10 кращих онлайн-конструкторів візиток: як зробити візитівку самому

Anonim

Навіщо потрібен конструктор візиток? Незважаючи на поширення інтернет-технологій, звичайні фізичні носії інформації не втратили своєї актуальності. До них відносяться і візитні картки, які хороші:

  • як носії фірмового стилю компанії;
  • як рекламний інструмент;
  • як спосіб зробити клієнта постійним.

Візитка часто свідчить про статус свого власника: про це скаже папір, на якому він роздрукований, та його дизайн.


Розробкою візиток займаються графічні дизайнери. Але хорошого дизайнера потрібно ще знайти, і то не факт, що він правильно зрозуміє всі ваші побажання.

Якщо ви ставитеся до категорії людей, які воліють робити все самі, і у вас все гаразд з креативом, ви можете зробити візитку і самостійно. Для цього є спеціальні конструктори візиток. Для роботи з ними не потрібне знання графічних редакторів. Достатньо включити фантазію, і чітко розуміти, якою має бути ваша візитка.

Що має бути на візитівці: які дані вказати та що написати

На візитній картці необхідно вказати основну інформацію.

  • Назва компанії, логотип, сфера діяльності, слоган або УТП .
  • Ім'я та прізвище людини. Якщо написати ім'я та прізвище великим шрифтом по центру і ще виділити жирним, це ніяк не допоможе клієнтам зв'язатися з вами.
  • Хто і чим можете допомогти. Краще зробіть акцент на тому, чим ваш контакт буде корисний людині. Опишіть проблеми, які ви можете вирішити за клієнта.
  • Викинути або залишити. Зберіть всі візитки, накопичені вами і розберіть їх за рівнем корисності. Які викинуть, а які ви залишите? Визначте, що було вирішальним фактором при ухваленні рішення і додайте це на свої візитки.
  • Контакты. Адреса компанії, телефон (краще кілька: співробітника та компанії), електронна пошта, веб-сайт.

Підготуйте текстову інформацію для візитки та переходимо до її створення. Далі ви знайдете список із десяти онлайн-конструкторів візиток, за допомогою яких ви можете створити свою візитну картку (іноді навіть безкоштовно).

ТОП-10 онлайн-конструкторів візиток

1. Canva

Це онлайн-сервіс для створення будь-якого виду дизайну. У простому редакторі розбереться навіть новачок. Тут можна створювати все: від обкладинки сторінки в соціальних мережах до інфографіки (і візитки теж).

Canva пропонує готові сучасні шаблони візиток на будь-який смак, і більшість з них безкоштовні.

Ви можете змінювати шрифт, завантажувати своє зображення, додавати фони, кліпарти, фігури (деякі з них можуть бути платними - від 0, 99 $).

Працювати в редакторі дуже просто - ви перетягуєте потрібні елементи, змінюєте їх розмір та положення. Можна працювати з шарами.

Готовий дизайн легко зберегти на свій комп'ютер або відправити, наприклад, до соціальних мереж.

2. PrintDesign

Тут ви можете створити свою візитку з нуля або використовувати шаблони, представлені в бібліотеці конструктора.

Ще один плюс конструктора – у нього вбудований механізм роботи з фотостоками, тому ви прямо під час роботи над візиткою можете пошукати відповідне зображення у фотобанку.

Шаблони можна вибирати за тематикою вашого бізнесу. Тут дуже багато гідних шаблонів.

Готову візитку (макет) можна зберегти собі на комп'ютер або відразу замовити друк у друкарні.

3. Printomat

У цьому онлайн-конструкторі можна робити не лише візитки, але й флаєри, листівки, бланки, запрошення… У конструктор можна завантажувати свої зображення та використовувати шаблони (у бібліотеці їх близько 800).

Якщо вибрати шаблон, то залишиться тільки ввести свої дані, і візитка готова. Тут же можна замовити і друк візиток, вказавши тираж і термін друку.

Готову візитку можна зберегти в особистому кабінеті, або отримати посилання на неї на пошту.

4. Printclick

Ще один конструктор від компанії, яка займається виготовленням та друком поліграфічної продукції. Ви можете створити свою візитку безкоштовно, на основі пропонованих шаблонів (понад 3000), відредагувати її та замовити друк потрібної кількості (вже за гроші).

