Андрій Данилко (Вєрка Сердючка) біографія, фото, слухати пісні онлайн 2019

Anonim

Біографія Андрія Данилка

Дитинство Андрія Данилка

Андрій Данилко в Полтаві. Батько був водієм, мама - робоча. Жили досить бідно. Батько помер в 1980 році від раку легенів. Щоб якось прогодувати двох дітей (старша сестра Галина, 1963 року) мати працювала маляром в три зміни. Навчався Андрій в полтавській школі № 27. Тут він познайомився з Анею Сердюк, соромливою симпатичною дівчинкою, відмінницею з інтелігентної родини. Вони сиділи в школі за однією партою. Аня до Андрія непогано ставилася, але не більше того. Чим міг її зацікавити син простих робітників, що живе в бараці? Йому навіть сорочку на випускний вечір купили у складчину однокласники, настільки бідно жила тоді родина Данилко.

Андрій Данилко народився в бідній родині в Україні У школі майбутній шоумен вчився погано, а Аня мріяла стати вчителькою української мови.Андрій завжди повторював їй, що він знайде спосіб прославити її прізвище, на що Аня тільки посміхалася у відповідь. Він був капітаном шкільної команди КВН, яка постійно займала в міських змаганнях призові місця. З 1983 року став учасником шкільного театру-студії «Гротеск» під керівництвом Анатолія Трегуба.
Школа закінчилася. Аня за відмінне навчання отримала медаль. Її мрія дитинства здійснилася, вона поступила в педінститут, вийшла заміж, народила дочку, працює вчителькою. Після школи Андрій намагався вступити до педінституту, в музичне училище. Але не вийшло, і довелося піти в ПТУ вчитися на касира-продавця.

Початок творчих успіхів - народження Вєрки Сердючки

У 1990 році створив яскравий персонаж - провідницю Вєрку Сердючку, з яким він не розлучається і до цього дня. 1 квітня 1991 року в рідній Полтаві в рамках гуморини відбувся його дебют в образі Сердючки, який викликав справжній фурор, після якого його чекав Ставропольський край з його першими гастролями. Його стали запрошувати на різні гуморини і концерти. Артист повністю віддається творчості і створює багато нових персонажів, що запам'ятовуються. Так з'являються образи міліціонера, солдата, балерини, вчительки. Створюється театр Данилко, який з успіхом «борознить» безкраї простори Росії і України.

Андрій Данилко створив образ Вєрки Сердючки Андрій розумів, що йому необхідно вчитися, відчувався брак освіти. І в 1995 році він поступив на відділення розмовного жанру в Київське естрадно-циркове училище. Провчився там півтора року. Вчителів не слухав, грубив, сприймав в штики, що йому говорили і радили. Результат усього цього - відрахування за безперспективність, хоча його Сердючка була вже досить популярна і задіяна в різних рекламних проектах на ТБ. Правда трохи пізніше він все ж успішно закінчив Київський національний університет культури і мистецтв.

Музична кар'єра Андрія Данилка

На початку 2000-х Данилко почав виступати з виконанням поп-музики з елементами музичного стилю ска в образі Вєрки. Спочатку суто на «Новорічних вогниках» Першого каналу. Потім він із завидною періодичністю випускає ряд альбомів і знімає запам'ятовуються відеокліпи, постійно транслювалися в ту пору по MTV. У текстівці пісень в зухвалій кітчевий стилі подавався образ Сердючки, чим і завоював широку народну популярність і домігся помітного комерційного успіху. Вєрка Сердючка «Гоп-Гоп-Гоп» Багато його композиції стали справжніми народними шлягерами. Це наочно підтверджують народна премія «Золотий грамофон» за пісні «Я не зрозуміла» (2003 рік), «Чита-дріта» і дует з Глюкоzа «Жениха хотіла» (2004 рік), «Тук тук тук» (2005 рік), « Дольче Габбана »(2011 рік). Можна згадати і «Премію Муз-ТВ" 2004 року за альбом «Ха-ра-шо». У 2007 році він був визнаний «ZD Awards» (газета «Московський комсомолець») в номінації «Персона року».

