Які телефони Samsung оновляться до Android 10: список смартфонів s8

Anonim

Оновлення Андроїд 10 на Самсунг - дата виходу

Однією з найпопулярніших операційних систем для сучасних телефонів є Android. Варто відзначити, що вона досить демократична стосовно своїх користувачів і дозволяє робити те, з чим не може впоратися, наприклад, iOS. Порівняно недавно вийшла 10 версія Android. У зв'язку з цим багато власників телефонів Samsung почали цікавитися, що являє собою Android 10 і що в ній нового.

Дата виходу оновлення Android 10

Оновлення операційної системи відбулося 13 березня 2019 року. Саме тоді вийшла перша версія Android Q Beta 1, а вже у квітні друга версія Beta. На момент виходу вона була доступна лише власникам фірмових телефонів компанії Google – Pixel. Як і належить, у бета-версії не можна було користуватися повною мірою, але вона змогла показати розробникам всі недоліки, які в майбутньому мають бути виправлені. Сама презентація припала на травень 2019 року. Також було повідомлено, що Google відмовляється від назв типу Oreo, Jelly Beans і так далі. Реліз називатиметься просто: Android 10.

Оновлення Samsung до Android 10

Важно! Багато власників смартфонів цікавляться, коли Samsung оновить Андроїд до 10. Компанія відповідає неоднозначно, оскільки підтримка гаджетів постійно змінюється .

Першим отримав оновлення Google Піксель

Що нового в оновленні Android 10

Як оновити андроїд на телефоні Samsung

Розробники прислухалися до вимог користувачів і на своїй конференції анонсували, що нова операційна система матиме такі функції:

  • LifeCaption. Це спеціальна програма, яка дозволяє в режимі реального часу створювати підписи та субтитри до відео або музики.
  • Dark Mode. Це так звана темна тема. Її можна активувати як для всього інтерфейсу операційної системи, але й окремих програм. Користувачі вже давно просили ввести її.
  • Нова навігація за допомогою жестів. Вона повинна дозволити керувати телефоном простими помахами рук у ліву чи праву сторону, очищати повідомлення та висувати додаткове меню.
  • Smart Reply. Ця утиліта інтуїтивних дій здатна автоматично пропонувати відкривати посилання з SMS-повідомлень у всіх додатках.
  • Предвстановлена ​​опція запису відео з екрана. Це те, про що неодноразово просили люди, яким доводилося встановлювати додаткове програмне забезпечення для створення простих скріншотів або записів ігор.

Крім зручностей, Google знайшла в собі сили посилити безпеку всіх конфіденційних даних людей. Операційна система повинна стежити за тим, які програми мають доступ до фотографій або розташування, а також повідомляти користувача, якщо якась із програм продовжує стежити за геопозицією людини, навіть якщо вона заборонила їй це робити.

Трохи пізніше Google обіцяє включити в операційну систему режим Focus Mode, який повинен відключати програми, що заважають людині в конкретний момент часу. Ще одна значна деталь полягає в тому, що десяту версію Android зробили сумісною з пристроями, що підтримують стандарт зв'язку 5G і девайсами з гнучким дисплеєм.Такі пристрої у Samsung є, саме тому люди цікавиться, які телефони Samsung оновляться до Android 10.

Чорна тема для нової ОС

Які телефони Samsung оновлення до Андроїд 10 отримають

Чи потрібно оновлювати програмне забезпечення на Андроїд Samsung та інших телефонах

Багато користувачів телефонів Samsung цікавить, коли вийде Android 10 на Samsung. Пройшло досить багато часу, відколи 10 версія Android була анонсована. За традицією, першими її отримали фірмові телефони Google Pixel всіх моделей. Інші виробники будуть отримувати нову систему поступово, а деякі взагалі не зможуть дочекатися Android 10, дата виходу Samsung гаджетів з цієї ОС також не відома. Опубліковано лише список телефонів та планшетних комп'ютерів від Samsung, які отримають заповітне оновлення найближчим часом. Виглядає так:

  • Лінійка Galaxy S: S10, S10+, S10e, S9, S9.
  • Лінійка Galaxy Note: Note 10, Note 10+, Note 9.
  • Лінійка Galaxy M: M40, M30, M30s, M20, M10.
  • Лінійка Galaxy J: J8, J6, J6+, J4, J4+, J7 Duo, J7 2018, J5 2018, J3 2018.
  • Лінійка Galaxy A: A90 5G, A80, A70, A60, A50, A50s, A40, A30, A30s, A20, A20e, A10, A10s, A10e, A9 Pro 2019, A9, A7, , A6+, A8, A8 Star Lite, A9, A9 Star Lite.
  • Лінійка Galaxy Tab: Tab S5e, Tab S4, Tab A 2019, Tab A 2018.

