Джастін Тімберлейк (Justin Timberlake) біографія, фото, новини, особисте життя, дружина, син, слухати пісні онлайн 2019

Anonim

Біографія Джастіна Тімберлейка

Джастін Тімберлейк - популярний американський співак, який виступає в жанрі поп, r & b, соул, автор пісень, актор. Почавши музичну кар'єру в бойбенде N'Sync, музикант зумів успішно піти в сольну творчість, ставши одним з найзнаменитіших і авторитетних американських виконавців.

На фото: Джастін Тімберлейк

Дитинство та юнацькі роки

Джастін народився 31 січня 1981 на півдні штату Теннессі, в релігійній і неймовірно музичній сім'ї. У його рідному місті Мемфісі свого часу починали свій шлях до слави Елвіс Преслі і Джеррі Лі Льюїс. Батько Джастіна, Рендалл Тімберлейк, грав на гітарі в групі, а у свята і вихідні диригував хором в баптистській церкві. Його дідусь також був прекрасним гітаристом і в молодості навіть водив дружбу з Елвісом Преслі.

Джастін Тімберлейк в дитинстві Батьки Джастіна одружилися зовсім молодими і розлучилися, коли синові ще не виповнилося і п'яти років. Незабаром його мати знову вийшла заміж, і батько також обзавівся другою сім'єю, в якій з'явилися ще два сина. Батькам Джастіна вдалося зберегти дружні відносини, тому він ніколи не відчував себе обділеним і прекрасно ладнав зі зведеними братами.

Джастін Тімберлейк ріс щасливим хлопчиком Музичні здібності у хлопчика стали проявлятися ще в ранньому дитинстві. Дідусь навчив Джастіна грати на гітарі, а батько часто брав на свої концерти.З ранніх років його кумиром був Майкл Джексон, і часто, лише почувши звуки котрійсь із його пісень, хлопчик пускався в танок, імітуючи знамениту «місячну ходу» поп-короля.

Музичні здібності у Джастіна проявилися ще в дитинстві Не дивно, що вже в 12-річному віці Джастін потрапив на телебачення: спочатку в програму StarSearch ( «У пошуках зірки»), де виконував невигадливі пісеньки в стилі кантрі, а потім в дитяче розважальне шоу « клуб Міккі Мауса ». Там він познайомився з Брітні Спірс, яка через кілька років стала його дівчиною, і Джейсі Чейзесом, майбутнім колегою по групі N'Sync.

N'Sync

Джастіна запросили в групу N'Sync, коли йому ледь виповнилося шістнадцять років. Незважаючи на побоювання матері, хлопцеві прекрасно вдавалося поєднувати виступи в колективі з навчанням в школі і заняттями на курсах акторської майстерності.

Джастін Тімберлейк в юності Дуже скоро бойзбенд став надпопулярним, а його учасники - улюбленцями мільйонів шанувальників у всіх куточках планети. N'Sync виступали на найпрестижніших світових майданчиках, а їх диски розходилися величезними тиражами.
Наступний альбом групи N'Sync під назвою «Celebrity» вийшов влітку 2001 року і став великою подією в світі поп-музики. Успіх до платівці прийшов завдяки хітам «Pop», «Girlfriend» і «Gone», які написав Джастін Тімберлейк.

Джастін Тімберлейк був учасником популярного бойзбенду Саме в другому альбомі проявився сочінітельскій талант Джастіна. Сингл «Pop» отримав чотири нагороди MTV VMA і був визнаний найвдалішим хітом року.

сольна кар'єра

Але в 2002 році, на піку популярності, Джастін прийняв рішення покинути групу і почати сольну кар'єру. Багатьом тоді цей вчинок видався необачним, крім його матері, яка завжди вірила в сина.

У 2002 році Джастін Тімберлейк почав сольну кар'єру І дійсно, успіх дебютного альбому молодого співака «Justified», що вийшов в тому ж році, перевершив всі очікування Джастіна, а його шанувальники змогли переконатися, що у їхнього кумира є свій оригінальний музичний стиль. Особливо всім полюбилися треки «Cry Me a River» і «Rock Your Body». За рік Джастін став володарем двох премій «Греммі» і потрапив до двадцятки найбагатших і найуспішніших світових виконавців. Justin Timberlake - Cry Me A River (Official) Його другий альбом «FutureSex / LoveSounds», випущений в 2006 році, виявився ще успішніше дебюту - стиль r & b тоді був на піку популярності і багато в чому завдяки Джастіну. В цьому альбомі Тімберлейк співпрацював з успішним автором пісень, репером і продюсером Тімбалендом, що залишило слід на всьому змісті оригінальної платівки.

