Mercedes-Benz Grand Edition Viano AVANTGARDE - вишуканий, динамічний, елітний мінівен

Anonim
Огляд нової моделі

Флагман Mercedes-Benz Viano AVANTGARDE представлений в обмеженої серії, оснащення якої реалізовано з урахуванням побажань самих вимогливих покупців.
У новій комплектації пропонуються:
• поворотні біксенонові фари, що дозволяють впевнено почувати себе на дорозі в темну пору доби;
• пневматична підвіска задньої осі класу "спорт", що забезпечує плавне і надійне керування автомобілем;
• електроприводна двері для посадки пасажирів, що реалізує преміальний рівень комфорту;
• шкіряне виконання салону - визнаний атрибут затишку і зручності;
• клімат-контроль Thermotronic з можливістю регулювання температури в обох частинах салону, відкриває можливість індивідуальної настройки клімату.

Новий Grand Edition Viano AVANTGARDE - це новий щабель в оптимальному поєднанні можливостей автомобіля класу "мінівен" і розкішності преміум сегменту.

фешенебельний екстер'єр
Ексклюзивна серія модельного ряду Viano пропонується в кришталево-білому виконанні кольору кузова, елегантно поєднується зі спортивним характером чорної решітки радіатора. Відмітний знак обмеженої серії - "Grand Edition" - нанесений на кузов. Зчеплення з дорогою забезпечують колісні пари на 19-дюймових легкосплавних дисках з шинами розміру 245/45 / R19.

респектабельний інтер'єр
Представницький клас інтер'єру надають виконані з матового шпону горіха елементи обробки салону. На підлозі по периметру салону - високоякісне покриття на підлогу. Додатковим елементом регулювання клімату в салоні є електричний люк.

преміальний хід
Mercedes-Benz Grand Edition Viano AVANTGARDE пропонується в двох потужних шестициліндрових варіантах виконання двигуна:
• дизельний 3,0 CDI потужністю 165 кВт або 225 л.с .;
• бензиновий 3,5 потужністю 190 кВт або 258 к.с.
Обидва варіанти двигуна оснащуються автоматичною коробкою передач.
Спеціальні опції - вбудована навігація Command APS з DVD програвачем, датчик світла і дощу дозволяють в повній мірі насолодитися керуванням автомобілем навіть в далеких дорогах на великі відстані.

На загальну думку експертів і автолюбителів, Grand Edition Viano AVANTGARDE - це 100% представницький клас в модельному ряді "мінівен", який дозволяє перевозити пасажирів і багаж з високим рівнем комфорту і, зокрема, здатний виступити одним з елементів вигляду успішної компанії.

Придбати ексклюзивний екземпляр Mercedes-Benz Grand Edition Viano AVANTGARDE, а також підібрати підходящу модель допоможе офіційний дилер Mercedes в Москві - МБ Бєляєво.