ВКонтакті змінює стрічку в мобільному додатку

Anonim

ВКонтакте оголосив про початок глобального оновлення мобільного додатка - першою в рамках експерименту зміниться стрічка.

Зміниться відображення фотографій, текстів та вкладень у постах. Оновлення дизайну йде поступово, але через деякий час побачити його зможуть усі.


Новий дизайн записів у стрічці

Записи у стрічці тепер виглядатимуть по-новому. Авторам це допоможе привернути більше уваги до яскравого контенту, а користувачам - бачити публікації у відмінній якості на будь-яких екранах.

Розповідаємо про головні зміни:

Зображення Для зображень є три варіанти пропорцій - ваші ілюстрації підлаштовуються під найближчий ним формат автоматично. Якщо хочете підготувати зображення самостійно, вибирайте один із варіантів співвідношення сторін: 1:1, 3:4 або 4:3. Після цього, при публікації декількох зображень, і вони вишикуються в акуратну сітку.

Тексты У стрічці будуть показуватися перші 14 рядків запису, в яких немає вкладень. У публікаціях з картинкою - чотири рядки, якщо текст більше шести, або все відразу, якщо менше. Відкрити весь вміст можна одним дотиком - за допомогою кнопки «Показати ще».

Вкладення. Пости з додатковими вкладеннями тепер виглядають компактнішими, при цьому всі формати, як і раніше, залишаються в швидкому доступі.

Лайки. Поновлюються й позначки «Подобається»: тепер ставити їх можна буде швидким подвійним торканням.

Активність друзів. Зі стрічки приховують лайки друзів та їх підписки, тому ви не бачитимете активність своїх друзів, а вони вашу.

Раніше сервіс «VK Музика» обзавівся своєю стрічкою, в якій почали показуватись музичні оновлення: нові релізи, плейлисти та окремі пісні. Також «VK Дзвінки» додали нову опцію, що дозволяє планувати будь-яку онлайн-зустріч із колегами та бізнес-партнерами заздалегідь.