Популярність Джастіна Тімберлейка з кожним роком набирала немислимі обороти З кількома «Греммі», 10 мільйонами продажів дисків і спільним кліпом зі Скарлетт Йоханссон співак міг би вважати цей рік найуспішнішим у своїй кар'єрі, але після невеликої перерви і дуетів з Бейонсе, Мадонною і Lonely Island в 2013 році Тімберлейк випустив свій самий концептуальний альбом - The 20/20 Experience. Madonna feat Justin Timberlake - 4 Minutes Ця платівка виділяється на тлі всієї творчості виконавця зміною музичного стилю - тут можна почути багато стабільних і тривалих композицій в стилі неосоул, різних експериментів зі звуком. Сингл «Suit & Tie» Тімберлейк записав з Jay-Z, а кліп на цей трек йому зняв сам Девід Фінчер (режисер «Бійцівського клубу» і «Соціальної мережі»).

акторська кар'єра

Джастін Тімберлейк - дуже різносторонній артист, крім блискучої музичної кар'єри він відзначився ще й ролями в кіно. Слава поп-співака абсолютно не заважає Джастіну перевтілюватися у своїх персонажів. Зйомки в кіно він уміло поєднує з успіхами в музиці, деякий час він навіть хотів цілком присвятити себе цьому мистецтву.

Джастін Тімберлейк спробував себе в ролі актора Дебютними для нього стали зйомки в кримінальній драмі «Едісон» (2005), де він зіграв молодого журналіста Поллока, а головні ролі виконали Кевін Спейсі і Морган Фріман.В цьому ж році актор знявся в гучному кримінальному бойовику про наркоторгівлю «Альфа Дог» Ніка Кассаветіса. Фільм зібрав таких акторів, як Антон Єльчин, Брюс Вілліс і Шерон Стоун.

Дебютними для Джастіна стали зйомки в кримінальній драмі «Едісон» У 2006 році Тімберлейк зіграв в музичній драмі «Стогін чорної змії» з Семюелем Л. Джексоном і Христиною Річчі. Іншою великою роллю для нього стала участь в байопіку Девіда Фінчера про засновника Facebook Марка Цукерберга «Соціальна мережа» (2010), де також знялися Джессі Айзенберг і Ендрю Гарфілд. Пізніше Тімберлейк вирішив ще більше розкріпачитися і став зніматися в комедіях - багатьом сподобалися його кумедні ролі в «Дуже поганий училке» з Кемерон Діаз і «Секс по дружбі» з Мілою Куніс в 2011 році. Більш серйозними стали його роботи в екшн-антиутопії «Час» (2011) з Амандою Сейфрід і музичній драмі братів Коенів «Всередині Л'юіна Девіса» з Оскаром Айзеком і Кері Малліган.

Джастін Тімберлейк та Міла Куніс У 2016 році Тімберлейк озвучив одного з персонажів популярного мультфільму «Тролі», а його пісня до цієї анімації «Can not Stop The Feeling» була номінована на «Оскар».

Особисте життя Джастіна Тімберлейка

На початку нульових роман Джастіна Тімберлейка і Брітні Спірс не обговорював тільки ледачий. Їх лавсторі тривала чотири роки і закінчилася, до величезного розчарування шанувальників, не красивою весільною церемонією, а зрадою нареченої з їх спільним другом. Співак довго переживав через вчинку Брітні і навіть написав присвячену цьому пісню «Cry Me a River», що стала суперхітом.

Джастін Тімберлейк і Брітні Спірс Через кілька років молодий виконавець став зустрічатися з Камерон Діаз. Цей роман також тривав чотири роки і закінчився розлученням.

Джастін Тімберлейк і Камерон Діаз А ось актрисі і моделі Джесіці Біл вдалося приборкати легковажного красеня і відвести його під вінець. Зараз Тімберлейк не уявляє свого життя без дружини і трирічного сина Сілас і навіть бере їх з собою на гастролі.

Джастін Тімберлейк і Джессіка Біл

Джастін Тімберлейк зараз

У 2018 році Джастін Тімберлейк презентував на суд слухачів свій четвертий альбом під назвою «Man of the Woods», в якому знову показав себе з боку поп-виконавця, який не боїться експериментувати зі стилем. Для пластинки співак записав спільні треки з Фарреллом Вільямсом і Аліша Кіз. У 2018 році в Росії вийшов новий фільм за участю Джастіна Тімберлейка - драма Вуді Аллена «Колесо чудес», в якій також знялися Кейт Вінслет і Джеймс Белуші.