25 ідей для постів на літо 2017

Anonim

Копірайтери та контент-менеджери щодня ламають голову над тим, яку посаду сьогодні «запиляти» і часто вдаються до банальних котик і мемас. Щоб вирішити цей головний біль, ми створили 25 ідей для постів на літо 2017 план для Інстаграм або ВКонтакте, а може навіть і Одноклассников Він же у Вас є, правда?

Нова добірка: 30 ідей для постів на осінь 2017


25 ідей для постів

Для зручнішого ознайомлення, ми поділили всі теми на кілька рубрик. Дочитавши статтю до кінця, Ви, як мінімум, протягом 3-х місяців не зіткнетеся з питанням: «А що б цікавого сьогодні запостити?».

Пости на тему спорту

1. На початку літа, а саме 3-го июня, нас чекає свято футболу під назвою Фінал Ліги чемпіонів, в якому Реал на чолі з Кріштіано Роналдо зійдеться в сутичці з Ювентусом та його легендою Буффоном. Чи поб'є Роналдо черговий рекорд чи Буффон візьме свій перший Кубок Чемпіонів - одна з головних інтриг цього вечора.

2. З 16-го по 27 червня - найкращі баскетбольні жіночі колективи Європи визначать найкращого на Євробаскеті-2017, який пройде в Чехії.

3. Далі нас чекає Кубок Конфедерацій з футболу, який пройде в Сочі, напередодні ЧС-2018.Кокоріна з Мамаєвим там не буде, а значить і шампанського теж, але у разі негативного результату знайдуться свої антигерої та приводів для жартів буде багато.

4. Усі любителі спорту знають, хто такий Усейну Болт. Тому з 5-го по 13-е серпня, під час проведення Чемпіонат з легкої атлетики в Лондоні замруть у чеканні його забігів за 12 та 13-ою золотою медаллю на чемпіонатах світу.

Читайте також: Як оформити групу ВКонтакте?

Пости про кіно

5. Перший день літа порадує нас прем'єрами одразу двох фільмів про супергероїв «Чудо-жінка» та «Фантастична четвірка 2». А так, де з'являється кіно про супергероїв - неминуча поява нових мемів і як мінімум можна розіграти пару квитків на прем'єру серед своїх передплатників.

6. Далі чекаємо на прем'єру вибухового «Трансформери: Останній лицар», яка відбудеться 22-го червня.

7. Потім, 6-го июля, черговий перезапуск франшизи про Людину-павука, де її наставником стане Залізна людина (напевно, до цього часу вона вже вирішила свої проблеми з алкоголем ).

8. З виходом у прокат екранізації легендарної «Темної вежі» Стівена Кінга 3-го августа, можна також пов'язати кілька постів на своїх сторінках у соціальних мережах.

Святковий постінг

9. За традицією літо розпочинається із Дня Захисту дітей. Хіба не привід запостити миле дитяче личко?

10. 6-го июня в Росії відзначається Пушкінський день. Зробіть тест або опитування з його творчості і постарайтеся, як можна органічніше вписати його в концепцію свого бренду.

11. Ще один вихідний подарує нам 12 червня і День Росії. Привітайте всіх із цим святом і не забудьте написати про шашлики на дачі.

12. Наступне свято хоч і не відзначене у календарі червоним кольором, є помітнішим мешканців нашої неосяжної Батьківщини. Не забудьте про День молоді 27-го червня.

13. Дуже позитивне свято, до якого можна приурочити конкурс для закоханих, на тему першого поцілую. 6-го июля - Всесвітній день поцілунку.

14. Ще одне народне свято, - Іван Купала, хороший привід нагадати про важливість водних процедур у літній час, а також розповісти дівчатам про ворожіння в ніч на Івана Купала.

15. Всі люблять побалувати себе смакотою, а міжнародний день шоколаду, 11-го липня 12-го липня 11-го липня чудовій нагоді запросити гостей до себе в кафе або ресторан і влаштувати дегустацію. А може і навпаки, нагадати про строгу дієту, якщо у Вас фітнес-клуб.

16. Ви знаєте скільки фотографів у соціальних мережах з'являється щодня? І хоча за їх кількістю дуже складно встежити, далеко не всі з них знають, що 12 липня відзначається День фотографа.

17. А ви знали, що залежно від витримки існує 5 видів текіли, день якої відзначається 24 липня 4. Навіть якщо у Вас в асортименті немає текіли, можна розповісти про це свято.

18. Одне з найвідоміших професійних свят проходить 2-го серпня і це День повітряно-десантних військ. І хоч тема заїжджена, щороку вона дуже актуальна.

19. Відтак, 6-го августа ще одне популярне професійне свято - День залізничника Росії.

Читайте також: Як налаштувати рекламу в Інстаграмі за 20 хвилин?

На смак і колір

20. Так само на початку літа, а саме 6-го червня, вийде друком Elder Scrolls Morrowind - додаток до онлайн версії. Що готувати ігроманам безліч нових завдань, пригод і можливий галас у соціальних мережах навколо гри.

21. Фестиваль російського кіно, який починається 7-го червня 2009 року ми навмисно не помістили у відповідний розділ. Може бути і на сторінці свого бренду Ви зможете оглянути цю проблему.

22. Наприкінці літа, 21-го серпня можна буде спостерігати сонячне затемнення, споглядати яке у повній фазі можна тільки в США, що є чудовим приводом запропонувати в цей бік поїздку з знижкою. Цілком хороша ідея для компаній, що працюють у сфері туризму.

Без дати

23. Випускні - це щоразу свіжий погляд на стару проблему. Актуальний прокат суконь, зачіски на випускний та лімузини в аренду.

24. Влітку 2017 готується вийти у світ новий універсал Lada Vesta Cross. Вітчизняний автопром завжди давало багато приводів для скептичних публікацій та жартів. Перші знімки машини на виставці, відгук на тест-драйві, інтерв'ю розробників.

25. Влітку очікується старт продажів смартфонів Nokia 6, 5 і 3. Повернення гіганта на ринок, але чи тріумфальне?..

Найважливіше при згадці цієї будь-якої з тем, описаної в цій статті, це не просто розмістити «Сьогодні-то, вітаємо та бажаємо щастя», а продумати, як вписати інфопривід у контент сторінки свого бренду.

Якщо хочете, щоб наступного разу ідей для постів було більше - напишіть потрібну Вам кількість ідей у ​​коментарях під цим постом.