Столичні забудовники зменшують площу житла

Anonim
У московських новобудовах зростає число однокімнатних і двокімнатних квартир.
Московські девелопери, намагаючись зробити своє житло більш затребуваним серед покупців, закладають в проекти новобудов все більше однокімнатних і двокімнатних квартир. Крім того, скорочується і сама площа житла. Воно, таким чином, дешевшає. Також забудовники намагаються поліпшити планування квартир так, щоб при скороченні площі їх зручність не погіршувався. Треба відзначити, що тенденцію підхопили і підмосковні забудовники, які теж прагнуть пропонувати покупцям більше «скромних» квартир.

Новобудови в московському Мітіно Нічого дивного в тенденції щодо зменшення площ квартир немає, це загальноєвропейський тренд. Дедалі популярнішими серед москвичів квартири-студії. Грамотний дизайн інтер'єру квартир дозволяє зробити будь-яке житло зручним і затишним, незалежно від його планування і площі. Не у всіх є час самостійно підбирати предмети інтер'єру, декорувати квартиру і розміщувати по дому меблі, ось чому багато хто охоче звертаються до професійних дизайнерів.
хоче додати, що за останні кілька років на ринку житлової нерухомості в Москві з'явилося багато квартир з уже готовими обробкою і інтер'єром.