Фотошпигуни змогли зняти найпотужніший варіант авто Opel Insignia Sports Tourer

Anonim
З'явилися в Інтернеті шпигунські фотографії найпотужнішої версії нового універсала-автомобіля Opel Insignia Sports Tourer. У вересні відбудеться презентація Insignia OPC в автосалоні в місті Франкфурт.
Дана новинка отримала від виробника стандартні елементи дизайну Insignia, включивши перероблені передні, а також задні фари і зовсім нову центральну консоль. Треба сказати, що Opel дуже часто вибирають для таких заходів, як весілля або інше важливе торжество, завдяки ексклюзивному дизайну моделей. Так, наприклад, прокат весільних автомобілів Mercedes, Opel, BMW, Lexus, Toyota, Nissan, Porsche і так далі - це сьогодні досить популярна послуга в Росії, без якої не можна обійтися в такий урочистий день.

Фотошпигуни змогли зняти найпотужніший варіант авто Opel Insignia Sports Tourer Невідомо, чи змінить модель Opel трансмісію Insignia OPC. Варто нагадати, що поточне покоління цього універсалу оснастили 2,8-літровим два рази турбованим двигуном серії V6 з потужністю в 325 к.с. з новим крутним моментом 435 Нм, а також механічною шестиступінчастою коробкою передач, системами повного приводу.
Раніше було повідомлено, що новий Insignia вже з 25 липня став доступним для замовлень у офіційних дилерів відомої компанії Opel, в тому числі і в самій Москві. Оновлена ​​модель автомобіля отримала відразу три комплектації: Cosmo, Essentia і Elegance.

Opel оновили Один з блогерів Твіттера Ронд пише: «Так, базову комплектацію Essentia оснастили виробники потужним двигуном, обсяг якого склав 1.8 л. Потужністю його - 140 к.с. Новітній модельний ряд теж розширили універсалом моделі Country Tourer ».
На думку редакції, автомобілі Opel завжди відрізнялися надійністю і прекрасним дизайном.