Експерти: Росіяни почали частіше міняти меблі

Anonim
Експерти кажуть, що останнім часом росіяни стали набагато частіше звертати увагу на домашній інтер'єр. Якщо раніше меблі купували «на століття», то сьогодні - всього на пару років, не більше.
Пилові «стінки», грубі полки, які не модні ліжка і похмурі комп'ютерні столи зараз зустрічаються рідше: люди вважають за краще купувати більш сучасні і стильні варіанти меблів. До речі, сучасні та багатофункціональні комп'ютерні столи сьогодні є найрізноманітнішої конфігурації, причому, купити їх можна за досить низькими цінами.

Росіяни почали частіше міняти меблі Правда, оновлення інтер'єру найчастіше відбувається поступово: поміняти всю обстановку відразу, на жаль, можуть дозволити собі не всі. Росіяни вибирають недорогі меблі, вироблену саме на вітчизняних підприємствах, позбавляються від неї швидко. Імпорт з далекого зарубіжжя користується зараз значно меншим попитом з простої причини - він дорожче.
Скромні класичні моделі, на думку фахівців, відступають в тінь, на зміну їм прийшли більш яскраві, навіть зухвалі, але актуальні зразки.

Росіяни стали набагато частіше звертати увагу на домашній інтер'єр Один з блогерів Твіттера Венера пише: «Я вважаю за краще яскраву меблі».
На думку редакції, може бути, через деякий час в країні заговорять і про дизайнерських меблів. Але зараз вона, за оцінками експертів, зовсім трохи доступна.