Магазин, де нічого не продають, відкрився в Лісабоні

Anonim
Незвичайний магазин відкрився в Португалії.
Чудова ідея знайшла своє відображення в одному з португальських магазинів. Він розташований в арт-центрі Lx Factory Лісабона на вулиці Rodrigues Faria. Магазин пропонує відвідувачам купувати товари з обміну, а не за гроші.

Новий магазин розташований в Лісабоні на вулиці Rodrigues Faria Португалія тури 2013 - це знайомство з багатьма містами, в тому числі і з Лісабоном. Туристи можуть відвідати незвичайний магазин. Be Shop спочатку відкрився на кілька днів. Виробники товарів, які самі будуть реалізовувати тут свою продукцію на основі обміну, пообіцяли взяти на себе оплату оренди нової торгової точки. Власницею магазину є психолог Андерса Сальгейро. Вона на початку року дала публічну обіцянку прожити на суму 1111 євро протягом 1 року, 11 днів, 11 годин і 1 хвилини.

У цій торговій точці нічого не продають До такого способу життя в рамках проекту Belive Андерса Сальгейро привернула величезну кількість людей - кілька сотень. Серед них в більшості люди "привілейованих" професій: актори, архітектори, журналісти й економісти. Ці добровольці взяли на себе зобов'язання жити на 92 євро в місяць. У чому ж полягає головна ідея цього проекту? У залученні населення населення до більш скромного життя в гармонії з природою, у відмові від грошей як від головного способу придбання товарів і послуг.

Чи можна так прожити протягом цілого року? Все життя нового цікавого проекту Be Shop висвітлюється в Facebook, правда, записи ведуться, в основному, на португальською мовою, але бажаючі можуть скористатися послугами безлічі безкоштовних онлайн-перекладачів.

Новий магазин - місце для обміну товарами Непогано б, на думку редакції, запустити такий проект Belive на російському грунті.