У Новій Москві будинки будуть будувати не вище 9 поверхів

Anonim
Об'єкти соціальної інфраструктури будуть розташовуватися навіть в котеджних селищах.
Правда, існуючі нормативи такі, що в маленьких котеджних селищах розмістити дитячі сади і школи просто неможливо. Але влада вихід знайшли. Їх побудують на кордоні селищ. Поки з 160-ти готових котеджних селищ лише в 30-ти існують соціальні об'єкти. Решті на це не вистачає площі. При розміщенні соціальних об'єктів саме на кордонах селищ планується проведення зонування територій, буде врахована і щільність забудови.

Котеджні селища Нової Москви Крім 160 побудованих котеджних селищ Нової Москви, ще півсотні мають готові дозволу на будівництво. Такі селища представляються собою квартали малоповерхових будинків. Будинки будуються з цегли, але частіше - з силікатних блоків. Детально про це будівельному матеріалі можна дізнатися на сайті http://www.magnum-group.ru/catalog/9/39/. Газосиликатні блоки мають високу якість, вони створені за допомогою новітніх технологій, що гарантують необмежений термін служби, а також екологічну безпеку і захист від негативного впливу навколишнього середовища.

Такими будинками будуть забудовані нові території столиці Оскільки мерія Москви обмежили поверховість будинків в Новій Москві до 9 поверхів, то число котеджних селищ напевно буде рости. Поверховість, на думку влади, повинна знижуватися в міру віддалення селища від МКАД.

Будинки в Новій Москві будуть не вище 9 поверхів «У Троїцькому адміністративному окрузі столиці висота будівель обмежується 3-4 поверхами, поруч з Калузької областю - 2-ма. Зараз на приєднаних до Москви територіях знаходиться нерухомість площею всього 15 млн. Квадратних метрів, в найближчі роки планується побудувати ще 100 млн. Кв. метрів », - цитує Інтернет представника московської мерії.
Редакція «» радіє тому, що багатьом людям в найближчі роки вдасться відсвяткувати новосілля.