Як надрукувати на диску зображення?

Anonim
Сьогодні друк на диск стає все популярнішим. З такими проханнями до фотостудії звертаються молодята, які готують подарункові диски з фото для гостей або батьки випускників дитячих садків та шкіл.

Програма для друку на дисках

Для того, щоб виконати друк на диску необхідне спеціальне обладнання. Перш за все, це спеціальні програми і принтер.
Спеціальна програма EPSON Print CD допоможе Вам виконати будь-яку друк на диску. Але варто пам'ятати про деякі правила: друк вийти тільки на дисках діаметром 8 або 12 см., Зберігати диски варто в спеціальних контейнерах, щоб їх форма не змінилася, для друку придатні лише ті диски, на яких є позначка, на простих дисках друк заборонена, не чіпайте видрукувані диски протягом доби, дочекайтеся повного висихання фарби. Друкувати на дисках дозволяється лише після того, як записана інформація, так як під час друку можуть виникнути небажані подряпини на поверхні диска.
Для початку на шаблоні відредагуйте зображення, переконайтеся, що все розташовано вірно і точно, перевірте стан картриджів і тільки тоді запускайте друк. Найчастіше зображення може виявитися не таким насиченим яскравим, як цього б хотілося, але повторна друк може виправити цю ситуацію.

Принтер для друку на дисках

Для друку на дисках принтер повинен бути обладнаний спеціальним отвором, далі скачується програма і за кілька хвилин готується шаблон. У створенні обкладинки для диска немає нічого складного, варто тільки проявити фантазію. Завжди можна скористатися вже готовими шаблонами, представленими в інтернеті, або використовувати свою улюблену фотографію для обкладинки.

Принтер друк на дисках здійснює в домашніх умовах Якщо Ви вибрали правильну програму і принтер, печатку на диску Вас обов'язково порадує. Якщо щось у пресі пішло не так, в першу чергу перевірте за інструкцією вашого принтера чи правильно ви робите і в тій чи послідовності.

Друк обкладинок для дисків

Як обкладинки для диска можна вибрати абсолютно будь-яке зображення: пам'ятну фотографію, красивий пейзаж або абстрактне зображення.
Сьогодні в світі сучасних технологій зробити друк на диску зовсім просто, з таким завданням впорається навіть дитина. Диск з печаткою може стати відмінним подарунком на будь-яке свято. А зробити такий подарунок можна в домашніх умовах за допомогою спеціальної програми та принтера.
Редакція бажає Вам творчих ідей, яскравих емоцій і незвичайних обкладинок для дисків!