Смартфон HTC зі надчітким екраном вже продають в Росії

Anonim
Компанія HTC 15 лютого вже почала продавати на всій території Росії новий смартфон HTC Butterfly з екраном в п'ять дюймів. Цей апарат, звичайно, працює на базі додатків Android.
У салонах HTC і деяких московських магазинах електроніки цей телефон коштує близько 30 000 рублів. У партнерських багатьох інтернет-магазинах Butterfly можна купити дешевше - за 28 000 рублей.
Варто відзначити, що в разі поломки цього пристрою або будь-якого іншого сервісний центр htc відомої компанії здійснить професійний і якісний ремонт комунікаторів HTC. Адже в розпорядженні сервісу таке надійне і дороге устаткування, яке дозволив би собі зовсім не кожен хороший сервісний центр. Тому для тих, хто цінує якість, подібні сервісні центри пропонують професійний і кваліфікований ремонт.

Смартфон HTC зі надчітким екраном вже продають в Росії На сам кожен дюйм дисплея цього смартфона доводиться по 440 пікселів. Дозвіл екрану у нового телефону складає 1080 на 1920 пікселів.
Так, Butterfly вважається одним з перших таких смартфонів, у яких є екран Full HD. Через високої щільності пікселів на самому дисплеї даного пристрою з'являється надчітка картинка.
HTC Butterfly оснастили чотирьохядерним процесором серії Snapdragon S4 Pro і має всі шістнадцятьма гігабайтами внутрішньої пам'яті, а також двома гігабайтами своєї оперативної пам'яті.
У смартфона є дві камери: на 2,1 і 8 мегапікселів. Головна камера оснащена спалахом, вона підтримує 5 рівнів яскравості. У процесі самої зйомки відео камера може робити фото з дозволом в шість мегапікселів.

Новинка коштує 30 000 рублів Апарат повністю захищений від бризок, але повністю занурювати в воду його не можна. Ємність батареї дорівнює 2020 міліампер-годинах, а ось акумулятор вважається незнімним.
В Японії цей апарат продається з назвою HTC J Butterfly, в Америці - Droid DNA. Між цими версіями для різних країн є деякі відмінності.
Один з блогерів Твіттера ВОВЧИК пише: «Куплю скоро собі нове такий пристрій, мій телефон вже вважається старим, хоча і виглядає, як новий».
На думку редакції, росіяни тепер зможуть придбати новинку, помінявши свої старі моделі телефонів на сучасні останні пристрої.