30 ідей для постінгу на зиму 2017-2018 для ВК

Anonim

За традицією перед настанням нової пори року, ми готуємо добірку ідей для щоденного постінгу та на черзі ідеї для постів на зиму 2017-2018.

Ідеї з нашої добірки ви можете адаптувати для будь-якого соц. мережі (ВК, Інста, ФБ, Однокласники) та для свого бренду, а потім додати до календар публікацій.


Тренди інтернет-маркетингу 2018

30 крутих ідей для зимових постів

Грудень

1 грудня - перший день зими. «Хелоу вінтер», як кажуть. Присвятіть пости зимі, снігу, зимовим видам спорту і всьому чудовому, що готує нам найхолоднішу пору року.

1 грудня - жеребкування фінальної частини ЧС-2018 в Росії. Цього ж дня, у Кремлі відбудеться розподіл учасників головного футбольного форуму за групою. Тут дізнається про своїх суперників і багатостраждальна збірна Росії. Що ж, як не крути це чудова тема для дискусій та обговорень. А ще можна зробити голосування - яке місце займе наша збірна в групі і чи вийде вона з неї.

Як зробити опитування в Інстаграмі

3 декабря - День сетевика. Адептів мережевого маркетингу у соціальних мережах стає дедалі більше, це й не дивно, принаймні з погляду семантики вони збігаються. Тому привітайте цих сміливих і наполегливих хлопців від душі, з їхнім професійним святом.

11 грудня - жеребкування ⅛ Ліги Чемпіонів. На жаль, цьогорічний матч-постачальник мемів не відбудеться (це я про Баварія - Арсенал), але обговорити буде що - не пропустіть цей момент.

12 декабря - День Конституції. Одне з найважливіших державних свят. Пишається тут або іронізувати - вирішувати вам.

14 декабря - прем'єра фільму «Зоряні війни 8: останні джедаї». Франшиза знову повертається на великі екрани напередодні Нового року, щоби заробити на своїх відданих фанатах. До речі, ви також можете не тільки присвятити пару постів цій події, але й спробувати монетизувати хайп: продаж світлових мечів та іншої сувенірки, присвяченої героям, буде йти на ура.

1-8 января - новорічні канікули. Якщо ви працюєте, а це відноситься більшою мірою до розважальних закладів, то щодня робіть анонс про заходи, що проходять сьогодні, діючі знижки і в тому випадку, якщо у вас повна посадка і немає місць - напишіть про це, щоб люди не витрачали час вихідного дня марно і не їхали, можливо на інший кінець міста.

Як гарно оформити обліковий запис в Інстаграмі

7 січня - Різдво. Взагалі, то в ніч перед Різдвом на Русі, за традицією, ходили колядувати, вбираючись у костюми. Але можливість бути костюмованим святом успішно відвоював собі Хелловін, тому на Різдво краще писати про ворожіння, сімейні затишок і продавати все, що може стати в нагоді в їх організації.

13-14 січня - Старий Новий рік. Яким би парадоксальним це свято не здавалося, але в Росії його люблять і не проти відзначити. Запропонуйте це зробити у вашому закладі або поділіться ідеями символічних подарунків з вашого асортименту.

16 січня - міжнародний день Бітлз. Зробіть добірку з музикою легендарного гурту і вдосталь поностальгуйте за 60-м і рок-н-ролом, бо зараз у тренді батл-реп.

19 січня - Хрещення. День коли люди можуть у 40 градусний мороз поїхати купатися. І для нас це звичайна справа. Розкажіть у своїх постах про витоки цієї традиції, з'їздіть викупатися в ополонці всією командою і запостіть фото в соціальних мережах.

25 січня - День Студента (Тетянин День). Будемо чесні, студенти не найбільша аудиторія, що монетизується, але й про них забувати не варто. Як альтернатива привітанням або пропозиції розваг, можете запропонувати відкриті вакансії на підробіток або на літню практику. Правильні студент завжди шукає можливість підзаробити.

Професія SMM-фахівця

31 січня - Міжнародний день без Інтернету. Як би цинічно не було постити що-небудь у цей день, нагадайте своїм передплатникам про свято і нехай хоча б один вечір проведуть без інтернету.

Лютий

6 лютого - День бармена. Відмінна нагода запросити своїх передплатників на пару коктейлів у свій бар, а за відсутності його надати знижку всім барменам (перевірити бармен чи ні, можна запитавши склад Лонг Айленда, наприклад).

8 лютого - Прем'єра фільму «50 відтінків свободи». Стабільний постачальник мемов та жартів. Візьміть один із шаблонів і придумайте свою адаптацію, яка зайде вашій аудиторії. Ви ж добре знаєте свою аудиторію?

9 лютого - початок 23-х олімпійських Ігор у Південній Кореї. Тільки є невелика поправка, доки достовірно невідомо, чи Росіян допустять до участі в Олімпіаді. Якщо ні, то трансляцію ОІ-2018 не покажуть у Росії, що й логічно. А якщо допустять, то це може бути компромісний варіант – деякі спортсмени братимуть участь під нейтральним прапором.

12 февраля - святкування Масляної. Більшість жителів країни люблять це свято, оскільки воно віщує прихід весни, а під час святкування розгортаються широкі народні гуляння, із традиційними забавами: залазіння на стовп та катання трійці коней.Загалом є про що сказати.

13-14 февраля - ⅛ фіналу ЛЧ. Вибач, люба, у мене ці дні. Ну, ви зрозуміли, після зимової сплячки повертається Ліга Чемпіонів, найкращі футбольні клуби Європи та гарний футбол ⚽.

14 февраля - День усіх закоханих. У цей день, зрозуміло, слід привітати всіх закоханих і розробити спецпропозиції для двох.

Контент-маркетинг для зростання продажів

15 февраля - Прем'єра фільму «Чорна пантера». Черговий кінокомікс всесвіту Marvel. Це перший фільм цієї серії. Чи буде випробуваний новий формат більш серйозної розповіді чи Marvel не змінить собі і на нас чекають жарти, яскрава картинка та спецефекти. Багато спецефектів. Ви, у свою чергу, можете розіграти квитки в кіно, провівши конкурс з мотивів киновселеного месників.

19 февраля - Прощена неділя. Пробач і будеш прощений. Цього дня публікації лише на світлу тему свята та прощення.

День захисників вітчизни. Ви знаєте, що робити. Ну, серйозно. Привітання, розіграші, подарунки, знижки, акції тощо тощо.

25 февраля - закриття Зимової Олімпіади. Якщо наші все-таки потраплять на Олімпіаду, у що дуже хочеться вірити, то після закінчення слід підвести підсумки медального заліку і згадати найяскравіші моменти Ігор.