10 найкращих конструкторів логотипів

Anonim

Актуальність добірки з найкращих онлайн-конструкторів логотипів, обумовлена ​​наступним. Сьогодні неможливо уявити собі компанію, яка хоче просуватися в мережі, і яка не має логотипу. Це фірмовий знак, який виділить вашу компанію серед подібних, буде запам'ятовуватися клієнтам і асоціюватися у них з вами.

У зв'язку з цим у кожного власника бізнесу виникає питання: де взяти логотип?


Тут є кілька варіантів. Можна звернутися до дизайнера або професійної агенції (найчастіше, логотип це частина робіт з розробки айдентики).Там за кілька сотень чи десятків тисяч рублів (все залежить від апетитів чи рівня фахівців) вам розроблять унікальний логотип. Це ідеальний варіант, якщо вашому бізнесу потрібний свій унікальний бренд.

Але часто у власника бізнесу обмежений бюджет чи немає часу (або те й інше разом), щоб спочатку шукати виконавця, а потім чекати від нього результату. У такому разі можна зробити логотип самому за допомогою спеціальних сервісів. Найчастіше цього знадобиться максимум півгодини і нуль рублей.

У цій добірці ви знайдете десятку найпростіших і найпопулярніших конструкторів логотипів.

ТОП-10 онлайн-конструкторів логотипів

Давайте знайомитися з онлайн-конструкторами лого. Більшість з них має низку безкоштовних функцій.

Турболого

Ще один сервіс, який обіцяє допомогти створити логотип буквально за дві хвилини. Грати зі шрифтами, макетами та квітами можна безкоштовно – відривайся, не хочу. А ось вже за файли, що завантажуються (коли все зробите і вирішите що ось, саме воно) потрібно буде заплатити.

1 файл без можливості редагування коштує 790 рублів.

7 файлів високому дозволі і доступом до редагування коштує вже 1190 рублів.

В 2390 рублів обійдеться тариф «Бізнес», в якому можна отримати не тільки файли у високій роздільній здатності, а й доступ до бренд-киту, за допомогою якого можна створити фірмовий стиль, обкладинки для соціальних мереж, візитки , фірмові бланки компанії, конверти та водяні знаки.

Canva

Це дуже відомий сервіс, за допомогою якого можна створювати дизайн, інфографіку та логотипи в тому числі. Працювати просто, нічого не потрібно завантажувати на комп'ютер: все доступне у вікні браузера.

Достатньо створити обліковий запис, вибрати шаблон із бібліотеки готових дизайнів, редагувати його та зберегти готовий логотип.

Є безкоштовні шаблони та платні (ціни стартують від 1 долара).

Редактор логотипів дуже простий. З ним розбереться навіть дитина. Але зверніть увагу, що через браузер Opera сервіс не працює, краще користуйтеся Google Chrome.

LogotypeMaker

Простой конструктор логотипів, працює за стандартною схемою: відкриваєте генератор, вибираєте відповідний шаблон, колір, редагуєте та отримуєте готовий фірмовий знак.

Безкоштовно ви можете завантажити просто картинку із зображенням логотипу. Щоб отримати вихідні дані у високій роздільній здатності, на прозорому фоні, доступ до шрифтів і галереї значків, потрібно платити. Найдешевший тариф – 24, 99 у.о. (одноразовий платіж).

LogoMak

Цей сервіс можна використовувати як паличку-виручалочку для розробки фірмового знака, якщо ви потім хочете створити його самі або доручити завдання дизайнеру. Він підбере на основі зазначеної вами галузі та асоціацій правильний колір та шрифт для вашого логотипу. Оптимальний колір і шрифт – це вже половина успіху.

В принципі, якщо ви хочете лого у вигляді напису – то на виході ви отримаєте вже готове рішення. Залишиться тільки доопрацювати дрібниці.

GenLogo

Цей сервіс надає професійні шаблони, розроблені дизайнерами. Вам достатньо підібрати відповідний і відредагувати під себе (як і в інших сервісах).

Особлива риса сервісу – великий вибір шаблонів та його якість. Створити логотип можна безкоштовно, але щоб завантажити його – потрібно заплатити 10 у.о.

Ucraft

На платформі Ucraft можна створювати сайти, лендинги, інтернет-магазини. Але є в них і інструмент для створення логотипу, причому абсолютно безкоштовний.

Конструктор тут трохи складніше – вам не пропонують готові лого, як у попередньому. Наприклад, тут треба проявити фантазію та сконструювати лого з іконок, фігур та тексту. Потім вибрати колір. Готовий логотип можна завантажити в форматі PNG або SVG.

LogoWiks

Онлайн-конструктор логотипів, за допомогою якого можна створити логотип за кілька кроків.Вказуєте галузь, вибираєте логотип, редагуєте та зберігаєте. Безкоштовно можна завантажити логотип маленького розміру, просто png-картинку. За вихідні файли у високій роздільній здатності доведеться заплатити. Після оплати ви отримаєте логотип без водяних знаків та з правом зареєструвати торгову марку.

GraphicSprings

Створювати логотип можна безкоштовно, конструктор доступний всім бажаючим. Робота з конструктором проста, як у попередніх: просто вибираєте шаблон, редагуєте, підбираєте колір та шрифт – і все готове.

Завантажити свій логотип можна лише заплативши 19, 99 у.о.

LogoServis

Конструктор логотипів російською мовою, повністю безкоштовний. Щоб розробити логотип, достатньо вибрати готовий шаблон, підігнати під себе та додати напис.

Щоб зберегти і потім мати можливість завантажити логотип, потрібно зареєструватися. Програма дає на виході 6 варіантів кольору вихідного макета.

Безкоштовно ви можете завантажити логотип маленького розміру. Щоб отримати вихідні засоби для подальшого редагування та друку – доведеться заплатити.

SmashingLogo

Англомовний сервіс для створення лого (є ще іспанською та німецькою). Щоб отримати готовий логотип, потрібно заплатити 49 у.о.

Зате готовий логотип буде готовий до використання як на сайті, так і в соцмережах, ви отримаєте всі вихідні файли та цілодобову техпідтримку.

Висновок

Як бачите, створити логотип ви легко можете і самотужки, буквально за кілька хвилин. Але щодо економії – більшість сервісів «умовно безкоштовні», все одно якусь мінімальну суму потрібно буде заплатити.І на виході ви отримаєте не оригінальне, а типове рішення, яке, можливо, не на всі 100% відображатиме особливості вашого бізнесу. Але якщо бюджет обмежений – спробуйте.

В принципі, кожен із зазначених сервісів дуже простий у використанні та має великий набір готових шаблонів. Орієнтуйтеся на прийнятну собі ціну на вихідні файли.

Корисні посилання

  • Як заробити на NFT
  • 16 логотипів відомих брендів
  • Найкращі сервіси для E-mail розсилок