Як зайти в обліковий запис або особистий кабінет iCloud з Android: увійти до пошти

Anonim

iСloud пошта увійти з Андроїд - встановлення та налаштування

Користувачам Apple близька та доступна зручна система зберігання даних iCloud. Часто зміна яблучного девайсу на Android викликає деякі питання, пов'язані з перенесенням особистих даних. Ця інструкція буде корисною для тих, хто зіткнувся з подібними проблемами. Або хтось при запитах «айклауд вхід з андроїда», «iCloud пошта на андроїд» не отримав вичерпної відповіді.

Чи можливо зайти в iCloud з Андроїда

Інформації про хмарний сервіс у мережі достатньо. Отже, це віртуальна система зберігання Apple, що надає доступ до даних користувача: фотографій, музики, відео, документів та інше.

Форма авторизації в iCloud через вебсайт

Компанія подбала про своїх покупців, забезпечивши їм потужне сховище. За допомогою цієї системи можна здійснювати покупки, зберігати резервні копії даних iPhone та iPad. Скориставшись функцією сімейного доступу, можна поділитися різними даними з іншими користувачами. У разі втрати смартфона пропажу можна буде виявити за допомогою спеціальної функції.

Всі фотографії, відеозаписи, нотатки та документи, зроблені на пристрої, будуть розміщені на зберіганні в iCloud. Останнє необхідно тим, хто використовує кілька пристроїв одночасно.

Важливо! Хмарне сховище спільно з браузером Safari допоможуть зберегти логіни та паролі – при вході в обліковий запис на будь-якому сайті, система пропонує синхронізувати дані і запам'ятати їх.

Доступність хмарного сховища Apple викликає незручність для тих, хто все ж таки вирішив замінити його на Android.Система зберігання айклауд створювалася корпорацією Еппл виключно для пристроїв з ОС, що використовується на Mac, iPhone, iPad та ін. (ІOS). Тому для гаджетів на андроїд ця система недоступна. Але кілька способів доступу все ж таки можуть вирішити питання, як зайти в айклауд з андроїда.

Як увійти в обліковий запис та особистий кабінет iCloud на Андроїді

Як підключити смарт-годинник до телефону Андроїд - встановлення зв'язку

Перенесення інформації з iCloud на пристрої з операційною системою Android здійснюється деякими доступними способами. Слід зазначити, що офіційної інструкції з входу немає, тому при введенні пошукового запиту «iCloud увійти в Андроїд» в Мережі, користувач отримуватиме такі повідомлення системи:

  • браузер не підходить;
  • з'єднання не підтримується.

Можлива помилка при авторизації в iCloud

В iCloud пошта увійти з андроїд досить просто. Виверт знайти програму через Google Play не пройде, та й у Мережі нічого подібного немає. Слід звернути увагу, що спільного сервісу для синхронізації iCloud для Android немає, тому кожен компонент сховища (мультимедіа, документи, пошта) знадобиться відкривати окремим способом за допомогою сторонніх програм.

Прощаючись зі своїм «старим» зберігачем цінної інформації, користувачі девайсів задаються питаннями перенесення та синхронізації даних на андроїд. Сервіс Google Play пропонує низку програм, що полегшують перехід на ОС Андроїд. Достатньо вибрати потрібний контент у мережі.

Форма пошуку програми в Google Play

Невеликий гайд за скачуванням програми в програмі Play Маркет:

  1. Відкрити програму. Вона доступна на сайті play.google.com
  2. Знайти контент у рядку пошуку або зробити вибір, переглянувши каталог.
  3. Вибрати потрібну програму.
  4. Натиснути значок «Встановити» або на кнопку з вартістю, якщо програма платна.
  5. Інструкції на екрані допоможуть здійснити покупку та наступне налаштування.

