Анжеліка Варум - біографія, фото, зріст і вагу, особисте життя, Леонід Агутін, діти, пісні, слухати, слухати пісні онлайн 2019

Anonim

Біографія Анжеліки Варум

Анжеліка Варум - популярна російська естрадна співачка, актриса, заслужена артистка РФ. Головні хіти Варум - «Ля-ля-фа», «Городок», «Зимова вишня», «Все в твоїх руках», більшість з них було записано у співпраці з її батьком, композитором Юрієм Варум, і чоловіком Леонідом Агутіним.

На фото: Анжеліка Варум

Дитинство і юність

Анжеліка Варум (справжнє ім'я - Марія) народилася 26 травня 1969 у Львові, у творчій і інтелігентній родині. Батько співачки - відомий композитор Юрій Гнатович Варум (1949-2014), а мати - театральний режисер Галина Михайлівна Шаповалова (1950 р.н.). У Анжеліки є молодший брат Михайло (1989 р.н.), який став композитором. У сім'ї Анжеліки цікава і насичена історія. Прізвище Варум (в перекладі з німецької означає «чому») взяв собі після Другої Світової війни прадід Анжеліки, поляк Юдка Робак. Його син Іцхо, дід співачки, що врятувався від розстрілу, змінив ім'я на Гнат і переїхав до Львова.

Анжеліка Варум в дитинстві Музикою Варум захопилася в 5 років - спочатку дівчинка навчилася грати на фортепіано, а в шкільні роки освоїла гітару. У старших класах вона вже гастролювала зі шкільним театральним гуртком, виконуючи народні пісні під власний акомпанемент.

Анжеліка Варум в дитинстві з мамою Отримавши атестат зрілості, Варум спробувала вчинити в Щукинский театральний інститут (тоді - училище), але не пройшла конкурс - комісії не сподобався його український догану. Після цього вона влаштувалася бек-вокалісткою в студії свого батька. Деякий час Анжеліка виступала на бек-вокал у відомих артистів.

музична кар'єра

У 1990 році, прислухавшись до порад батька, Анжеліка записала свої перші композиції «Опівнічний ковбой» і «Здрастуй і прощай», які незабаром стали справжніми хітами. З однієї з пісень співачка виступила в передачі «Ранкова зірка». Рік по тому Варум вже презентувала свій дебютний альбом під назвою «Good Bye, мій хлопчик». Анжеліка Варум - «Good Bye, мій хлопчик» У 1992 році Анжеліка Варум влаштувалася в Театр пісні Алли Пугачової і паралельно продовжила працювати над новими піснями.Незабаром світ побачив другий її альбом «Ля-ля-фа», заголовна композиція якого і донині вважається однією з найпопулярніших композицій Варум. Незабаром співачка випустила свій перший кліп на пісню «Художник, що малює дощ».

Анжеліка Варум з батьком Чималу популярність Анжеліці принесло виконання пісні на музику її батька «Городок», яка звучала в заставці однойменної передачі з Іллею Олейниковим і Юрієм Стояновим з 1993 по 2012 роки. Анжеліка Варум - «Городок» Наступні кілька років стали неймовірно плідними для Варум - вона випустила три альбоми, ряд кліпів, отримала музичні премії, в тому числі звання «Кращої співачки».

Анжеліка Варум з Леонідом Агутіним Її альбом «Зимова вишня» (1996) запам'ятався слухачам хітами «Це все для тебе», «Інша жінка» і великої однойменної альбому композицією. Анжеліка Варум - «Зимова вишня» У 1997 році Анжеліка все-таки виконала свою давню мрію і спробувала себе в якості актриси антрепризної постановки «Поза емігранта» Леоніда Трушкіна. Колегами співачки по сцені стали такі зірки, як Людмила Гурченко, Євгенія Симонова і Армен Джигарханян. Спектакль отримав чимало позитивних відгуків, а Варум стала лауреатом театральної премії «Чайка».

Анжеліка Варум у виставі «Поза емігранта»

Анжеліка Варум та Леонід Агутін

У 1997 році почалася успішна співпраця Варум з Леонідом Агутіним, яке в 2000-му вилилося в їх спільний альбом «Службовий роман», після чого колеги (і на той момент вже подружжя) відкрили звукозаписну компанію «Varum Records Company».

Анжеліка Варум в мюзиклі «Дванадцять стільців» У наступне десятиліття Анжеліка випустила ще три альбоми, виконала одну з ролей у фільмі «Каменська 3: Коли боги сміються» і зіграла Еллочку-людожерку у вітчизняному новорічному мюзиклі «Дванадцять стільців» за романом Ільфа і Петрова. За свою співочу кар'єру співачка дала вже близько 5 тисяч концертів. Анжеліка Варум в програмі «Наодинці з усіма» У 2010-2016 роках Варум випустила альбоми «Божевільна» і «Жінка йшла» (у співпраці з композитором Ігорем Крутим) і разом з піаністом Сергієм Жиліним взяла участь в 4-му сезоні телепроекту «Дві зірки» на Першому каналі, зайнявши в підсумку третє місце.

Анжеліка Варум з композитором Ігорем Крутим

Особисте життя Анжеліки Варум

Зі своїм першим чоловіком і колегою, фотографом Максимом Нікітіним, з яким співачка вчилася в одному класі, Анжеліка прожила 8 років.

Анжеліка Варум з Леонідом Агутіним знайома більше 20 років Великим успіхом для Варум стало знайомство в 1997 році з співаком, композитором і поетом-піснярем Леонідом Агутіним, з яким співачка не розлучається ось вже більше 20 років. Це один з найбільш довговічних і плідних творчих спілок на російській естраді. Весілля закоханих відбулася влітку 2000 року в Венеції. У 1999 році у Леоніда та Анжеліки народилася дочка Єлизавета, яка з раннього дитинства жила в США з дідом (нині покійним), його дружиною і братом Анжеліки Михайлом. Єлизавета пішла по стопах батьків - дівчина обожнює співати, грає на гітарі і з недавніх пір виступає в рок-групі «Without Gravity».

Анжеліка Варум зараз

В травнем 2017 року Варум випустила зворушливий кліп на пісню «Мами», а через півроку - відео на композицію «Дівчата вміють». До свята 8 березня був приурочений вихід кліпу на пісню Анжеліки «Жінка йшла» з однойменного альбому. Співачка продовжує активно гастролювати і радувати жителів міст Росії і зарубіжжя своїми хітами. Анжеліка Варум - «Мама» Після інтерв'ю Нейромонаха Феофана на каналі Юрія Дудя у вересні 2017 року інтернеті стали бурхливо обговорювати схожість голосів Анжеліки Варум і її чоловіка - якщо в піснях «Художник, що малює дощ» і «Все в твоїх руках» за допомогою комп'ютерної програми знизити тембр голосу, можна почути голос … Леоніда Агутіна. Сам Агутін прокоментував цей факт простим збігом і безглуздістю, який вони самі помітили вже давно.Анжеліка Варум - «Жінка йшла»