11 голлівудських зірок, які вірять в інопланетян

Anonim
Віра в інопланетян досить неоднозначна: з одного боку, науці невідомі підтверджені факти їх існування, а з іншого, складно бути впевненим в нашій унікальності не підозрювати про наявність ще якихось розвинених форм життя. Редакція зібрала голлівудських зірок, які переконані, що людство не самотньо всесвіту, варто лише почекати, поки самі інопланетяни не вийдуть на контакт або наука на Землі буде настільки розвинена, щоб зв'язати з нашими сусідами.

Вілл Сміт

Вілл Сміт у фільмі «Люди в чорному» Вілл Сміт поки що не визначився чи вірить він в розвинену життя поза Землею чи ні, можна сказати, що актор вважає себе агностиком з питання інопланетян. «Було б так само смішно говорити, що їх [інопланетян] немає, як і про те, що вони точно є. У мене дуже відкритий розум », - коментує Уілл Сміт.

Меган Фокс

Меган Фокс переконана, що інопланетяни існують Меган Фокс не тільки вірить в інопланетян, але і вона є великою прихильницею шоу «Стародавні прибульці». На шоу Еллен Дедженерес вона поділилася: «Усі думають, що я божевільна, коли я розповідаю, що вірю в теорію, що величезні єгипетські піраміди були побудовані інопланетянами для древніх астронавтів. Але навіть якщо це не так, то безумовно інопланетне життя існує ».

Том Круз

Іноді здається, що Том Круз надто вселяє, адже актор є найвідомішим саєнтологом в світі і навіть намагався залучити в цю сумнівну громадську організацію багатьох голлівудських зірок і своїх колишніх дружин: Ніколь Кідман і Кеті Холмс.

Том Круз часто віддає перевагу фільмам про інопланетян У 2007 році актор заявив: «Ви дійсно так зарозумілі, щоб вірити, що ми самотні в цьому всесвіті? Мільйони зірок, і ми повинні бути єдиними живими істотами? Ні, там приховано дуже багато ».

Мік Джаггер

Мік Джаггер особисто бачив в небі НЛО Повірити в інопланетян фронтмена групи Rolling Stones змусив випадок 1968 року, коли Мік Джаггер особисто побачив в небі світиться літаючу тарілку. Музиканта так вразило подія, що він навіть встановив детектор НЛО в своєму маєтку, щоб відстежувати активність інопланетних об'єктів.

Кеті Перрі

Кеті періі і сама виглядає як інопланетянин в образах для зйомок У 2014 році Кеті Перрі розповіла, що вірить в силу космічної енергії і часто просить допомоги у зірок. Також співачка впевнена, що за межами видимості вчених напевно є життя. «Я бачу все через духовну призму. Я вірю в астрологію. Я вірю в інопланетян », - додає Кеті.

Стівен Спілберг

Стівен Спілберг на зйомках фільму «Інопланетянин» Не дивно, що людина, що подарувала світу фільми «Інопланетянин» і «Близькі контакти третього ступеня», вірить в прибульців. У 2013 році Стівен Спілберг сказав: «Я хотів би думати, що ми не одні, і хоча я присвятив великий відсоток своїх фільмів темам, пов'язаним з інопланетянами, я, наприклад, ніколи не бачив НЛО. Це так несправедливо! »

Холлі Беррі

Холлі Беррі вважає, що ми не самотні у Всесвіті У 2014 році Холлі Беррі розповіла в інтерв'ю Девіду Леттерману, що вона вірить в інопланетян. Актриса заявила: «Я не вірю, що ми є єдиним існуючим видом. Моє его не дозволяє говорити мені, що ми єдині, хто вижив. Думаю, нам може знадобитися 20 років, щоб дістатися до інших форм життя ».

Демі Ловато

Демі Ловато хотіла б познайомитися з інопланетянами У 2014 році Демі Ловато зізналася, що вона також вірить в інопланетян. Дівчина сказала: «Я знаю, що вони справжні.Наскільки егоїстичними люди були б, щоб вірити, що ми єдині живі істоти у Всесвіті? »Мабуть, це найпоширеніша фраза тих, хто переконаний в наявності інших форм життя.

Аліша Кіз

Аліша Кіз кілька разів бачила літаючі об'єкти в небі У 2013 році Аліша Кіз заявила, що вірить в інопланетян. Вона сказала: «Хіба кожен з нас не бачив, як щось летить в небі, і в якийсь момент ви раптом розумієте, що це за формою зовсім літак?»

Кіану Рівз

Кіану Рівз хотів би особисто побачити інопланетян Кіану Рівз ніколи не бачив НЛО, і навіть його знайомі ні разу не ділилися з ним досвідом спостереження за літаючими тарілками, тим не менш, це не заважає Кіану вірить в диво. «Як може бути, що ми єдині істоти у Всесвіті? Я не знаю, чи зможу я побачити їх, але мої нащадки безперечно повинні », - мріє актор.

Джилліан Андерсон

Джилліан Андерсон досліджує надприродне не тільки в образі агента Скаллі в серіалі «Секретні матеріали», а й в реальному житті. Вона вважає, що її дім у Ванкувері став об'єктом уваги у невпізнаних живих істот в 1995 році. Світло вмикається і вимикається, а дивні звуки лякали її сім'ю ночами.

Джилліан Андерсон подобається ідея того, що інопланетяни існують Зрештою, вона звернулася до фахівця з надприродного, корінному американцеві, який сказав їй, що її будинок знаходиться біля древнього індійського могильника. Її будинок був очищений, і після цього вона стверджує, що інших проблем не було. Цей випадок виразно перемістив Джилліан з категорії «бажаючих повірити» в категорію «безумовно вірять».
Серед зірок Голлівуду завжди можна знайти близьких за духом саме вам. Якщо віра в інопланетян здається вам абсурдною, то, можливо, православні селебріті викличуть більше поваги та інтересу. Про те, хто в Голлівуді сповідує православ'я, читайте в нашому матеріалі.