Покрокова інструкція з того, як зайти в обліковий запис та особистий кабінет айклауд з Андроїд, йде далі. Дотримання перерахованого порядку легко допоможе виконати вхід з облікового запису iCloud на андроїд:

  1. Увійти до мережі за адресою appleid.apple.com, де вибрати розділ «Безпека», потім «Паролі додатків» та натиснути «Створити пароль».
  2. У вікні ввести пароль і натиснути «Створити», потім скопіювати в буфер обміну пароль із 16-ти символів.
  3. В налаштуваннях гаджета пройти наступний шлях: «Керування обліковими записами» – «Додати обліковий запис» – «Особистий IMAP». На цьому етапі достатньо ввести адресу облікового запису айклауд і згенерованим раніше паролем підтвердити вхід.

Після синхронізації можна користуватися гаджетом.

Крім цього базового способу, доступні ще кілька варіацій по входу в хмарний сервіс айклауд з телефону на андроїд. Тут розказано про найбільш популярні та швидкі.

Через пошту на Андроїд

Для того щоб здійснити вхід до пошти на Андроїд з облікового запису iCloud, потрібно використовувати встановлений в ОС Android додаток Email.

До уваги! Крім цього, допустимі Outlook, Yahoo або інші поштовики.

Підтримувані веб-сервіси для отримання пошти

У вибраному додатку необхідно виконати такі дії згідно з наведеною нижче інструкцією. Як зайти в айклауд з андроїда:

  1. У полі «логін» ввести адресу iCloud (що складається з імені користувача).
  2. Вибрати ручне налаштування, натиснувши відповідний значок.
  3. Ввести пароль.
  4. У наступний рядок ввести «mail.me.com» без вказівки додаткових символів.
  5. Тип захисту, згідно сертифікату – SSL.
  6. Вказати порт, через який заходитиме програма - 993. Цифри змінювати в жодному разі не можна!
  7. Рядок IMAP слід пропустити.
  8. Натиснути «Далі» для налаштування сервера SMTP.
  9. Слід продублювати введену адресу в адресний рядок замість IMAP ввести SMTP.
  10. Тип захисту залишити колишнім або допускається входити за TSL.
  11. Налаштувати порт – 587.

Важливо! Закінчити налаштування потрібно натисканням ОК. Погодитись на аутентифікацію, у разі появи повідомлення.

Таким чином, буде здійснено вхід до пошти айклауд з андроїда.

За допомогою програми myMail

Потрібен програма «Синхронізатор для iCloud Mail», завантажити онлайн його можна в Play Маркет.

Програма «Синхронізація для Cloud Mail»

Сервіс дозволить об'єднати всі облікові записи в системну поштову скриньку. Цей спосіб набагато простіше попереднього. Після заповнення всіх полів відбувається автоматична синхронізація даних.

Користувачі у своїх відгуках на play.google.ru відзначають, що ця програма зручна у застосуванні і дозволяє підключатися до декількох пристроїв одночасно.Є й негативні відгуки. Так, власники китайських смартфонів пишуть про збій системи та порушення синхронізації, що спричинило видалення всіх даних.

Як увійти з андроїда до пошти айклауд:

  1. Завантажити програму в Play Маркет за запропонованою раніше інструкцією.
  2. Ввести у відповідні поля логін та пароль облікового запису Google.
  3. Слідуючи інструкції на екрані, продовжити встановлення програми.

Сгенерований пароль

Ще один нехитрий спосіб - за допомогою згенерованого пароля. Необхідно увійти до облікового запису на офіційному сайті Apple і перейти до пункту «Безпека». Далі, вибрати «Паролі додатків» і посилання, що знаходиться поруч, автоматично згенерує пароль.

Потрібно ввести пароль у полі та натиснути кнопку «Створити». У налаштуваннях андроїд-пристрою вибрати піктограму «Користувачі та облікові записи».Додати обліковий запис і натиснути на рядок «Personal IMAP». У сусідньому вікні вбити адресу пошти айклауд, а у верхнє ліве поле - згенерований пароль Епл.

