Стала відома дата проведення десятої Вебмайстерні

Anonim

Представники компанії також опублікували програму десятої Вебмайстерні, яка пройде 25 березня повністю онлайн. Тема програми - «Кроки для зростання бізнесу», ефір буде розділено на два потоки: для інтернет-магазинів та для сфери послуг:

  • Кроки для зростання інтернет-магазину. Фахівці розкажуть про сервіс Яндекс.Маркет Аналітика, покаут інструмент для швидких тестів в інтерфейсі, запропонують чек-лист для аудиту інтернет-магазину. Слухачі також дізнаються, як організувати доставку на новій хвилі переходу сервісів в онлайн, чим гарний краудсорсинг для рутинних завдань.
  • Кроки для зростання бізнесу у сфері послуг. Яндекс.Бізнесу. Будуть доповіді про те, як організувати ефективний кол-центр, побудувати процеси в сучасній кондитерській або нарешті знайти інтернет-маркетолога, який принесе користь вашому бізнесу.

Глядачі зможуть дивитися щось одне або перемикатися між трансляціями, коли захочеться. Обидві трансляції поділяться на 3 блоки: перший етап - бесіди про якісний трафік, потім - про аналітика, а в третій частині спікери поділяться лайфхаками.


Окрім доповідей, будуть продемонстровані реальні кейси компаній METRO, OZON, AliExpress та інших, анонсовані нові сервіси Яндекса для бізнесу в доповідях. прямому ефірі.

Представники компанії рекомендують заздалегідь зареєструватися, щоб своєчасно отримати посилання із запрошенням на трансляцію.

Нагадаємо, що трохи раніше Яндекс.Директ запустив тестування «Майстра кампаній», а також новий сервіс для оплати Yandex Pay.