Володимир Пресняков (молодший) - біографія, фото, пісні, слухати онлайн, особисте життя, дружина, діти, зріст і вагу, останні новини, слухати пісні онлайн 2019

Anonim

Біографія Володимира Преснякова

Володимир Володимирович Пресняков - російський співак, композитор, актор. Прославився завдяки своїм мелодійним пісням і унікальному високому голосу.

На фото: Володимир Пресняков (молодший)

дитинство

Володимир народився 29 березня 1968 Свердловську в музичній сім'ї Володимира і Олени Преснякових. Володимир і Олена активно брали участь в самодіяльності і на той момент тільки починали свій творчий шлях. Сім'я жила бідно: коли народився малюк, батьки ледве змогли знайти кошти навіть на покупку дитячого ліжечка. Однак незважаючи на фінансові труднощі, Преснякови жили в мирі та злагоді.

Володимир Пресняков в дитинстві Через деякий час після народження сина відбулися серйозні зміни: талановиту пару запросили в Москву: керівник популярного тоді ВІА «Самоцвіти» побачив молодих артистів на сцені і прийняв рішення почати з ними роботу.

Володимир Пресняков з батьками (на фото зліва), що залишився на піклування бабусь і тіточок Володимир ріс неспокійною дитиною. Він часто хуліганив, за що здобув славу дворового задираки. Його навіть відрахували зі школи-інтернату за погану поведінку. Тоді-то батьки вирішили забрати сина до себе, щоб всерйоз зайнятися його вихованням.

Навчався Володимир Пресняков в інтернаті У Москві Володимира знову віддали в школу-інтернат, де вперше по-справжньому розкрився його музичний талант. Втім, його характер знову став перешкодою до успіху. Після чергового відрахування він переїхав в квартиру до батьків, які влаштували його в вже третє за рахунком навчальний заклад.
Багато в чому на Володимира вплинули поїздки по гастролях, на яких найчастіше брали його батьки. Постійно перебуваючи у творчому середовищі, він, немов губка, вбирав у себе музику і волелюбність, властиве артистам.

музична кар'єра

Після закінчення навчання, яка ніколи не давалася йому легко, Володимир сконцентрував увагу на творчості.Примітно, що свою першу пісню він написав всього 11 років. Першим серйозним кроком на шляху до блискучої кар'єри стала робота в творчому колективі Лайми Вайкуле. Туди молода людина змогла влаштуватися за протекцією своїх тоді вже популярних батьків, але закріпився вже завдяки власному таланту.

Володимир Пресняков (молодший) в молодості Яскрава зовнішність і дивовижні вокальні дані дозволили Володимиру швидко дістати любов глядача. Крім сольної кар'єри він деякий час виступав з групою «Капітан» (1980), однак та проіснувала недовго. Володимир Пресняков - «Зурбаган» Всього за свою музичну кар'єру Пресняков випустив 11 альбомів (1989-2012). Найвідомішими композиціями стали «Зурбаган» (1993), «Замок з дощу» (1994), «Стюардеса на ім'я Жанна» (1996). Два рази співак був удостоєний премії «Золотий грамофон»: в 1996 і 2006 роках. Володимир Пресняков - «Стюардеса на ім'я Жанна» До речі, свій знаменитий фальцет Володимир придбав «завдяки» важкої форми пневмонії, яку переніс в юності. Після хвороби у молодої людини на деякий час зовсім пропав голос. Але після відновлення голос співака перетворився і став таким, яким його полюбили мільйони росіян - дуже високим і тонким. Так що не варто забувати, що до Вітаса на російській поп-сцені вже був контр-тенор, і він належав Володимиру Преснякову.

Володимир Пресняков (молодший) був першим контр-тенором на російській поп-сцені Артист також знявся в декількох фільмах. Серед найбільш відомих робіт за участю Володимира значаться фільми «З ніг на голову» і «Новорічна sms-ка».

Особисте життя Володимира Преснякова

Пара Володимир Пресняков - Крістіна Орбакайте - в 90-і роки в Росії була подібна парі Джастін Тімберлейк - Брітні Спірс в Америці 2000-х. З тією лише відмінністю, що Пресняков і Орбакайте пройшли свій шлях до слави разом. Надалі ці дві харизматичні поп-зірки викликали шалений інтерес з боку жовтої преси і невгамовних шанувальників.

Володимир Пресняков та Крістіна Орбакайте На момент початку співжиття з Христиною Орбакайте в 1986 році, Володимиру було 18 років, а його коханої - всього 15, однак, незважаючи на такий юний вік, вони отримали схвалення батьків на цивільний шлюб.

Володимир Пресняков з Христиною Орбакайте і сином Микитою У 1991 році у них народився син - Микита. Однак в 1996-му ідилія була зруйнована. Незважаючи на гучне розлучення з Христиною, Володимир зумів зберегти з матір'ю своєї дитини дружні стосунки. Після розриву він всіляко допомагав колишній коханій у вихованні сина. Володимир Пресняков у програмі «Секрет на мільйон» За словами людей з його близького оточення, момент розставання з Орбакайте став для Преснякова справжньою трагедією. Знайшовши для себе розраду в релігії (за деякими відомостями, до цієї ідеї його підштовхнула Алла Пугачова), він зміг знайти в собі сили рухатися далі.

Володимир Пресняков та Олена Ленська Наступною жінкою в його долі стала маловідомий модельєр Олена Ленська. Пара була разом до 2005 року. Молоді люди розлучилися, так і не завівши дітей.

Володимир Пресняков та Наталія Подольська Третьою гучного історією кохання Володимира стала співачка Наталія Подольська, учасниця Фабрики зірок-5. Рудоволоса красуня відразу підкорила серце співака, а офіційно свої відносини вони зареєстрували в 2010 році. Через 5 років в сім'ї з'явилося поповнення - первістка назвали Артемієм.

Володимир Пресняков зараз

У 2018 році Володимир повністю зосереджений на родині. Його кар'єра виявилася розділеною з дружиною Наталією Подільською. Пара неодноразово гастролювала разом, збираючи в багатьох містах Росії і зарубіжжя шанувальників зі своїх унікальних талантів. Володимир із задоволенням спілкується з шанувальниками на своїх сторінках в соціальних мережах, де він ділиться буднями свого приватного життя. Володимир Пресняков - «Слухаючи тишу»