Важливо! Ця адреса збережеться та з'явиться у загальній системі з іншими обліковими записами.

Як перенести контакти з iCloud

Як увійти в Гугл Плей - покрокова інструкція користувача

Якщо з входом до пошти все прозоро і зрозуміло, то з перенесенням контактів, даних з календаря та музики, доведеться попрацювати. Ця навичка допоможе зберегти особисту інформацію.

Користувачі мережі активно застосовують різні сервіси, що дозволяють подивитися інформацію на кількох пристроях одночасно. Деякі можливі методи перенесення, доступні користувачам з будь-яким рівнем знань, описані далі.

Перенесення контактів

Щоб надіслати файл vCard, що містить контакти, необхідно увійти з ПК до облікового запису iCloud на офіційному сайті Apple.Далі окремим файлом експортувати контакти до сервісу Google. І переслати файл на Андроїд будь-яким зручним способом або скинути його відразу на пристрій з комп'ютера.

Меню передачі контакту у форматі VCF

Трохи інформації про файли vCard. Універсальний формат файлу VCF, який надсилається разом з файлом vCard, дозволяє експортувати дані до інших програм поштових сервісів, полегшуючи читання та синхронізацію інформації.

Для перенесення контактів через однойменний додаток на Андроїд необхідно:

  1. Пройти реєстрацію та авторизацію на сторінці Google з ПК.
  2. На смартфоні перейти до «Контактів» та у вкладці «Імпорт» вибрати кнопку «Імпортувати» з іншої служби.
  3. Заповнити відповідні вікна даними облікового запису айклауд.
  4. Перейти по значку «Почати експорт».

Тепер контакти перекинуться до телефонної книги облікового запису Гугл.

Перенесення даних з календаря

Важливі дати, події та позначки з календаря допоможе перенести програму Sync for iCloud, розроблену спеціально для андроїд.

Додаток із платної категорії, але його невисока вартість окупається зручністю синхронізації даних. До переваг використання відноситься те, що користувачам не доведеться використовувати додаткові сторонні веб-інтерфейси.

Увага! Щоб використовувати програму, варто попередньо створити резервну копію календаря в обліковому записі хмарного сховища.

Поряд застосування:

  1. Запустити Sync for iCloud на пристрої Android.
  2. Увійти до облікового запису хмари в додатку.
  3. Вибрати календар iCloud для синхронізації.

Після правильної установки та активації, програма буде синхронізувати будь-які зміни та доповнення, що вносяться в календар айклауд. Доступ до календаря айклауд та можливого редагування даних буде отримано після встановлення та запуску програми.

Важливо! Даний професійний сервіс інтегрує взаємодію двох операційних систем.

Перенесення музики

З експортом медіаконтенту впорається сервіс Play Маркета Музика або програма Amazon Cloud Player. Використовуючи ці сервіси, можна об'єднувати музику з двох облікових записів Android та iOS.

Програма для синхронізації мультимедіа Amazon Cloud Player

Після встановлення Amazon Cloud Player, слід увійти в обліковий запис хмари. У меню програми є перемикання екранів музики: комп'ютер і Cloud, є кнопка для входу в магазин музики.Також у безкоштовному акаунті, є ліміт 250 пісень – приємне доповнення до переходу на іншу ОС.

До уваги! Додаток дозволяє купувати та прослуховувати музику, переглядати інформацію про виконавців та про творчість останніх.

Загалом, при грамотному підході, переїзд з iOS може пройти безболісно. Системний конфлікт операційних систем не може бути приводом для користувальницьких незручностей. Недосвідчений користувач з легкістю зможе знайти інформацію на запит «увійти в айклауд з телефону андроїд» і, дотримуючись перелічених у цій статті інструкцій, здійснити подальші дії. Важливо розуміти, що з використанням «окольних» методів перекидання інформації, можливий ризик втрати особистих данных.