Можна завантажити і свій дизайн.

У компанії є і спеціальна пропозиція – 100 візиток абсолютно безкоштовно, але на звороті вашої візитки буде адреса їхнього сайту. Ось такий маркетинговий хід.

5. Crello

Безкоштовний конструктор візиток «без каверзи». Це чудовий редактор, у якому можна як створювати макет візитки з нуля, завантаживши свої картинки та шрифти, так і скористатися готовими шаблонами (їх більше 12 000!).Плюс редактор пропонує понад 10 тисяч своїх елементів дизайну. Деякі їх потрібно купити за 0, 99$ - потім можна використовувати без обмежень.

Прості візитки можна створювати та зберігати абсолютно безкоштовно. Якщо зайнятися дизайном хочеться всерйоз - можна купити підписку - Crello Pro - за 16, 67 $.

Тут можна створювати не лише візитки. Crello допоможе вирішити будь-які проблеми з дизайном – починаючи від відеообкладинок для Facebook до поштових листівок.

6. Maketron

Ще один сервіс, де створену безкоштовну візитку можна відразу відправити до друку та чекати на доставку вже готових карток.

Візитку можна зробити з нуля або скористатися запропонованими шаблонами. Під час створення візитки можна скористатися послугами фотостоку, вбудованого в редактор. Також можна вибирати кліпарти, шрифти безкоштовно.

Готовий макет можна зберегти у своєму кабінеті, завантажити (за окрему плату) або відразу відправити до друку.

7. Coral-print

У цьому конструкторі ви можете безкоштовно створювати візитки і замовити потім їхню роздруківку. Щоб зберегти готову візитку, не потрібно реєструватися або платити.

Для створення візитки можна використовувати вертикальні або горизонтальні шаблони. Вибір великий, дизайни цікаві.

Але завантажується макет готової візитки у форматі .pdf.

8. Online-vizitka

У цьому конструкторі потрібно буде попрацювати над дизайном самостійно. Тут для цього є все необхідне: можна задавати колір тла, вибирати шрифти, завантажувати картинки та іконки. Можна легко зробити двосторонню візитку.

За умови, що ви відразу замовите роздруківку візиток, можете створювати дизайн безкоштовно. За окрему плату до роботи можна залучити штатного дизайнера.

9. Articul.ru

У цьому конструкторі візитки створюються на основі готових шаблонів. Всі шаблони можна відфільтрувати за тематикою вашого бізнесу.

Дизайни різноманітні, цікаві, так що знайти для себе хорошу візитку не складе труднощів.

Шаблон редагується - створіть на його основі щось оригінальне. Ви можете завантажувати свої зображення, працювати з шарами, повертати елементи, сформувати та розмістити на візитівці QR-код.

Як і в інших подібних сервісах, після створення візитки ви замовляєте її роздруківку. Всі ваші макети та замовлення зберігаються, і ви будь-якої миті можете роздрукувати стару візитку ще раз.

Вартість друку залежить від паперу, тиражу, термінів і т.п.

10. Vizitki-besplatno

Безкоштовний конструктор візиток із застарілим, трохи заплутаним з першого погляду інтерфейсом.

Тут немає готових шаблонів, над дизайном доведеться мудрувати самостійно. Можна задавати фон, вказувати повні контактні дані, завантажувати зображення. Кожному користувачу доступні відеоуроки для роботи з програмою.

Готову візитку можна скачати безкоштовно у форматі .pdf. На візитівці буде адреса сайту конструктора, щоб його прибрати - потрібно згенерувати свій промокод або заплатити 100 рублів.

По-моєму, простіше зробити візитку у фотошопі.

Як ви побачили, більшість конструкторів – це проекти компаній, які займаються поліграфічною продукцією.Ви можете створити свій дизайн безкоштовно, але зберегти його собі не можна (або потрібно платити), зате «не відходячи від каси» можна замовити друк візиток. Що, з одного боку, навіть зручніше – не треба їздити і домовлятися з поліграфією, все готове на місці. Вартість друку залежить від матеріалу, термінів, тиражу.

Вибирайте найзручніший на ваш погляд конструктор, і творіть.