Важливо! У списку «Які пристрої Samsung отримають Android 10» немає таких моделей минулих років, як S8, S8+ та Note 8. Це цілком логічно, оскільки сьогодні компанія практикує лише дворічний цикл підтримки своїх устройств.

Багато популярних смартфонів було позбавлено десятки

Samsung s8

Зовсім недавно з'явилася інформація, що Galaxy S8 і S8+ і Galaxy Note 8 таки отримають нове оновлення до десятої версії. Про це повідомила сама технічна підтримка корпорації. До речі, останньою підтримуваною для цих девайсів мала стати саме дев'ята версія, яка також вийшла у 2019 році. Виробники поспішають порадувати тим, що це оновлення може стати не останнім.

Вірити цим даним чи ні – ніхто не знає. Компанія дійсно часто займається тестуванням та впровадженням новітніх версій операційних систем на досить старі телефони. В приклад можна навести Андроїд 8 на Гелаксі С6 та Андроїд 9 на Гелаксі С7. Незважаючи на це, тестування досі жодного разу не перейшло у повноцінний реліз, а отже чекати та сподіватися на отримання S8, S8+ та Note 8 з новою десятою версією Андроїда не варто.

Samsung s8, швидше за все, не отримає Android 10

Samsung s9

Модель s9 Samsung оновлення до Android 10 вже отримала. Це сталося на початку 2020 року, але поки що лише у Німеччині та лише для абонентів місцевого оператора Xfinity Mobile. Швидше за все після тестів система потрапить і на інші смартфони цієї моделі в різних країнах. Компанія поспішила з оновленням, адже воно планувалося на лютий.

Листування з підтримкою Samsung, що підтверджує наявність Android 10 на Samsung С8

Samsung a50

З кінця 2019 по початок 2020 року Samsung анонсувала та випустила повністю стабільні оновлення до свіжої Андроїд 10 для деяких смартфонів з лінійки «А». Ними стали Galaxy A40 та лідер продажів Galaxy A50.Саме А50 став другим за популярністю та масовістю телефоном серед усіх тих, що виробляла компанія.

Важливо! Якщо враховувати, з якою швидкістю Samsung анонсує та випускає оновлення для операційної системи своїх пристроїв, можна припустити, що всі моделі серії «А» отримають свої релізи вже до кінця лютого 2020 року, хоча спочатку планувалося дати їм ОС лише у квітні.

Інші можливі моделі

Серед інших можливих моделей, які в майбутньому отримають або вже отримали свої законні оновлення до Android 10, стали M серії (M40, M30, M30s, M20, M10), J серії (J8, J6, J6 +, J4, J4+, J7 Duo, J7 2018, J5 2018, J3 2018), а також Note (Note 10, Note 10+, Note 9) та Tab (Tab S5e, Tab S4, Tab A 2019, Tab A 2018 ). Точно сказати дату виходу для кожного пристрою не можна, тому що компанія регулярно перевиконує свої плани і виходить за свої терміни, які намітила на новий 2020 рік.

Десятка вже доступна для Samsung a50

Статистика розподілу версій Андроїд

Як відкатити оновлення Андроїд на попередню версію

На даний момент у мережі є докладний графік оновлення всіх пристроїв компанії Samsung до десятої версії популярної операційної системи Android. У січні нового 2020 свій апдейт отримав Galxy S10, а в лютому - Note10, Note9 і Galaxy A40s. Наприкінці березня повністю планується оновити Galaxy S9 та S9+ та Galaxy A8s.

Квітень буде також дуже активним, адже саме в цей час з'являться релізи для Galaxy A50-5G, A50s, A80 та A9 Star. Травень ознаменується виходом десятки для Galaxy A60, A70, A9 2019, A9 Star Lite, а також для гучного на весь світ Galaxy Fold та Galxy Tab S6. Літо також буде «спекотним», адже саме в цей час оновляться Galaxy S, Galaxy W2019, Galaxy A20s, A6s та Tab S4. Закрити випуск усіх релізів заплановано до жовтня 2020 року.

Детальний список планованих оновлень

Таким чином, було розказано, які Самсунги отримають Андроїд 10 і в яких числах це буде реалізовано. Встановити систему можна буде звичайним чином, тобто «по повітрю», якщо телефон не був рутований.