Дзвінки на Україну дешево

Anonim

Користуючись мобільним зв'язком від провідних стільникових операторів, ми здійснюємо не лише місцеві виклики, а й міжнародні дзвінки. Найпопулярнішими напрямками є країни ближнього зарубіжжя – до них входить Україна. Спеціально для подібних дзвінків оператори пропонують спеціальні тарифні плани, орієнтовані на міжнародні виклики. З їх допомогою можна здійснювати дзвінки в Україну дешево та без абонентської плати. У цьому огляді ми розглянемо такі тарифи:

  • «Теплий прийом» від оператора Мегафон>;
  • «Твоя країна» від оператора МТС.

У заключній частині огляду ми розповімо про переваги IP-телефонії, що дозволяє здійснювати найдешевші дзвінки на Україну з Росії.

Огляд вигідних тарифів для дзвінків на Україну

Дешеві дзвінки в Україну з мобільного телефону можна отримати за допомогою тарифного плану «Теплий прийом» від оператора Мегафон. Він надається без абонентської плати і включає недорогі місцеві виклики, середній за ціною міжмісто по Росії і доступні розцінки на дзвінки в країни СНД. Щодо дзвінків на Україну, то тарифікація викликів складає 7 руб./хв. На всіх інших тарифних планах від даного оператора дзвінки за цим напрямком коштують значно дорожче.

Найдорожчим і невигідним у нашому огляді виявився оператор МТС. Він пропонує своїм абонентам тарифний план "Твоя країна", що надається без абонентської плати. Вартість дзвінків на Україну, якщо виклики здійснюються на номери українського МТС, становитиме 3, 5 руб./хв (з підключеною опцією «Дзвінки на МТС та Vodafone України». Хвилина зв'язку з будь-якими іншими українськими номерами буде коштувати 20 руб./хв.

Таким чином, найдешевші дзвінки в Україну з мобільного телефону може запропонувати лише Мегафон – телефонуйте на номери будь-яких операторів за фіксованою вартістю Якщо потрібно дзвонити на українську МТС, вибирайте МТС із зазначеною опцією. Варто зазначити, що МТС виділився з найбільш вигідною пропозицією для дешевих дзвінків до Казахстану з Росії.

IP-телефонія - найдешевший спосіб

Хочете отримати справді дешеві дзвінки на Україну? Тоді вам потрібно придивитися до пропозицій від операторів IP-телефонії. Ніякого спеціального обладнання для здійснення дзвінків вам не знадобиться. Але якщо ви захочете забезпечити додаткову зручність, можна придбати недорогий VOIP-адаптер або VOIP-телефон.

У найпростішому випадку вам знадобляться:

  • Комп'ютер із підключенням до інтернету;
  • Зручна гарнітура (можна вибрати бездротову);
  • Додаток від оператора IP-телефонії (у деяких можна дзвонити через web-інтерфейс);
  • Акаунт у вибраного оператора (з грошима на рахунку).

Вибираючи оператора, слід уважно придивитися до тарифів і вибрати найбільш прийнятну пропозицію У деяких провайдерів вартість дзвінків може виявитися вищою, порівняно спеціальними пропозиціями від стільникових операторів. Тому потрібно орієнтуватися на найвигідніші розцінки.

При виборі провайдера потрібно врахувати і той факт, що в Україні працює безліч операторів стільникової та стаціонарної телефонної. Тому вартість дзвінків, залежно від оператора, може змінюватись у досить великих межах. У середньому вартість дзвінків становить від 6 руб./хв при дзвінках на стаціонарні телефони – дзвінки на мобільні телефони коштують трохи дорожче. Про те, як здійснювати дешеві дзвінки до Білорусі з Росії, читайте у спеціальному огляді на нашому сайті.