Алгоритм Яндекса Баден-Баден

Anonim

Офіційна дата виходу нового алгоритму - березень 2017 року. Найближчим часом новий алгоритм Яндекса Баден-Баден зазнаватиме налаштування та доопрацювання, але вже зараз можна сказати, що це одна із знакових подій для SEO у 2017 році .

Зараз видно значні зміни у пошуковій видачі, які спровокувало запровадження нового алгоритму. Насамперед сторінки сайтів із переоптимізованим текстом. Завдяки цьому, на думку фахівців Яндекса з ТОП пошукової видачі підуть сайти, на сторінках яких газетні шпальти та перерахування ключових слів.


Обов'язково до прочитання: Алгоритм Яндекса «Королів»

Як працює алгоритм Яндекса Баден-Баден?

Однією з особливістю роботи нового алгоритму Яндекса Баден-Баден є те, що під нього потрапляє не весь сайт цілком, а лише його окремі сторінки. Виявляються переоптимізовані тексти або SEO-тексти, які в більшості випадків написані машинами (синонімайзери) для машин (пошукові алгоритми).

Ось як сам Яндекс знущається з текстів, які тепер потраплятимуть під фільтр.

Деякі вебмайстри на форумах пишуть, що якщо сайт підпадає під санкції Баден-Баден, то в Яндекс Вебмайстрі надходить відповідне повідомлення. Крім того, якщо текст випадає з пошукової видачі за якоюсь із спамних фраз, то будь-яким іншим він все ж таки може далі успішно ранжуватися.

Обов'язково прочитайте: Алгоритм Яндекс Минусинск

Як тепер просувати сайти?

Передусім писати якісні тексти, які будуть грамотно оптимізовані під SEO, але при цьому орієнтовані на людей. Це означає, що ключових слів має бути не більше і не менше потрібної кількості. Тобто. якщо Ви просуваєте сторінку на запит «пластикові вікна» , то на текст у 2000 символів буде достатньо 4-5 точних входження ключової фрази.

При цьому ключові повинні бути органічно вписуватися в контент і будуватися за правилами російської мови, а не за правилами SEO.

Погано:

Відповісти