У Москві будуть будувати поліклініки відразу двох рівнів

Anonim
Уже оголосив конкурс Департамент будівництва столиці на проектування поліклінік.
У Москві скоро займуться будівництвом нових медустанов - поліклінік двох рівнів.Так, 2 поліклініки для дітей, дорослих рівня першого незабаром повинні побудувати в Москві в окрузі Північно-Східному, Південному Медведково, а також на вулиці Полярна. Кожна поліклініка розрахована на сімсот п'ятьдесят відвідувань в одну тільки зміну. Дві поліклініки в Східному окрузі також розраховані на стільки ж відвідувань кожна. Вони будуть споруджені на Соколової горе по вулиці Буранова і в Богородському районі на вулиці Гральна.

У Москві будуть будувати поліклініки відразу двох рівнів А ще 2 поліклініки побудують в Південному в Браїлів, 6 мікрорайоні Загір'я, а також в Нагатінський окрузі по Будівельної. На Ленінградському проспекті теж побудують ще один заклад. Відзначимо, сьогодні багато будівельних організацій займаються реконструкцією, ремонтом будівель і споруд, будівництвом об'єктів малої поверховості. Яка організація візьметься за будівництво нових поліклінік, поки невідомо.
Медзаклади другого рівня в Москві побудують в Щукино, Північно-Західному окрузі, на Піхотній і в окрузі Південно-Східному, на Некрасівці. Нові дитячі поліклініки на триста двадцять відвідувань за день з'являться: в Західному, а також в Нікуліно, районі Марфино, на проспекті Комарова. Як говорить глава департаменту будівництва Андрій Бочкарьов, при будівництві цих поліклінік використовуватися буде новітній підхід, який передбачає чіткий поділ поліклінік на основних два рівня.

У Москві скоро займуться будівництвом нових медустанов - поліклінік двох рівнів Як зазначає редакція, поліклініки саме першого рівня надавати будуть первинну долікарську і спеціалізовану допомогу. Їх завдання - поставити точний діагноз. І вже другий же рівень поліклінік передбачає, відповідно, надання висококваліфікованої спецдопомогу із застосуванням високотехнологічного нового медобладнання. В поліклініки 2-го рівня пацієнти потрапляти будуть після того, як діагноз поставлений, призначено лікування.