10 крутих інструментів SMM-фахівця від блогу IM

Anonim

Насправді в цій статті їх буде не десять, а набагато більше. Для вашої зручності всі корисні сервіси та інструменти SMM розбиті на напрямки, і ось їх якраз 10!

1. Статистика груп конкурентів.


http://allsocial.ru - він безкоштовний. Працює лише у Вк. Дозволяє дивитися охоплення, кількість відвідувачів, приріст аудиторії. Робить повний аналіз групи.

https://popsters.ru/ - є платна та безкоштовна версія. Допомагає аналізувати контент спільнот на всіх майданчиках.

2. Аналіз вірусного контенту.

http://iqbuzz.ru/ - відстежує повідомлення про компанію в різних соцмедіа. Аналізує не лише соціальні мережі, а й тематичні форуми та ЗМІ.

https://www.quicksprout.com/ - заточений під закордонні сайти, але добре шукає вірусні публікації, які набрали найбільше лайків і репостів у соцмережах.

https://brandspotter.ru/ - є безкоштовна (пробна) версія на 7 днів. Заточений під пошук згадок брендів у всіх соціальних мережах.

http://vk.com/talk_to_friends - бачить, хто з репостів, що зробили, в Вк набрав найбільше лайків.

3. Дизайн обкладинок та картинок для записів

canva - доступ до нього безкоштовний. Він зрозуміліший і простіший, ніж Photoshop, але дозволяє створювати хороші картинки та дизайн пабліків. Найкраще працює на Twitter і Facebook.

https://quotescover.com/ - він повністю безкоштовний. Підходить для створення картинок з цитатами для обкладинок на всіх майданчиках.

https://menumake.ru/ - інструмент призначений для оформлення груп Вконтакте , для створення та завантаження меню у спільноти. Можна вибрати запропонований дизайн або створити свій.

4. Біржі реклами.

https://plibber.ru/ - працює з різними майданчиками – YouTube, Faceebok, Вконтакте та іншими соціальними мережами. Є показники статистики, вивантаження звітів, аналітика ЦА.

https://sociate.ru/info/reklamasociat - створений для покупки рекламних місць в Однокласниках та Вконтакті. Є детальна статистика.

5. Парсинг цільової аудиторії

Церебро.рф - Церебро Таргет – найвідоміший і найефективніший інструмент для парсингу ЦА в Вк. Платний, але має безліч функцій.

http://retarget.target-training.ru/ - функціонал дещо обмежений. Створено спеціально для Вконтакте, користування безкоштовно.

http://ok-sender.com/ - інструмент для пошуку цільової аудиторії в Однокласниках.

6. Пошук контенту та автоматичний постінг

http://megapo.st/ - сервіс з великим функціоналом. Надає пошук та автопостинг, постінг у кілька соціальних мереж, постінг із RSS. Працює з чотирма соціальними мережами, включаючи Однокласники.

https://novapress.com/ - безкоштовний період – 10 днів. Вміє відстежувати контент на заданих майданчиках та постити його у певний час. Працює з Google+, Facebook, ВКонтакті, Twitter.

7. Відкладений постінг.

http://smmr.ru/ - багатофункціональний платний інструмент. Підтримує постінг із RSS. Публікує записи в Однокласники, Facebook, ВК, Instagram та Twitter. http://ecotime.me/ Сервіс для відкладеного постінгу у Вконтакті, користування безкоштовно. Є детальна статистика та звіти про відгук аудиторії.

https://kuku.io/ru/ - є безкоштовний та платний доступ. Працює з усіма соціальними мережами. Є детальна статистика в окремій вкладці.

8. Визначення переможців у конкурсах.

http://winnerpicker.ru/ - безкоштовний, працює без обмежень. Обирає переможців конкурсів у Inctagram.

http://www.random.org - безкоштовний найвідоміший генератор випадкових чисел. Підходить для всіх соціальних мереж, але потребує більшої роботи.

Конкурс.рф - безкоштовний та зручний сервіс для визначення переможця у Вконтакті. Потрібне лише посилання на пост із записом про конкурс.

9. Масслайкінг та масфолловінг.

https://manageflitter.com/ - дозволяє працювати з передплатниками у Twitter. Добре показує невзаємні та неактивні облікові записи.

http://linsta.ru/ - платний сервіс з безкоштовним періодом для розкрутки акаунтів в Instagram. Дозволяє підписуватися та ставити лайки. Працює онлайн на будь-яких пристроях.

http://sobot.ru.net/ - безкоштовна, якщо працювати з одного облікового запису. Працює із соціальними мережами Вконтакте та Однокласники. Має розгорнутий функціонал, дозволяє не тільки запрошувати у друзі та ставити лайки.

10. Складання звітів.

http://www.wolframalpha.com/ - хороший сервіс для складання статистики з облікового запису в Facebook. Показує звіти щодо друзів, популярних постів та тем.

https://reportkey.ru/landing/social/ - сервіс для автоматизації клієнтської звітності по Вконтакті та Facebook. Звіти відкриваються навіть з мобільних, що дуже зручно.

http://www.babkee.ru/ - сервіс аналізує згадки з різних тем в соцмережах та ЗМІ, формує розгорнуті звіти з демографії, авторам та платформам. Допомагає як додаткові звіти про виконану роботу.