ТОП-10 акаунтів в Інстаграм про маркетинг та рекламу

Anonim

Представляємо добірку Інстаграм акаунтів, які будуть корисні маркетологам, підприємцям та власникам бізнесу. Використовуйте кнопки «Перед» та «Слід»,щоб перегортати слайди.

ПредСлед

1. Ілля Балахнін

11 тисяч передплатників

Пише про маркетинг та аналітика. Багато корисного. Позиціонує себе як маркетолог-практик №1. Найголовніше про що пише - аналіз даних та цифри в маркетингу.

2. Ігор Манн

203 тисячі передплатників

Пише в основному про маркетинг, бізнес та тематичну літературу. Активно взаємодіє зі своїми передплатниками, проводить ігри та конкурси.

3. Максим Ілляхов

10 тисяч передплатників

Все про роботу з текстом. Основна частина постів – анонси нових статей. Ідеальний приклад того, як вести профіль, якщо Інстаграм для вас не основний майданчик.

4. Інді Гогохія

554 тисячі передплатників

Експерт із просування в соціальних мережах. Пише про події у своєму житті та SMM. Можна піддивитися багато ідей щодо взаємодії зі своїми передплатниками.

5. Дамір Халілов

Хочете знати про маркетинг у соціальних мережах все? Тоді зверніть увагу на обліковий запис Даміра Халілова. Тут ви знайдете багато корисної інформації про таргет, просування та інше.

6. Ігор Зуєвич

803 тисячі передплатників

Акаунт про просування в Інстаграм і тільки в Інстаграм. Нічого особистого.

7. Олександр Палієнко

Коуч. Поряд із темами про мотивацію та особисте зростання, багато пише про бізнес та маркетинг. Зайвим у вашій стрічці точно не буде.

8. Михайло Дашкієв

Незважаючи на неоднозначну репутацію Бізнес Молодості, досить цікавий акаунт її співзасновника. Основні теми це бізнес, продаж та маркетинг.

9. Андрій Мізєв

Хочеш розібратися в таргеті? Підпишись на Андрія Мізєва. Розбирає таргет від А до Я. Також є другою книги «Сповідь інстаграмника».

10. Денис Каплунов

У цього автора не так багато передплатників, а дарма. Концентрація корисного матеріалу за темою маркетингу, копірайтингу та продажів дуже висока.