Кінодосвід Андрія Данилка

Першим мюзиклом, де був помічений Андрій, стали «Вечори на хуторі біля Диканьки», прем'єра яких відбулася в новорічну ніч 2002 року. Роль сільської самогонщиці, яскраво їм зіграна, полюбилася глядачам. В цей же час пройшов і другий мюзикл «Попелюшка». Потім під кожен Новий рік із завидною постійністю з'являлися мюзикли, де вже було немислимо неучасть в них Андрія.
«Божевільний день, або одруження Фігаро» і «Снігова королева» - 2003 год.
«За двома зайцями» - 2004 рік.
«Сорочинський ярмарок» і «Три мушкетери» - 2005 рік.
«Морозко» - 2010 рік.
«Нові пригоди Аладіна» - 2011 рік.
«Червона шапочка» - 2012 рік.

Історія з «Євробаченням»

Для нього «Євробачення - 2007» знакова подія. Три роки Вєрка марно намагалася пробитися на цей телевізійний пісенний конкурс, викликаючи на себе істеричний гнів українців. У 2006 році під їх натиском Андрій зняв навіть свою кандидатуру. Що тільки не чув тоді в свій слід Андрій: дешевий клоун, ганьба України і т.д. Він дивувався, дивлячись на цю «цькування».Для нього образ Вєрки - це, перш за все, гротеск, буфонада.

Андрій Данилко все-таки потрапив на Євробачення У 2007 році він все-таки пробився на Євробачення з ексцентричною пісенькою «Данзінг», що представляє собою милий, нехитрий «коктейль» з англійських, німецьких, українських і російських слів. Як дуже влучно зауважив один закордонний журналіст, мелодію цієї пісеньки без проблем можна настукати по столу ложкою. Вирушаючи в Гельсінкі на конкурс, він неодноразово підкреслював, що їде не перемагати - занадто солідна конкуренція серед сильних вокалістів. Він хотів показати, як Україна вміє веселитися і пустувати. Адже до цього Європа високо оцінила етнічну Руслану, класичну поп-співачку Тіну Кароль.
Але в душі, він природно хотів довести, що він не просто ряджений в грудаста тітку клоун, а артист, щось із себе представляє. І він довів, посівши друге місце, поступившись лише представниці Сербії. Про Сердючці вмить стали писати газети Англії, Франції, Німеччини. До нього приїжджала знімальна група BBC, щоб відзняти матеріал, а це вже європейське визнання. Чого він добився? Слави? Так! Коли відомого всьому світу Девіда Копперфільда ​​запитали, з чим у нього асоціюється держава Україна, він не замислюючись, відповів: «Кучма, горілка, Вєрка Сердючка».

Особисте життя Андрія Данилка

Андрій досі не одружений. Але свою обіцянку перед дівчинкою Анею дотримав: його Вєрка Сердючка (пам'ятаєте, яка була у дівчинки Ані прізвище - Сердюк) із зіркою на голові запам'яталася всій Європі! Вєрка Сердючка - Dancing Lasha Tumbai Але для багатьох своїх земляків і рідних, він так і залишився тим шкільним голодранців, кривляються на шкільній сцені. Живучи в селі під Полтавою рідні його не розуміють і сприймають в штики все його творчість. У них там, за їхніми словами, нормальне людське життя, діти, господарство, корови. А у Андрія ганьба -випірающаяся на всю Україну груди з поролону. Правда, останнім часом, коли образ Сердючки став приносити відчутний дохід, мати і сестра ставитися стали стерпно до всього цього. Але в рідну Полтаву на гастролі Андрій принципово не їздить. Він каже, що на нього навалюється відчутне почуття провини за, що він - багатий по життю людина, а люди живуть навколо тяжко, в постійній нужді.
Кого-то близького поруч з ним немає. І чим старше він стає - тим менше хтось йому вже по життю потрібен. За його словами, ще кілька років тому йому хотілося поруч мати кохану людину, щоб була сім'я, діти. А зараз - перехотілося, йому комфортно бути одному. Не випадково, що для нього улюбленим кольором став чорний. Він байдужий до всіх тусовках, він не потребує престижної одязі, крутому мобільному телефоні. У нього на цей рахунок тверда позиція: краще витратити свої зароблені кошти на благодійність, на добрі справи, при цьому не афішуючи зроблене. Він дуже ранимий і самотня людина, завжди жалкують, що за гроші можна купити радість життя.

Андрій Данилко до цих по не влаштував особисте життя Андрій просто втомився бути в двох іпостасях. З одного боку, спустошений і постійно сумний Данилко, а з іншого боку весела метка Вєрка Сердючка. Тонка смислова музика, повна лірики, і дурні пісні-примовки. Театр двох масок - плаче і сміється. Вічна гонка з постійною втомою, результатом якої - порване надвоє серце.