартість хвилини складе 8 рублів. При цьому вартість дзвінків до Казахстану за стандартними міжнародними розцінками становить 35 руб./хв – це більш ніж у 4-10 разів дорожче. Якщо ви потребуєте недорогих розцінок на виклики до Казахстану, тариф «Твоя країна» стане найвигіднішою пропозицією від МТС.

Не менш вигідні розцінки на зв'язок готовий запропонувати і Мегафон. Для цього в мережі оператора доступний тарифний план Теплий прийом. Він орієнтований на гостей столичного регіону, а також на всіх тих, хто потребує недорогих дзвінків у ближнє зарубіжжя. При необхідності, до тарифу можна підключити додаткову опцію та спілкуватися із загальноросійськими номерами Мегафону в безлімітному режимі.

Вартість дзвінків до Казахстану на тарифному плані «Теплий прийом» становить 5 руб./хв. Вказана вартість поширюється на будь-які казахстанські номери, як мобільні, так і стаціонарні Тариф досить вигідний, тому він буде корисний усім, кому потрібно дзвонити в Казахстан. Опцій-модифікаторів на даному тарифному плані немає.

IP-телефонія - найдешевший спосіб

Хочете отримати справді дешеві дзвінки до Казахстану з Росії? Тоді вам слід користуватися послугами операторів IP-телефонії. Як показав аналіз пропозицій від провідних операторів, вартість дзвінків до Казахстану за допомогою цього виду зв'язку стартує лише від 20 коп./хв. Тобто телефонувати по IP-телефонії більш ніж у 30 разів вигідніше, ніж по мобільному телефону Для того щоб скористатися IP-телефонією та отримати дешеві дзвінки в Казахстан, слід підібрати вигідного оператора IP-телефонії Орієнтуватися потрібно не тільки на розцінки, а й на якість зв'язку – у деяких операторів воно відверто кульгає.

Вибравши оператора, потрібно вибрати спосіб зв'язку:

  • Комп'ютер з гарнітурою;
  • Смартфон із додатком від оператора;
  • SIP-адаптер з телефоном.

Деякі оператори пропонують спеціальне програмне забезпечення у вигляді IP-телефону, яке встановлюється на комп'ютер.Провівши налаштування програми та підключивши до комп'ютера гарнітуру, можна приступати до спілкування. Якщо у вашому розпорядженні є смартфон, а вибраний оператор IP-телефонії надає спеціальну програму, то ви можете розмовляти з Казахстаном без допомоги комп'ютера. Встановлюємо програму на свій смартфон, вводимо необхідні налаштування, набираємо номер і телефонуємо (природно, через програму). Причому здійснювати дзвінки можна скрізь, де є доступ до інтернету

Безсумнівна зручність забезпечить зв'язка SIP-адаптера і звичайного телефону - вона підійде всім тим, хто звик розмовляти з Казахстаном за допомогою звичайного телефону. Дзвінки тут здійснюються таким чином - налаштовуємо адаптер, підключаємо його до інтернету, підключаємо телефон, піднімаємо трубку, набираємо номер і чекаємо з'єднання. Якщо вам потрібно дізнатися, як робити дешеві дзвінки на Україну з Росії, то відповіді ви знайдете в іншій статті на нашому сайті.