Оновлення Інстаграм на андроїді: що робити

Anonim

Як оновити Інстаграм на андроїді вручну або в автоматичному режимі

Мережа Інстаграм - одна з найпопулярніших. До неї можна заходити з мобільного телефону, який має будь-яку операційну систему. Періодично зміст соцмережі старіє, на сайті з'являються нові цікаві опції, змінюється дизайн. Щоб йти в ногу зі змінами, користувачі радять якомога частіше оновлювати програму.

Навіщо потрібне оновлення програми Instagram

Періодично виконувати оновлення будь-яких програм, включаючи Інстаграм, необхідно, тому що:

  • програми починають працювати швидше, відкриваються всі повідомлення в особі;
  • змінюється на краще дизайн та інтерфейс;
  • з'являються додаткові опції;
  • додаток працює без помилок і не зависає.

В Інстаграм постійно з'являється щось нове, якщо його вчасно перезавантажувати

Все це стосується будь-яких сторонніх програм, включаючи соціальні мережі «ВКонтакте», «Однокласники» та «Фейсбук», на будь-якому смартфоні (мейзу, самсунг, хонор тощо).

Останнє оновлення робить попередню версію кращою

Як дізнатися версію та наявність оновлень

Як оновити програму на андроїді вручну та через мобільний Інтернет

Щоб дізнатися версію Інстаграм та наявність оновлень, користувачеві необхідно виконати наступну послідовність дій:

  1. Увійти до стандартного меню Play Market.
  2. Перегорти сторінку вниз до упору.
  3. Далі вибрати пункт перегляду дозволів.
  4. При натисканні на цей пункт меню користувач автоматично отримує всю актуальну інформацію про програму Інстаграм, включаючи версію та наявність будь-яких модифікацій.
У такий же спосіб можна дізнатися всю актуальну інформацію про інші додатки, що працюють на андроїді. Цей спосіб дуже зручний і простий.

Як оновити Інстаграм вручну в Play Market

Користувачі часто запитують про те, як оновити Інстаграм на андроїді. Для виконання всіх необхідних модифікацій вручну користувач повинен:

  1. Вибрати Play Market, натиснувши на відповідну іконку.
  2. Зайти в «Мої програми».
  3. Вибрати зі списку потрібну програму.
  4. Натиснути на завантаження.
Як оновити Інстаграм на айфоні - інструкція з переустановки

Через деякий час назва програми зникне зі списку. Це означає, що версія оновилася, і можна починати користуватися програмою.

Зверніть увагу! При оновленні вручну можуть збитися інші налаштування телефону, тому краще вибрати автоматичний режим.

Оновлення через APK-файл

Як зробити Інстаграм чорним на андроїді - докладна інструкція

Модернізація із застосуванням файлу APK теж користується великою популярністю у користувачів. Для цього завантажений файл Instagram APK переміщається в гаджет з встановленою операційною системою андроїд і запускається.Після цього натискається кнопка «Оновити», і пристрій слідує команді користувача.

Виконати модернізацію можна із застосуванням файлу APK

Включення та налаштування автоматичного оновлення

У автоматичного оновлення багато переваг, наприклад:

  • користувачеві не треба витрачати час на самостійне налаштування;
  • цей режим дозволить бути в курсі будь-яких модифікацій;
  • програма завжди працюватиме швидко, без помилок;
  • Ніякі зміни в програмі Інстаграм не пройдуть повз власника мобільного пристрою.

Зверніть увагу! Проте деяким користувачам не подобається режим автоматичної модифікації, тому що вони звикають до старої версії програми і почуваються некомфортно, якщо постійно щось змінюється.

Через Instagram

Щоб виконати модернізацію цим способом, потрібно зайти у свій профіль. Там є такий розділ, як "Налаштування". У ньому вибирається автоматичне оновлення.

Через Play Market

Для виконання операції через Play Market слід зайти в налаштування та вибрати автооновлення. Після цього бажані програми змінюватимуться за замовчуванням, як тільки з'явиться нова версія. Потім цей режим можна буде відключити.

Автоматичну модернізацію включають та налаштовують через програму Play Market

Зверніть увагу! При користуванні Play Market для Android дуже часто разом з потрібною програмою починають завантажуватися різноманітні сторонні програми. Їх потрібно просто ігнорувати, інакше є великий ризик заразити мобільний пристрій небезпечним вірусом.

Що робити за відсутності оновлень

Бує, що навіть при виконанні всіх інструкцій оновлення не з'являються. Це може бути викликано такими причинами:

  • тимчасовими збоями у роботі програми з залежних від користувача причин;
  • проблеми з операційною системою андроїд;
  • автоматичним поверненням налаштувань до тих, що раніше були встановлені за замовчуванням.

Виявивши причину відсутності модернізації, можна приступити до вирішення проблеми.

Перезапустити телефон

Чаще всього програма не оновлюється через те, що на телефоні одночасно відкрито кілька різних програм. У цьому випадку слід закрити всі програми та виконати просте перезавантаження гаджета. Після цього телефон почне працювати швидше, а версія Інстаграм буде оновленою. Цей спосіб спрацьовує у 90% випадків.

Важливо! Після перезавантаження оновлення можуть з'явитися не відразу. Це нормальне явище, особливо якщо переповнено пам'ять мобільного пристрою. У цьому випадку процес встановлення нової версії Інстаграм може зайняти трохи довше, до 5 хв.

Переустановка програми

Про те, як оновити Інстаграм на андроїд-телефоні, багато хто знає. Але не всім відомо, що при поганій роботі програми або інших проблем можна перевстановити. Як перезавантажити на андроїд Інстаграм, здогадатися неважко. Найпростіший спосіб – видалити програму та встановити її заново в новій версії. Також можна зайти в магазин мобільних додатків, вибрати соцмережу та поставити галочку навпроти пункту «Переустановка». Обидва способи не займуть багато часу.

Як виявити зміни в оновленні

Щоб переконатися, що процедура була виконана правильно, після закінчення всіх маніпуляцій слід знову зайти в додаток Інстаграм через Плей Маркет і вибрати пункт, де зібрана вся актуальна інформація про програму.Побачивши назву версії, користувач зможе зрозуміти, чи було виконане оновлення. Також модифікації завжди помітні візуально у стрічці соцмережі.

Оновлення можна переглянути в Плей Маркеті

Досвідчений користувач повинен знати не тільки про те, як перезавантажити на андроїд Інстаграм, але і про те, як виявити будь-які зміни в новій версії. І тоді, якщо зміни не влаштовуватимуть, можна буде перевстановити або повернутися до старої версії.

Регулярне внесення в пам'ять пристрою своєчасних оновлень сприяє швидкій та безперебійній роботі Інстаграм у поєднанні з будь-яким мобільним гаджетом. Інстаграм для андроїд отримав багато позитивних відгуків від початківців та досвідчених користувачів.