Зої Дойч - біографія, фото, головні ролі, особисте життя, зростання і вагу 2019

Anonim

Біографія Зої Дойч

Всього кілька років дитя «голлівудських» батьків Зої Френсіс Томпсон Дойч стала зіркою кінематографу. Всесвітню славу їй принесла роль Рози Хезевей з «Академії вампірів» (2014 року).

Голлівудська актриса Зої Дойч

Голлівудське дитинство. сім'я

10 листопада 1994 року гучний крик немовляти сповістив про народження нової голлівудської зірочки. Ні, ми не поквапилися з висновками, адже народилася вона в Лос-Анджелесі, в місті, до останнього каменя просякнутому кінематографом.

Дитячі фото Зої Дойч Та й з батьками їй пощастило! Мама Ліа Томпсон і сама знімалася в кіно, в тому числі у відомих блокбастерах, в тому числі в серії фільмів «Назад в майбутнє». А її батько Говард Дойч - режисер, переважно серіальний. Пара вже виховувала старшу дочку Медді (зараз - актриса і музикант).

Сестри Зої і Медді Дойч Батько дівчини - син євреїв-емігрантів з Росії та Польщі, тому обидві дочки виховувалися згідно з традиціями його народу. У Зої навіть була церемонія бар-Міцва! А в крові Лії Томпсон тече ірландська, англійська, шотландська та німецька кров.

Батьки Зої Дойч: актриса і режисер Сім'я жила на фермі поблизу Лос-Анджелеса. У будинку завжди було багато собак і кішок, а в стайні мешкали прекрасні коні.

Дитинство Зої Дойч пройшло на фермі Дівчинка відвідувала школу Оквуд в престижному районі Північного Голлівуду. А вирішивши зрештою піти по стопах матері, надійшла в Лос-анджелеський вищу школу мистецтв, де отримала подвійну спеціалізацію: актриси театру і майстри образотворчого мистецтва. Там же вона опанувала хероеграфіей: Зої вміє танцювати балет, джаз, модерн, хіп-хоп, контемпорарі

акторська кар'єра

Зніматися в кіно дівчина почала в 2010 році. Першим місцем роботи 15-річної дівчинки став телеканал Disney, а першою роллю - Майя Беннет з дитячого серіалу «Люкс життя на палубі». Дебют пройшов вдало і юну актрису стали запрошувати в серіали. Як змінювалася Зої Дойч (тоді і зараз) Через рік вона отримала роль 17-річної бунтарки Джульєтт Мартін в трилері «Двійник», яка принесла актрисі популярність. Під час зйомок картини вона працювала разом зі знаменитістю Сарою Мішель Геллар.

Кадр з фільму «Двійник» У 2012 році Зої з'явилася в одній зі сцен фільму «Нова людина-павук» з Ендрю Гарфілдом: вона зіграла юну пліткарку з туалету, яку лякає Ящір.Але при фінальному монтажі сцена була вирізана, хоча її зберегли в DVD-версії. Проте, ім'я Зої Дойч навіть не було згадано в титрах. Зої Дойч у фільмі «Нова людина-павук» (віддалена сцена) Також дівчину можна було бачити в серіалі «Мислити як злочинець» (серія «Дівчина в синьому масці»).
Дебют на великому екрані відбувся в 2011 році - це була малобюджетна сімейна комедія «Mayor Cupcake», головну роль в якій зіграла матір актриси.

"Академія вампірів"

Зоряним часом актриси стала прем'єра екранізації роману Ришель Мід «Академія вампірів». Режисер Марк Уотерс вибрав талановиту актрису на роль Дампіра (сина вампіра і людини) Розмарі Хезевей. На хвилі ажіотажу навколо «підлітково-вампірських» романів Стефан Майєр і їх екранізацій «Академію вампірів» теж чекав оглушливий успіх.

Зої Дойч на зйомках «Академії вампірів» Цікаво, що головну чоловічу роль у фільмі грав російський актор Данило Козловський, з яким за час зйомок Зої дуже сильно зблизилася. Коли прийшла пора прощатися, вона опублікувала в своєму інстаграме цю фотографію з підписом: «Я люблю тебе, Данила».

Зої Дойч і Данило Козловський Після цього Зої Дойч отримала запрошення до Атланти, щоб зніматися разом з голлівудською легендою Робертом де Ніро в чорній комедії «Дідусь легкої поведінки». Дівчина зіграла еко-активістку і предмет любовного захоплення героя Зака ​​Ефрона. Прем'єра комедії відбулася в 2016 році, а на наступний рік отримала три номінації на антипремію «Золота малина».

Фото Зої Дойч в купальнику (на зйомках «Дідуся легкої поведінки») Провал фільму в очах критиків не вплинув на кар'єру Зої. На наступний рік фанати побачили її в комедіях «Чому він?» І «Кожному своє», а також в детективному фільмі «Матриця часу».

У 2017 Зої Дойч визнали «обличчям майбутнього» У 2017 році Зої Дойч запросили співпрацювати з компаній з пошиття брендового одягу «Max Mara», яка присудила їй премію в спеціальній номінації «Обличчя майбутнього».

Особисте життя Зої Дойч

Зої п'ять років зустрічалася з канадським актором і музикантом Еваном Джога, але в 2017 році їх відносини припинилися, пара мирно розлучилася.

Еван Джога - колишній хлопець Зої Дойч Крім кінематографа у Зої є ще одне захоплення, яке започаткували ще в дитячі роки. Вона шалено любить танцювати, а ще із задоволенням малює, прикрашаючи картинами рідну домівку.

Зої Дойч любить танцювати і малювати Зої Дойч обожнює модні речі, стежить за показами і скуповує дизайнерський одяг. При цьому вона вважає за краще вінтажний стиль (особливо виділяючи епоху вісімдесятих). Актриса набуває вінтажні речі і біжутерію на всіляких гаражних розпродажах, навіть не торгуючись.

Улюблений вихованець Зої - кіт по кличці Стінкі Піт У вільний час Зої із задоволенням займається з численними вихованцями і катається на конях по батьківській фермі. Тут же живе її улюбленець - кіт Стінкі Піт.

Зої Дойч зараз

Кар'єра молодої актриси в самому початку, але її фільмографія вже поповнилася багатьма цікавими роботами. А незабаром глядачі побачать її у фільмі «Рік вражаючого людини», над яким працювало все сімейство Дойч, а також в трагікомедії «Горе-творець», яка розповідає про історію створення фільму «Кімната», одноголосно визнаного найбільш бездарним в історії.

Зої Дойч на зйомках фільму «Рік вражаючого людини» Крім того, на літо 2017 рік запланована прем'єра біографічного фільму «Бунт в житі», присвяченого автору культового роману «Над прірвою в житі» Джерома Селінджера. Разом з Зої Дойч, яка виконала роль дружини Чарлі Чапліна Уни О'Ніл, над фільмом працювали Ніколас Холт (сам Селінджер), Кевін Спейсі та Сара Полсон.

Зої Дойч в образі дружини Чапліна